Kdo by si nepamatoval rusovlasou finalistku soutěže MasterChef Leu? Od dob natáčení se toho u ní hodně změnilo. Diváci ji dříve znali jako Skálovou a jistě uronili nejednu slzu dojetí, když ji její tehdejší přítel přímo během natáčení kulinářské show požádal o ruku. Ačkoliv se jejich cesty po konci soutěže rozešly, Lea má dnes nového partnera, respektive manžela, a s ním i nové příjmení – Siekel.

Jenže bohužel, aktuálně si prochází velkým trápením. Odhalila to prostřednictvím sociální sítě, kde ji sleduje 51,2 tisíce lidí. Poslední příspěvek, co na tuto platformu přidala, byl ze začátku ledna... a tak dlouho nic. Proč tomu tak je, to objasnila prostřednictvím instastories. „Chtěla bych vám říct, proč jsem se teď úplně stáhla. Bohužel naši rodinu potkala tragická událost,“ přiznala Lea smutně.

Video
Video se připravuje ...

Lea Sklálová a její zásnuby v MasterChef Česko TV Nova

A také vysvětlila, oč jde - zasáhl ji skon tchyně. „Po dlouhé nemoci nás opustila manželova maminka. Snažíme se pomalu vrátit do života a já opět začínám pracovat a být tady s vámi. Je to náročný období a doufáme, že nám čas pomůže,“ posteskla si půvabná maminka synka Teodora (1), co přišel na svět v prosinci 2022. Tak snad se skutečně brzy z této rány osudu vzpamatuje...

Fotogalerie
30 fotografií