Dostali odklad, protože se v jednom díle střílí na základní škole a tvůrcům přišlo nevhodné dát toto téma na obrazovku bezprostředně po prosincovém masakru na filozofické fakultě v Praze.

Po třech měsících

„Děkuji všem divákům, kteří se těšili na původně ohlášenou lednovou premiéru druhé řady Stínů v mlze a měli pochopení pro odložení jejího startu,“ říká programový ředitel ČT Milan Fridrich. „Celou naší zemí koncem loňska otřásla brutální vražda otce a jeho novorozené dcerky v Klánovickém lese a stejně nepochopitelný masakr na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy,“ zdůvodňuje Fridrich, proč ČT posunula pokračování seriálu o tři měsíce. „Míra empatie, kterou většina veřejnosti při oznámení tohoto rozhodnutí projevila, byla mimořádná,“ dodává programový ředitel.

Vražda v kupé

Hned v prvním díle s názvem Královna majálesu je krásná studentka zastřelena v kupé vlaku. Nenajde se ale žádné její zavazadlo. Souvisí vražda s blogem, kam psala kompromitující info o VIP hostech večírků, kde pracovala jako hosteska? Odpověď na tuto otázku se dozvíte už dnes večer od 20:10 hod. na ČT1.

Opět hraje s dcerou

Petra Špalková se coby vyšetřovatelka Magda Malá opět na place potkala se svou skutečnou dcerou Andělkou Tichou (10). „Práce s vlastním dítětem byla obtížná i krásná dohromady,“ popsala herečka. „Mám štěstí, že to Andělce nejen šlo, ale navíc ji to i bavilo,“ pochvaluje si Petra. „Na natáčení se nesmírně těšila a myslím, že jí vyhovuje to, že potkává velkou spoustu dospělých kámošů, což se v tom dětském věku tak úplně nestává,“ dodala herečka.

Malá střídá Malou

Divákům neuniklo, že Malá se jmenovala také Vyorálkova další kolegyně v seriálu Sedm schodů k moci v podání Evy Podzimkové (34). Tady ovšem veškerá podobnost končí.

Video
Video se připravuje ...

7 pádů dnes: Špalková prozradila, jak to má po svatbě se jménem. FTV Prima

Fotogalerie
35 fotografií