Princip soutěže je snadný. Hrací pole tvoří 25 otázek rozdělených do pěti tematických okruhů různých finančních hodnot. Téma je jediné – celebrity! Vítězí ten, kdo získá větší obnos.

Pro inspiraci jsme pro vás natočili čtyři hvězdné speciály plné hvězdných hostů – soutěžit s Bleskem přišli třeba Zuzana Bubílková (71), Marek Dědík (40), Honza (29) a Marsell (25) Bendigovi, Štepánka Duchková (51) a další.

Soutěžit a navíc vyhrát ale můžete i vy. Jednoduchou přihlášku do castingu najdete po registraci (která je zdarma) na našem webu, spolu s přesnými pravidly a podmínkami vaší účasti. Natáčení pak proběhne v předem daných termínech v pražském studiu Blesku, kde své znalosti ze světa hvězd můžete zúročit v několikatisícovou výhru! 

Přijďte se bavit a soutěžit s Bleskem o peníze! Stačí, abyste se zaregistrovali či přihlásili kliknutím na tlačítko níže a následně vyplnili jednoduchý dotazník. Pak už budete potřebovat jen trochu štěstí a budete si moci vysoutěžit až 10 000 Kč. Přihlaste se již nyní a otestujte si s námi, kolik toho víte o celebritách, každou neděli na Blesk.cz!   

 

 

Fotogalerie
15 fotografií