Moderování show Love Island Česko & Slovensko 2023 se opět ujala Zorka Hejdová. A vilou zase zněl hlas Václava Matějovského.

Vše najdete zde:

Co se dělo v Love Island Česko & Slovensko 2023

Nejkrásnější byla randíčka

Do finále se dostaly páry, které se během reality show rozešly, anebo k tomu měly minimálně nakročeno. Rachel asi nejvíce naštvalo, že se Claude točí kolem každé nové bombshell. Vztah Venis a Adama dostal největší trhlinu, když ona začala mít pochybnosti, zda to s ní myslí vážně. U Chrise to byla Casa Amor, odkud se nevrátil k Majce, ale přivedl si Darinu.

Kluci šli dělat poslední snídani a holky byly vyslány do salónu krásy. Připily si na lásku. Probíraly, jaký nejkrásnější moment na Love Islandu prožily. Podle Rachel to byla randíčka a holky s ní souhlasily. To samé řešili i hoši. Pro Chrise to jednoznačně byl návrat Majky, pro Adama udobřování po hádkách a pro Clauda, když mu Rachel ukázala, jak moc mu na něm záleží a on jí to posléze opětoval.

Milostné dopisy zněly velmi romanticky

Tradicí Love Islandu je, že si oddělená srdíčka napíší dopisy, v nichž si prozradí, co jeden pro druhého znamená. Kluci si přiťukli na finále, šli si zabalit a hodit se do gala. Pak se četly dopisy. Claude mimo jiné napsal, že miluje, jak se spolu smějí a především miluje svou vyvolenou. Rachel četla, že našla lásku, která neomezuje, nežárlí, nezávidí. Slíbila, že si udělají život přesně podle sebe, a ne jak by se to mělo.

Princ Chmaták, tedy Chris, který si prý na památku do zavazadla zabalil i některé věci z vily, přiznal, že zde dospěl, pochopil, jaká to byla hrůza Majku ztratit, a nádhera, když se k němu jeho Popelka vrátila. Princezna byla šťastná. „Kryštofku, I love You,“ zakončila svůj proslov Majka.

Finále si užili i blízcí soutěžících

Adam Venisce poděkoval, že v něm probudila něco velmi silného. Jsou podle něj důkazem, že dva velmi temperamentní lidé můžou být šťastní a vyjmenoval, co vše na ní zbožňuje. Slíbil, že udělá všechno proto, aby jejich společný příběh psali nadále ruku v ruce. Venis Adamovi poděkovala za to, co jí všechno učí, za jeho nekonečnou péči. Požádala ho, aby jí umožnil dívat se mu každý den do oči a říkat: „Miluji Tě.“

U finále nechyběli nejbližší srdíček, kteří je do vily přišli povzbudit v jedné z předchozích epizod. Jak Zorka uvedla, letošní série byla plná nečekaných zvratů, odchodů a velkolepých návratů. Poprvé v historii soutěže navštívili Casu Amor, která otřásla základy ostrova lásky.

Na oslavu přišli i předchozí vítězové

Poslední díl ve slavnostně nazdobené vile si nenechali ujít ani manžel moderátorky Zorky Hejdové Míra a hlasy obou zemí: Čech Vašek Matějovský a Slovák Lukáš Frlajs, kteří se spolupodíleli na moderaci. A též vítězové obou předchozích řad, Kryštof a Denisa i Martin a Laura, kteří se v létě vzali a žijí spolu na Slovensku.

O pořadí tradičně rozhodli diváci hlasováním ve speciální aplikaci. Na třetím místě skončili Rachel a Claude. „Nečekali jsme, že ve finále budeme. Jsme rádi, že jsme tu mohli být,“ svěřila se módní návrhářka a influencerka Rachel Karnižová. Druzí byli Venis a Adam a vítězným párem se stali Majka a Chris.

Miliony si vylosovala Majka. Zvolila lásku

„Upřímně jsem to nečekala. Jsem v takovém šoku, že nemám slov,“ neskrývala dojetí Marie Glatzová a i Čech žijící na Floridě Christopher Jirout ztratil česká slova: „Já jsem šíleně excited. To je tak amazing. Prostě amazing experience. Měli jsme tady krásnou pohádku a doufám, že ta pohádka bude pokračovat.“

Přišla poslední otázka Love Islandu. Zorka měla v ruce dvě obálky. V jedné byly peníze a druhá obsahovala obrázek srdíčka. Dva miliony si vylosovala Majka. Ta si vybrala lásku, takže s Chrisem jdou na půl… Zda jim jejich láska vydrží i mimo vilu, uvidíte zanedlouho v Love Island: After.

Kdo měl smrtelnou rýmičku

Ráno poslední čtyři páry, tedy ClaudaRachel, AdamaVenis, ChriseMajkou a HonzuPaulínou, vzbudila, tedy kromě hudby, zpráva, že diváci opět hlasovali a vybrali Rachel, aby udělala všem snídani. „Ať se to dá jíst,“ stálo v sms. Jak podotkl Honza, že by diváci byli trochu škodolibí. Claude jí poté, co zvládla míchaná vajíčka pod vedením Paulíny, řekl, že není zrovna žena do domácnosti. Zato Venis se krásně starala o svého Adama, který byl skoro na smrt - měl rýmičku.

Jednu z posledních her si dali naslepo. Obléct se společně do svatebních šatů. A pak došlo i na líčení dívek. Třeba Honza myslel, že z Paulí udělá takhle naslepo krokodýla, ale podle jeho slov stále vypadala jako princezna. Podle slov moderátora Matějovského se říká, v každé ženě je princezna, která sní o svatbě, ale výsledek této hry (dívky vypadaly jako špatně oblečené zrůdičky), tento večer by to mohl změnit.

Zvitězí Honzou tiponý pár?

Zorka páry uvítala u posledního letošního ohniště. Honza jí řekl, že až „opustí tuhle zlatou klícku“ budou s Paulí pokračovat v Praze. Adam nemohl nepřiznat, že na posledním randíčku Venis na otázku, zda si vezme, řekl „ano, jednoznačné ano“. Rachel nevěřila, se v Love Islandu zamiluje, ale stalo se.

Diváci rozhodli, že do finále půjdou Venis a Clade, Rachel a Adam, Majka a Chrisem. Takže vyhodili Paulínu s Honzou. Ten při loučení řekl, že jeho favority jsou Chris s Majkou. 

Honzova sexy horolezecká poloha zůstala utajená

Ve vile zůstali již jen ClaudeRachel, AdamVenis, ChrisMajkou a HonzaPaulínou. Ráno je vzbudila zpráva, že Majku a Chrise čeká pohádkové randíčko. To si v minulé epizodě užily dva páry.

U snídaně ostatní vyzvídali, jaké to měli v hideaway. Prý to bylo super, ale nikdo ze zvědavců se nedozvěděl, jak vypadá Honzova sexy horolezecká poloha.

Mladík z Floridy si našel Popelku ze Slovenska

Chris připravil podle svých slov nezapomenutelný den. Začal Majku učit tenis, který nikdy nehrála. Zamilovaný mladík z Floridy nezapomněl, že její nejoblíbenější pohádka je Popelka, tak jí nasadil krásný střevíček. „Dvacet let hledal po celém světě Popelku a dnes jí našel,“ komentovala jeho počin Majka.

Jediný blonďatý pár, který se do poslední čtyřky dostal, stoloval ve stylu mixu Popelky a Slovenska. Chris se chtěl přiučit jejich tradicím, takže pojedli chleba se solí a zapili to slivovicí. Poté své krásce nechal zahrát její oblíbenou písničku. Ta byla v šoku, jaké maličkosti z toho, co si během pobytu ve vile řekli, si pamatuje.

Kostel je podle slov Chrise na svatbu cool

Srdíčka dostala zprávu, že si zopakují předchozí hru, v níž kluci navigovali holky při vaření, ale tentokrát naopak. Hoši sestavovali postel a dámy je při tom komandovaly, třeba, aby se usmívali a měli tužku za uchem. Pokoušely se jim radit, což hoši nekvitovali s povděkem, vypínali vysílačku a zněly od nich výkřiky jako: „Držte huby!“

Na randíčku se podávala svíčková, což byl podle slov moderátora Matějovského jeden z finančně nejnáročnějších úkolů. Při jídle se Majka zeptala: „A co svatba.“ Chris nebyl moc zaskočený, odpověděl, že by chtěl takovou, jakou měli jeho rodiče, malou na zahradě. Majce se ale víc líbí kostel. „Ok, kostel je cool,“ odvětil svou zajímavou směsí řečí budoucí ženich. Majka se podle svých slov na rande cítila jako v pohádce.

Adam zařídil šílenou jízdu a přijal nabídku k sňatku

Další zprávou byli na poslední randíčko v Love Islandu posláni Adam a Venis. „Jízda byla skoro až smrtonosná,“ komentovala šílenství na veliké čtyřkolce Venis. Dostala kytici svých milovaných růží a pochutnali si na spoustě dobrot. Přitom rozebírali budoucnost. Adam po zkušenosti s umělými miminky slevil z pěti dětí na dvě.

Podle jeho slov má Love Island to kouzlo dát dohromady dva lidi, kteří jsou schopni být spolu. Adam žil před Love Islandem v Austrálii, tam sbalil kufry a odjel, takže se, jak řekl, může rovnou nastěhovat do nového bytu Venis. Přiťukli si na společnou budoucnost, která podle slov Adama bude trvat navždy. „Nikdo pro mě nepřichystal nic tak hezkého,“ ohodnotila Venis jejich první soukromé rande, při němž ho požádala o ruku. Vyměnili si pomyslné prstýnky…

Rozcvička ze společenských tanců   

Ráno přišla zpráva pro Rachel a Clauda, že než přijde finále, užijí si ještě jedno rande. Honza vymyslel rozcvičku ze společenských tanců, dali si polku nebo čaču. Poté si povídali o návštěvě svých blízkých.

Majka doufá, že si jejich rodiny budou super rozumět, stejně tak, jako si rozumí ona s Chrisem. Těší na pokojík na Floridě, kde její milý žije. Byla v šoku, když se dozvěděla, že s nimi bude v posteli spát i jejich pes, kterého si naplánovali pořídit. Jak řekla, pes s námi spát nebude, protože stačí, že po ní leze Chris, ještě, aby po ní lezl pes.

Rachel a Claude se projeli na vodním skútru

Mezitím Rachel dostala od Clauda její nejmilejší květiny, tedy slunečnice, a rychlostí blesku se projeli na vodním skútru. Dali si skvělé jídlo i jejich koktejl, díky němuž se vlastně v soutěži sblížili. A byly i Racheliny oblíbené palačinky.

Řešili, jak to bude vypadat po Love Islandu. Shodli se na tom, že by posléze bydleli v Praze, jenže Rachel si před tím bude muset vyřídit spoustu věcí na Slovensku. Claude řekl, že jsou skutečně zamilovaní a že se těší, jak to bude venku, tedy po skončení reality show.

Z výšek vystrašená Paulína zvládla parasailing

Další zpráva přišla Honzovi, která ho s Paulínou vyslala také na randíčko. „Vidíme se naposled,“ loučila se s ostatními Paulína, protože moc dobře ví, že Honza má rád výšky a ona se jich bojí. Proletěli se parasailingem. Pak si zatančili na pláži a Honza ji šokoval jejími oblíbenými haluškami.

Jak si řekli, po konci show poletí společně do Prahy, nikoli každý jinam. Honza totiž před soutěží pracoval a žil v Lisabonu. Dohodli se na tom, že v budoucnu by oba chtěli mít děti. Honza by rád procestoval svět. Nakonec si ještě zatančili při západu slunce.

Která z dívek po vzoru MasterChefa vyběhla na balkon?

Zbylým třem párům přišla sms, že si vyzkouší ve hře, kdo z nich se naučil poslouchat toho druhého. Holky šly vařit, netušily, co (mělo to být zelené curry s rýží) a kluci je přes vysílačky na dálku instruovali. Pak své gastronomické výkony předvedly klukům. Zvítězila Majka a po vzoru MasterChefa utíkala na balkon.

Po návratu do vily Paulína Honzovi moc poděkovala, protože to podle jejích slov bylo nejkrásnější rande, které kdy v životě zažila. A ještě, jak zaznělo v další zprávě, budou je všichni nesnášet, protože je večer čekalo hideaway! Honza si tam vzal horolezeckou výbavu, takže Paulína všem možná prozradí jeho tajnou polohu?!

Srdíčka se s nadšením zbavila miminek

Rachel jako první popřála Adamovi k narozeninám, poté i ostatní. Holky v maskérně probíraly včerejší baby challenge. Některé to přimělo k rozhodnutí s vlastním děckem ještě nějakou dobu počkat. Přišla zpráva, že mise miminka končí. Všichni to kvitovali nadšeným pokřikem.

Dozvěděli se, že jako neúspěšnější rodiče se osvědčili Venis a Adam, druzí Diana a Majlo, třetí Paulína a Honza, čtvrtí Rachel a Claude a poslední skončili Majka a Chris.

Ve vile se nečekaně objevili blízcí soutěžících

Adam dostal dort k 30. narozkám. Zprávou mu přišly gratulace od jeho blízkých. Do vily mu osobně přišla popřát maminka a bratr. Venis se oba líbili, Matějovský to komentoval tak, že se jich spíš bála. A záhy se objevily další návštěvy, Venisina sestra se švagrem, Honzův mladší bratr, podle jehož slov je úplný magor do Paulínky a celá rodina se na ni těší. I Paulí byla nadšená, když do dveří vkročila její maminka se sestrou, které jí povolily po Love Islandu zakotvit v Praze.

Bezva návštěvu měla i Rachel, kamarády. Claudeho přišli podpořit maminka s partnerem. Ani ChrisMajkou nebyli ošizeni. Jemu dorazila maminka se sestrou a shodli se, že vypadají, jak z pohádky. Majka uvítala maminku s kámoškou, i ony je považují za krásný pár. „No ten Chris je zlatý,“ poznamenala mamka Majky. Majlu navštívil jeho nejlepší kamarád s přítelkyní. Diana byla velmi dojatá, když uviděla ve dveřích své rodiče.

Diváci vyhodili jeden pár. Ve vile se truchlilo i slavilo… 

Po radostném vítání přišla smutná zpráva, že diváci hlasovali. Ten pár, který u nich skončil na posledním místě, musel okamžitě pryč. Tou dvojicí jsou Majlo a Diana. Jak řekla, když tu má rodiče, tak si „asi neumí představit krásnější odchod“.

Dodala, že se k ní vrátil člověk, kterého moc miluje, což to je pro ni největší výhra. Adam byl smutný, že odešel Majlo. „Byl to velký frajer.“ Jak zavtipkoval moderátor Matějovský, co se může zdát jako další déšť na Gran Canaria, jsou ve skutečnosti slzy, které Adam prolévá pro svého kamaráda. A srdíčka pokračovala v oslavě Adamových narozenin…

Co bude dál?

Čtyři díly do konce, čtyři páry zůstaly. Takže Love Island se nezadržitelně blíží do finále…

Jaká vybrali umělým miminům jména?

Srdíčka vzbudil dětský pláč. Na pětici párů čekala miminka (tedy panenky). Každému bylo přiděleno jedno. Nejdřív se dohadovali, jak se budou jmenovat. Honza a Paulí mu dali jméno Zeus, Rachel s Claudem Teodor, Adam s Venis Bueno, Chris s Majkou Chajka a MajloDianou Alex.

Matějovský je upozornil, že děťátka jsou křehká a snadno hořlavá, a navíc naprogramovaná tak, aby třeba i několik hodin v kuse řvala. Museli, je převlékat, krmit, přebalovat… Dívky jako každé ráno odešly do maskérny se zkrášlit, klukům vrazily děcka a poslaly je s nimi dělat snídani. Probíraly, kdy by chtěly mít vlastní dítě.

Dle Rachel je s dítětem strašná nuda

Rachel s Claudem svolali srdíčka na cvičení s dětmi. Třeba pobíhali s kočárky kolem bazénu nebo váleli sudy s miminy. Přestože děťátka nebyla živá, vyčerpání z nich bylo skutečné. Všichni si chtěli odpočinout, ale děcka jim v tom ze všech sil bránila.

Polomrtvý Adam nedávno Venis řekl, že by chtěl mít pět dětí, ale po tomto zážitku to přehodnotil: „Ode dneška nebudeme mít sex.“ Venis se nechala slyšet, že když má člověk dítě, tak celý den je jen o něm. „To je úplně v prdeli.“ Podle slov Rachel to byl strašný den, dítě v jednom kuse řve nebo spí a je s ním strašná nuda. Chris odbíjel míč hlavou dítěte a velmi se tomu smál.

Randíčko s babysittingem

Přišla zpráva, že srdíčkům produkce připravila ukázku toho, jak by vypadalo jejich vlastní. Všichni se u toho pobavili. Pak znovu rozebírali, kdy by chtěli mít dítě. Honza řekl, že myslel, že by ho měl mít do třiceti, na což mu zbývají ještě čtyři roky.

Srdíčka připravila Majlovi a Dianě randíčko, ve vile ho ještě neměli, a to samozřejmě i s babysittingem. Ti se měli rozhodnout, komu svou Alex svěří. Nakonec zvolili losování, takže jejich holčičku dostali na starost Chris a Majka.

Na dvojici prý čeká ďábelské dítě

Za snahu poprat se s rodičovstvím srdíčka čekalo kasíno, ale s tím, že musí vzít svá děcka s sebou. Další SMS udělala radost Rachel a Claudemu, kteří stráví noc v hideaway, a to bez svého mimča. To s radostí šoupli Adamovi, když jich chce mít pět…

Dvojice ale netuší, že pod postelí je schované ďábelské dítě. A také nevědí, že zítra miminka nehradí náctileté verze, které na vše budou říkat NE a NENÁVIDÍM TĚ! To si užijí, to bude teprve challenge!

Srdíčka probírala, kdo zvítězí

Srdíčka se rozloučila s Natálií, Matějem, AdrianouOliverem. Slíbili si, že se všichni uvidí venku, tedy mimo kanárskou vilu. Vyhození čtveřice konkurentů asi nejlépe komentoval Honza: „Je tu víc místa a je tu míň hluku.“ Holky řešily, zda dvojice zůstanou spolu, anebo si řeknou pá, pá.

Vzhledem k tomu, že finále se blíží, tak se samozřejmě probíralo, kdo asi zvítězí. Třeba Honzův tip je pár Chris a Majka, což také řekl „své“ Pualině, která mu na oplátku prozradila, že byla přesvědčena, že ve vile nikoho nenajde, a je překvapená, že je to s ním tak fajn. Moderátor Matějovský debaty o vítězích rozčísnul: „Nechme to Adama vyhrát, bude potřebovat ty prachy na právníka a terapeuta atd.“ Natálie divákům sdělila, že s Majlem jsou vhodný pár do finále.

Rytmus si tady prý zapomněl kufr

Další zprávy byly již herní, návrat do školních let, tedy flaška, anebo ztrapnit se při karaoke. Naštěstí si tam podle slov Matějovského nedávno Rytmus zapomněl kufr, takže srdíčka měla co na sebe.

Romantický večer si dle SMS mohla užít Majka. Mohla si vybrat kohokoli. Všichni se nasmáli, když zvolila svého Chrise. Ten jí slíbil „romantic comedy“. A bylo to tak, protože jejich piknik u bazénu všichni ostatní sledovali z balkónu…

Chris s Majkou našli poklad

Rachel a Claude byli nadšeni z hideaway. Jen, co se stačili pochlubit, jaké to bylo krásné, přišla zpráva. Srdíčka se dozvěděla, že byl právě spuštěn hon na poklad. Vyhráli Chris s Majkou. Za odměnu dostali krásné zážitkové rande. Majka se netajila tím, že by skákala z letadla nebo třeba plavala se žraloky. 

Natálii konečně přiznala, že neustále myslí na svého bývalého přítele Davida. Venis se jí svěřila, že se bojí odchodu z vily, protože na „jejího“ Adama tam bude čekat řada holek. A také konečně přiznala, jak je strašně žárlivá.

Nejlepší rande v životě

Diana si pochválila Majlu, se prý o ní stará jako o princeznu. Clauude o Rachel řekl, že jsou kamarádi a jejich vztah je prý volný. Dívky ji přesvědčovaly o tom, že je zamilovaný a blbnout už nebude. Honza klukům řekl, že se od Paulíny nedokáže ani odlepit.

Adriana se evidentně zakoukala do Olivera, ale on je kluk „do větru“, takže chudinka žárlila, i když přátelsky objal jinou. Ale podle ní to byla správná volba, protože jí velmi přitahuje fyzicky. Majka s Chrisem se shodli, že zažili nejlepší rande v životě.

Zorka u ohniště vyhlásila recoupling

Večerní zpráva, že se konec blíží, a vše důležité se dozvědí u ohniště, nikoho nepotěšila. Avšak všem je jasné, že finále je již na dosah, takže obávané ohniště nebylo až tak neočekávanou záležitostí.

Moderátorka Zorka u něj vyhlásila recoupling. Tentokrát vybírali muži. Adam o své Venis řekl, že je úžasná, krásná a má jí neskutečně rád. Matěj zvolil Natálii, Honza Paoulín, Chris Majku, Claude Rachel, Majlo Dianu a Oliver Adrianu. Jenže tohle nebyl konec večera. Hejdová každou dvojici vyzvala, aby řekla, který pár má nejmenší šanci na lásku. Všichni se shodli na Natálii s Matějem. Jenže oni měli také možnost volby, shodli se na Adri a Oliverovi. A jak to skončilo? Vypadli všichni čtyři.

V uklízení a žehlení vyhráli kluci

AdamVenis pokračovali v rozebírání svého vztahu. Venis se mu svěřila, že se asi deset let nezamilovala, ale s ním měla pocit, že je to jinak. Zklamaná kráska uvěřila fámě, která kolovala vilou, že Adam přišel na Love Island show vyhrát a pak jí „kopne do řiti. Když si vše vyříkali, napjetí se mezi nimi uvolnilo a jejich vztah zase upevnil. No sláva, páru, který posledně dostal od diváků nejvíce hlasů, to zase klape.

Majku holky zpovídaly, co se dělo v noci v hideaway. Sice přímo sex nepřiznala, prý „tam nějaké techtle“ byly. I kluci se pokusili něco vydolovat z Chrise, ale nic neprozradil. Záhy přišla zpráva, že si mají vyzkoušet normální bydlení, tedy věci, co ve vile dělat nemusejí. Kluci soutěžili proti holkám, kdo rychleji vysaje koberec, vyžehlí košili a vytře podlahu. Vyhráli hoši.

Hra na pravdu. Neúspěšní padali do bazénu

Další SMS jim přinesla hru na pravdu. Kdo špatně odpověděl na otázku, skončil v bazénu. Padaly otázky, zda třeba Paulína pozvracela profesora, aby nemusela být zkoušena. To pravda nebyla. Ale zato přiznala, že ho kousla, když jí chtěl vzít test.

Všichni kluci skončili ve vodě, když vybrali stranu tabulky s nápisem LEŽ, a to na dotaz, zda Adri pracovala v kabaretu, kde koukala na holé mužské zadky. Holky se ve vodě vymáchaly třeba za odpovědi PRAVDA, na dotazy, zda se Majlo ve volném čase rád obléká do dámských šatů či že se Oliver jednou na party opil až tak, že balil svého kamaráda.

„Sex je náš!“

Poté si v párech povídali o tom, kam společně pojedou, až je propustí z vily; kde budou bydlet; co dělat. Vtipný byl Chris žijící v USA, který přiznal, že si šel do této reality show pro Češku a těšil se na Prahu a skončilo se Slovenkou. Pavlína řekla, že se velmi těší ven, a hlavně na to jak zjistí, jaké to tam bude s Honzou.

Další zpráva srdíčka upozornila na to, že jak je kdo dobrý v posteli, tak je dobrý v tanci. Modely je čekaly na postelích. Někteří nebyli příliš nadšení… A navíc tančily, tedy spíš přešlapovaly na herních podložkách podle pokynů z obrazovky. Ve finále Honza drtivě porazil Adri.

RachelClaudem dostali pozvánku do hideaway s podtextem: „Sex je náš!“ Jak řekl moderátor Matějovský, posílat tuto dvojici do hideaway je jako nošení dříví do lesa. „Ale ostatní se už potřebují trochu vyspat,“ dodal s tím, že srdíčkům dopřáli odpočinkový den, ale příště je čeká bomba, jakou v Love Islandu ještě neviděli.

V uklízení a žehlení vyhráli kluci

AdamVenis pokračovali v rozebírání svého vztahu. Venis se mu svěřila, že se asi deset let nezamilovala, ale s ním měla pocit, že je to jinak. Zklamaná kráska uvěřila fámě, která kolovala vilou, že Adam přišel na Love Island show vyhrát a pak jí „kopne do řiti“. Když si vše vyříkali, napjetí se mezi nimi uvolnilo a jejich vztah zase upevnil. No sláva, páru, který posledně dostal od diváků nejvíce hlasů, to zase klape. I když od posledního ohniště tvoří dvojici s Adamem Natálie a s Venis Matěj.

Majku holky zpovídali, co se dělo v noci v hideaway. Majka sice přímo sex nepřiznala, prý „tam nějaké techtle“ byly. I kluci se pokusili něco vydolovat z Chrise, ale nic neprozradil. Záhy přišla zpráva, že si mají vyzkoušet normální bydlení, tedy věci, co ve vile dělat nemusejí. Kluci soutěžili proti holkám, kdo rychleji vysaje koberec, vyžehlí košili a vytře podlahu. Vyhráli hoši.

Hra na pravdu. Neúspěšní padali do bazénu

Další SMS jim přinesla hru na pravdu. Kdo špatně odpověděl na otázku, byl strčen do bazénu. Padaly otázky, zda třeba Paulína pozvracela profesora, aby nemusela být zkoušena. To pravda nebyla. Ale zato přiznala, že ho kousla, když jí chtěl vzít test.

Všichni kluci skončili ve vodě, když vybrali stranu tabulky s nápisem LEŽ, a to na dotaz, zda Adri pracovala v kabaretu, kde koukala na holé mužské zadky. Holky se ve vodě vymáchaly třeba za odpověď PRAVDA, na dotaz, zda se Majlo ve volném čase rád obléká do dámských šatů či že se Oliver jednou na party opil až tak, že balil svého kamaráda.

Jaké bomby se srdíčka dočkají

Poté si v párech povídali o tom, kam společně pojedou, až je propustí z vily; kde budou bydlet; co dělat. Vtipný byl Chris žijící v USA, který přiznal, že si šel do této reality show pro Češku a těšil se na Prahu, skončilo se Slovenkou. Paulína řekla, že se velmi těší ven, jaké to tam bude s Honzou.

Další zpráva srdíčka upozornila na to, že jak je dobrý v posteli, tak je dobrý v tanci. Modely je čekaly na postelích. Někteří nebyli příliš nadšení… A navíc tančili, tedy spíš přešlapovali na herních podložkách podle obrazovky. Ve finále Honza drtivě porazila Adri.

RachelCloudem dostali pozvánku do hideaway s podtextem: „Sex je náš!“ Jak řekl moderátor Matějovský, posílat tuto dvojici do hideaway je jako nošení dříví do lesa. „Ale ostatní se už potřebují trochu vyspat,“ dodal s tím, že srdíčkům dopřáli odpočinkový den, protože je čeká taková bomba, jakou v Love Islandu ještě neviděli.

Se singl Venis by prý šel domů i „její“ Adam

U ohniště si minule Natálie vybrala Lua, ale ten ze soutěže odstoupil, tak zvolila Adama. Diana nepřekvapila, jak řekla, neumí si po svém boku představit lepšího chlapce, než je Majlo. Jemu ukáply slzy štěstí. Paulína vybrala člověka, s nímž již ve vile něco vybudovala, tedy Honzu. Rachel se přiznala, že nečekala, že na Love Islandu potká někoho takového šíleného jako je ona, a že se zamiluje. Claude se se štěstím v tváři k ní vrátil a řekl, že je taky zamilovaný. Adriana si vybrala Olivera, podle jehož slov mezi nimi vzniká něco opravdového. Petra zvolila Matěje. Majka se objala se svou láskou Chrisem.

Odchod Lua zamíchal kartami, takže dříve Adamova Venis zůstala singl. „Nečekala jsem, že do Love Islandu přijde moje kamarádka a přebere mi mýho kluka, ale na druhou stranu to chápu. Již na začátku mi řekla, že se jí Adam líbí,“ řekla Venis s tím, že Natáliina první volba byla jiná, takže jí to zazlívat nebude. Na dotaz Zorky, co by se stalo, kdyby Venis musela jít domů, Adam řekl, že půjde s ní.

Adam a Venis dostali nejvíc hlasů diváků

Ale diváci, na jejichž verdiktech hra stojí, na dotaz, kterému páru to nejvíc přejí, a ten získá pro tento večer imunitu, je právě Adam a Venis. Dostali od nich totiž nejvíc hlasů. Úkolem Venis bylo rozhodnout, která z dívek půjde domů, ale nesměla to být Natálie, jež utvořila pár s Adamem.

Plačící Venis nechala vyhodit Petru. I ona si poplakala, řekla, že si to ve vile velice užila. Zorka srdíčkům popřála, aby se situace uklidnila, vzduch se vyčistil. Lu a Petra se rozloučili, sbalili a opustili reality show. Shodli se na tom, že se venku potkají.

Vašek mluvil o ohnivých mravenciích, Venis o poslání do řiti 

A přišel nový den. „Pokud by byla nuda, vypustíme do vily ohnivé mravence,“ snad jen zažertoval moderátor Matějovský. Venis se holkám svěřila, že má o Adamovi pochybnosti, zda jí má dostatečně rád, anebo je to pro něj víc hra než láska. Smutný Adam zalitoval, že mu Venis nevěří, přestože chtěl s ní odejít z Love Islandu.

„Sám se ničím, když vidím Venis, jak se takhle trápí,“ svěřil se Adam s tím, že to vlastně není trápení, ale mučení. Adam si dle slov Vaška skutečně prošel peklem. V podstatě všechna srdíčka řešila Adama, zda jeho vztah k Venis byl fakeový a jeho cílem bylo vyhrát a odnést si peníze. Venis situaci ohodnotila tak, že se strhla smršť informací, že má Adam po vile v plánu ji „poslat do řiti“. Až teď, když už byla situace takto vyhrocená, tak Adam konečně Venis řekl, že jí miluje.

Hnízdečko lásky obsadila Majka s Chrisem

Pro rozveselení jim přišla zpráva, že dost bylo dramat a je čas si hrát, a to v týmech ve vodě. Kapitány se stali Adam a Venis. V týmu Venis byl Honza, Claude, Paulína, Rachel, Oliver a Chris, v Adamově Majlo, Natálie, Adriana, Majka, Matěj a Diana. Ve vodním volejbalu, ve vybíjené i v převozu pingpongového míčku na lžičce z jedné strany bazénu na druhou exceloval Adamův manšaft.

Po vodních hrátkách se srdíčka opět vrátila k vážným tématům. Adam se zapřísahal Venis, že nic nefakuje. Prý si k ní vytvořil něco velmi silného a je mu moc lito, že mu to nevěří. Lásku si vyznali nejen Diana s Majlem, ale v podstatě i Rachel s Cloudem, ta nejstřelenější dvojice v letošní sérii Love Islandu. Majce a Chrisovi přišla SMS, že jdou do hideaway. Je to již podruhé... Oba se na to vymódili. Kluci poradili Chrisovi vzít si přiléhavé boxerky, holky Majce rajcovní růžové prádélko s župánkem. A záhy pár vypoklonkoval zvědavce z jejich hnízdečka lásky…

Srdíčka si musela vyměnit partnery

Když se srdíčka probudila do nového dne, čekala je překvapivá zpráva, v níž mimo jiné stálo: „Je to už trochu nuda, co? Připravili jsme si pro vás výměnu manželek.“ Navíc se k sobě museli přivázat růžovou stuhou. Petra se tak svázala s Adamem, Majlo s Majkou, Diana s Claudem, Adriana s Luem, Venis s Honzou, Rachel s Matějem, Natálie s Oliverem a Paulína s Chrisem.

V těchto dočasných párech řešili vztahy i možnou budoucnost. Rozešlí a rozhádaní Adriana a Lu tak museli být znovu spolu a mohli si navzájem leccos vyříkávat. Natálie, stuhou spoutána s Oliverem, se snažila vzbudit pokušení. Probíralo se, kdo už měl ve vile sex. Rachel prozradila, že ještě před ní a Claudem se ve vile intimně sblížili Venis a Adam. Další to prý byl Honza s Paulínou.

Majlo by si chtěl vzít Dianu za ženu

A přišla další hra - na pravdu. Dotazovaný se posadil na kolo. Zvonkem na položenou otázku odpovídal ano, klaksonem ne. Třeba Matěj zazvonil na dotaz, zda již měl sex na vile, Paulína, že miluje Honzu a chtěla by s ním zde mít sex. Majlo prozradil, že kdyby přišlo znovu na rozhodování mezi kariérou, anebo Dianou, upřednostnil by svou lásku před prací. A chtěl by si ji vzít za ženu.

Adam a Venis se dozvěděli, že právě oni dva jsou fakeový pár. Adri zatroubila jasné ne, k Luovi již by se zpět nevrátila. Zato si umí představit, že by měla již ve vile sex s Oliverem. Podle něj už k intimnostem došlo. Natálie přiznala, že pokud by se uskutečnilo ohniště, vybrala by si Olivera. I Majka přiznala, že s Chrisem měli na vile sex. Hru ukončila zpráva, že je načase vrátit se zpět ke svým partnerům.

Natálie byla nucena volit dvakrát

Srdíčka probírala, kdo s kým míní zůstat po Love Islandu a kdo má jen dohodu, že spolu budou do konce hry a pak se rozejdou. Většina z nich se shodla na tom, že nejvíc fakeový pár jim přijde Venis s Adamem. Máslo na hlavě měl i Honza, který se k této otázce v podstatě nedokázal pořádně vyjádřit, takže působil značně neupřímně. A přišla ta nejobávanější zpráva, že se na základě hlasování diváků mají srdíčka připravit k obávanému ohništi.

U něj se konal recoupling. Tentokrát volily dívky. Natálie si vybrala Lua. Ten všechny šokoval tím, že odstoupil od soutěže, což v této reality show nemá obdoby. Omluvil se Oliverovi a Adri, že jim to ve vile stěžoval. Ale rozhodl se k odchodu proto, že dal slib, že jeho srdce bude patřit jedné dívce, což dodržel, a tou byla právě Adri. Ale jeho láska nebyla opětovaná. Natálie si na pokyn moderátorky Zorky musela vybrat někoho jiného. Sáhla po Adamovi. Co na to jeho Venis? A jak budou holky volit dál? To uvidíte příště, tak si to nenechte ujít!

Další požár na Kanárech?

Po veselém konci Burning Man Party čekalo na srdíčka ještě jedno malé překvapení: Diana a Majlo, kteří se rozhodli svou lásku obnovit ve vile, byli posláni do hideaway. Hnízdečko lásky je nejoblíbenějším místem ve vile, mohou se i zamknout! Diana holkám ráno řekla, že si krásně popovídali a ostatní si nechají až na doma.

Kauza Oliver, Lu, Adriana a Petra minule ze stolu kupodivu opět smetena nebyla. Oliver přišel za Luem s tím, že přemýšlel, a došel k tomu, že mu vrazil dýku do zad, když mu přebral holku. Jak překvapující! Přesto se domluvili, že se k sobě budou chovat slušně. Podle Lua Oliver začal cítit, že mu hoří oheň pod zadkem. Že by další požár na Kanárech?

Natálka přišla jako pokušení…

Zorka, která tuto epizodu uvedla slovy, že to bude drama, jaké tu ještě nebylo, vyzpovídala páry. Dozvěděla se třeba, že Majka a Chris jsou spolu znovu šťastní a shodují se na plánech do budoucnosti. Opět probírali kauzu Oliver versus Lu, jenž přišel o Adrianu a na Lua zbyla nebohá Petra, která se tak podle mínění srdíček stala pátým kolem u vozu. Milostný čtyřúhelník nevyřešila ani zkušená Hejdová. Oliver ji řekl, že se dozvěděl od Lua, že je zrádce. Lu jí pověděl, že cítí smutek a zradu. Majka byla za kámen a Petra za horký brambor.

Nad věcí je rozhodně Natálka. Ta otevřeně přiznala, že přišla do vily jako pokušení. Rozhodla se, že nyní si ho zaslouží Oliver. Jak tohle Naty, jejíž je to již druhý Love Island, asi vyřeší?!

Srdíčka prozrazovala své sexuální fantazie

Výměna partnerek mezi Luem a Oliverem ve vile způsobila dusno, které by se dalo krájet. Oliver a Adriana se totiž začali stále více sbližovat, což Lu i Petra přijali s velkou nelibostí. Petra Oliverovi vyčetla, že ji přehlíží a Lu Olivera obvinil z podrazu a vypočítavosti. Podle Petry z nich udělali idioty. Lu je přesvědčen, že Adri si svým chováním vykopala hrob a vztah s ní považuje za uzavřený. Venis k tomu dodala, že Adriana a Lu je největší kauza, která ve vile dosud vznikla.

Majlovi přišla zpráva, že je čas na hru. Vyplňovali dotazníky, jak je baví, aby je jejich protějšky uspokojovaly, a jaké mají v této oblasti fantazie. Pak si své odpovědi v párech porovnávali. Mezi fantaziemi padly nápady jako svazování, trojka se sestrami či sex na ohništi nebo v loveislandské kuchyni.

Dámy soudcovaly dostihy kluků

Záhy další SMS dámám dopřála zábavu hodnou královen, a to soudcovat dostihy. „Kluci budou skákat, jak mi budeme pískat, takže se vlastně nebude dít nic neobvyklého,“ komentovala hru se smíchem Natálie. Hoši na plyšových konících na tyčích skákali přes překážky a poté museli předvést nějaké zábavné číslo. Ve finále si to rozdali Honza a Majlo. Dívky se nedokázali rozhodnout, takže se vítězi stali oba.

Po hře se srdíčka vrátila k řešení vztahů. Venis se nechala slyšet, že Petra podle ní naprosto oprávněně cítí smutek a možná i zhrzenost. Claude s Rachel Adrianě a Oliverovi na večerní přesun doporučili koupenlu! Jejich rozbory vztahů přerušila zpráva, že je čeká Burning Man Party. Modely měli všichni naprosto super. Petra, Lu, Adriana a Oliver nechtěli ostatním kazit zábavu a šli si sednout stranou, aby si vše vyříkali. Lu z ruky strhl náramek, který s Adri oba nosili po jeho návratu do vily. Jestli jejich pokec a Luovo gesto budou stačit, aby se atmosféra vyčistila, se teprve ukáže…  

Natálie to zvládla jako horská koza

Minule vyhozený Honza do vily nakráčel zpět, a to po boku Natálie Kočendové, účastnice loňské řady Love Islandu. Ráno přišla Naty zpráva, která ji s Honzou poslala na randíčko rovnou přímo na skály. Třeba Oliver se přiznal, že Natálie byla jeho nejoblíbenější dívkou druhé série. I v minulém díle příchozí bombshell Matěj dostal příležitost lépe poznat Paulínu, a to na rande ve vile.

Natálie měla z horolezeckého výstupu celkem strach. „Neboj, Naty, když to zvládnou horské kozy, tak ty to zvládneš taky,“ zavtipkoval si moderátor Vašek Matějovský. Natálie uznala, že to bylo skvělé dostat se až na vrchol, Honza zas byl nadšen, z toho, co tato kráska na skále předvedla. MatějPaulí si v poklidu pikniku povídali o sobě. Matějovi se na ní podle jeho slov líbí, jak je stydlivá. Paulí řekla, že je super kluk, ale že by chtěla být dál s Honzou.

Vyzkoušeli sexy polohu 69

Na pokec se vydal staronový pár ChrisMajkou. Ta mu přiznala, že mluvila se svou a jeho maminkou a sestrou a že se jim společně zamlouvají a mají je rádi. Adriana se nechala slyšet, že mezi ní a Oliverem možná nějaká chemie bude, na rozdíl od Lua, s nímž jí to nevyšlo. Ten se dal dohromady s Petrou. Jak se shodli ostatní, začíná se to ve vile extrémním způsobem motat, nejstabilnější pár, tedy Lu a Adri je „v prdeli“.

A přišla další zpráva, že mají vyzkoušet polohu 69. Šlo o netradiční překážkovou dráhu, kdy kluci své polovičky chytili ve stylu sexy šedesát devítky, prošli s nimi dráhu z pneumatik, podlezli překážku a na závěr umístili míček do dírky. Zvládli to všichni a dost se pobavili. Pak se vrátili k debatám o vztazích, třeba, co Oliver zamýšlí s Adri a že Lu pokukuje po všech holkách. Jak podotkl Matějovský, loni již v tuto dobu byly páry jasně dané, letos „je to divočina plná výměn a střídání, na který koukáme jak puci, prostě takovej hokej pro zamilovaný, ale i to je Love Island“.

Majka se rozhodla Chrise potrápit

Majka, která se vrátila do vily, šokovala, místo Chrise si vybrala Olivera, jenž tvořil pár s Petrou. Slzící Petře to bylo velmi líto, ale jak jí uklidnila Zorka, z vily zatím nevypadává. A popřála srdíčkům dobrou noc. Darina, kterou si z Casa Amor nečekaně přivedl Chris, podle svých slov potřebuje čas, aby se dala do kupy. Protože nedostala možnost být s někým, s kým by mohla začít tvořit normální vztah. Jak Majka řekla, rozhodla se Chrise trochu potrápit, aby se snažil.

Chris Majce vysvětloval, že mu přišlo, že s ním neplánuje budoucnost. „Udělal jsem nejhorší rozhodnutí,“ prohlásil. AdamHonzou se pokusili Majce omluvit, že Chrise podněcovali k tomu, aby Majku vyměnil. „Neskutečně nás to mrzí,“ přiznal Honza. Pro změnu Lu se svěřil Oliverovi, že se jeho vztah s Adrianou ocitl v bezvýchodné situaci.

Vypadla dívka a kluk. Uhádnete kdo?

Aby se situace trochu odlehčila, přišla zpráva, že si osladí život. Jak Venis poznamenala, indicie ze SMS napovídala, že se bude dít něco lízacího a strkacího. Ukázalo se, že srdíčka byla tak trochu za cukráře. Nejprve kluci museli našlehat šlehačku a poté holky naplnit eklérky. Vítězem v plnění se stali Oliver s Majkou, druhé kolo ve zdobení vyhráli Chris s Darinou a v rozhodujícím kole v pojídání to všem natřeli Adam a Venis.

Navečer přišla o dost méně sladká zpráva, a to že je opět čeká obávané ohniště. Pro Petru to bylo divoké, zůstat singl. Tentokrát verdikt nevynášela moderátorka Zorka, ale kluci. Majlo si vybral Dianu, Claude Rachel, Adam (děvku řekl za smíchu všech, než se opravil na děvče), tedy Venis, Chris Majku, Honza Paulínu, Lu Petru a Oliver Adrianu. Cesta Dariny na Love Islandu tímto skončila. Zato ta nová bombshell Matěje ve vile právě začala. I on si mohl zvolit partnerku. Stala se jí Paulína, dříve Honzova. Takže i ten byl vyhozen.

Dvojité randíčko v lunaparku

Rachel s Claudem se opět vytratili mimo ložnici, aby si užili sex. Adriana, Lu, Venis a Adam spolu vyrazili na dvojité rande do zábavního parku. Po minulé konverzaci si Lua a Adri vyříkali, že jejich vztah není tak vášnivý, jako ostatních, takže se to mezi nimi vyčistilo. Čtveřice měla celý lunapark pro sebe.

Během rande společně řešili, jak své vztahy vidí po skončení show. Probírali, kdo z předchozích účastníků show má jejich největší sympatie. Většina kluků se vyslovila pro Natálii Kočendovou.

Majku podpořilo nejvíce diváků za tři řady hry

Srdíčka byla konfrontována s hejty diváků, které postují na sociální sítě. Soutěžící si zahráli hru, při níž obraceli na tabuli nápisy a podle obsahu hádali, o kom je řeč. Většinou se trefili. Třeba za nejfalešnější, označili Adri. Chris v soukromí koupelny, opakoval, že by se měla vrátit jeho láska Majka, což si uvědomil, až když ji vyměnil za Darinu. Adrina, jak řekla, dostala docela čočku.

Pokaždé, když diváci hlasují, nepřináší to většinou nic dobrého. Zorka vyslechla třeba Adama a Venis. Ti jsi jsou stále blíž a nejen po citové stránce. Chris přiznal, že v dnešní hře na něj vytáhli, že je nedospělý a žárlivé miminko.

Večer do vily nikdo nový nepřišel, ale vrátila se Chrisova milovaná Majka. Od diváků dostala největší oporu za celé tři ročníky Love Islandu, a to od statisíců lidí. Majka si mohla zvolit kluka. K údivu všech si nevybrala Chrise, ale Olivera. Jak její rozhodnutí ovlivní dění ve vile? To uvidíme zítra!

Malého Oscara si zasloužili Adam a Venis

Dobrý byl Cluade, který parodoval Rachel a křičel na ni, že si zamkne vagínu a do konce Love Islandu na ni ani nesáhne. Rachel se nenechala rozhodit, a coby její partner pronesla, že půjde asi spát. Jak řekl moderátor Matějovský, malého hereckého Oscara by si zasloužili Adam a Venis, kteří se sami zasmáli tomu, jak toho druhého paradovali.

Nejškodolibější polibek v historii televizní zábavy posla Darina coby Chris své milované Majce, kterou nechal vyhodit. Následovala i taneční vsuvka, kdy hoši velmi nadšeně imitovali své drahé polovičky.

Oheň prý pro Adri přišel jak na zavolanou

Nikoli zábavným tématem byl sobotní požár, který vypukl v sousední vile, takže srdíčka byla zhruba na šest hodin evakuována, stejně jako celý štáb. Jak se shodli, nikdo nebyl takhle blízko ohně. „Připadal jsem si jako ve filmu,“ prohlásil Claude poté, co již všichni věděli, že je vše ok.

Dle slov Adri přišel oheň jak na zavolanou, s Luem potřebovali zjistit, zda si chybí, či ne. Zato Lu se svěřil klukům s tím, že jejich vztah vázne, na rozdíl od ostatních párů. Kdyby nebyl ve hře, ale v normálním životě, tak by tuto situaci řešil pauzou.

Po náročném dni divočina na party

Bylo jen náhodou a štěstím, že vítr nerozfoukal plameny k jejich vile, takže hasiči, nebo tedy bomberos, jak se v této krajině říká, oheň zvládli obdivuhodně rychle a páry se mohly vrátit. Nejprve dorazili kluci, zjistili, že jim kromě holek nic nechybí a šli se podívat na spáleniště.

Holky se rozhodly vracet postupně. První to byla Venis, aby prý Adam nezačal balit bomberos. Další se objímali PetraOliverem, ten nezastíral, že měl při požáru strach, jak se oheň šířil a všude je sucho… Claude si Rachel odnesl rovnou do koupelny. Pak se vrátila i zbylá děvčata, tedy Petra, Darlinka a Diana. Lu přiznal, že má trochu vítr z toho až přijde Adriana a začali hned rozebírat, zda by v jejich vztahu šlo trochu šlápnout do pedálů. Takže uvidíme, zda k tomu dojde?! Srdíčka se shodla na tom, že se sexuálně nepřitahují.

Po náročném dni si páry zasloužily pořádnou party. Za bar byli vysláni HonzaMajlem, kteří slíbili, že to bude divočina a také to splnili…

Adam s Venis si hideaway vskutku užili

Zorka diváky uvítala u 30. epizody třetí řady soutěže. Slíbila odtajňování, konfrontace, a nelhala. Nejprve vyzpovídala minulý týden vypadnuvší srdíčka. Lenčin a Brunův konec přišel velice rychle. Diváci je totiž označili jako nejméně kompatibilní pár. Podle nich „na to šli“ moc pomalu, což je stálo místo ve vile.

Moderátorka s Honzou a Paulínou řešila její vztah, který měla, než šla do vily, zda to pro ně znamená konec? Paulí prý v hlavě zmatek nemá. S Honzou rozebírala vztah s dlouholetým kamarádem, s nímž i spala. Honza Paulínce uvěřil, a tak je přesvědčen, že by spolu mohli být dál i mimo vilu. Jak si AdamVenis užili hideaway? To Zorka ukázala na videích... Podívejte do fotogaleriie!

Štěstí se dalo krájet

Adri a Lu na dotaz, které páry jsou fake a které opravdové, nebyli schopni říct, kdo z párů je falešný. Zorka jim předvedla video natočené v noci, v něž se Adriana Luovi snažila vysvětlit, že není zvyklá „na to“ jít tak hrr a ještě navíc před kamerami. Pro odlehčení připomněli hru, v níž Adri dostala za úkol, přesvědčit Olivera k trojce. V podstatě nebyl proti. Tomu, že skočil na fór, se zasmál.

Mikeho konec ve vile byl podle jeho slov těžký. Dianě, s níž tvořil pár pouhý týden, na Kanárské ostrovy přišel její milovaný ex, se kterým se dala okamžitě znovu dohromady. Pohled na ně byl neuvěřitelný, štěstí by se dalo krájet. Chris opět přiznal, že musí myslet na Majku, která byla vyhozena, když si z Casa Amor přivedl Darinu. Budou Chris a Majka zase spolu? Dívejte se a rozhodujte!

Slunečník na noční sjezdovce

Adam a Venis se vrátili z hideaway. Se smíchem prozradila, že její drahý byl „unavenej jak prase“, takže usnul asi po hodince a půl. Klukům přišla zpráva, že by se měli pomstít holkám za trapnosti, které museli zažít, třeba, když se předváděli v sexy kostýmech. Takže neměli svým krasavicím dělat snídani a na vše odpovídat NE. Venis si podle slov Adama neumí dát bez něj ani sýr na chleba. ClaudeOliverem se domluvili na tom, že to byl jejich nápad, aby zachránili situaci, jelikož holky začaly tušit, že jde o joke.

Klukům se jejich úkol nedařil. „Jsou nenápadný, jak slunečník na noční sjezdovce,“ komentoval vývoj ve vile moderátor Vašek Matějovský. I Adam to viděl podobně, řekl dívkám, že jsou normálně nenormální, paranoidní. Ani Lu se nenechal zahanbit. Naštval Adrianu tak, že vykřikovala, jak je její „protivněj, unavenej a ještě se naváží do někoho jiného, úplně si říkám, co to má být“. Klukům úkol fakt moc nešel. „Jenom si kopou hrob,“ podotkl Vašek.

Kdo koho s*al?

Snad jediná Adri byla úplně vytočená. Lu jí řekl, že chce, aby šel Chris domů, protože „ho sere, jak za ním furt chodí s tím videem“ (na něm je Majka, kterou miluje, ale bohužel to zjistil až poté, co ji vyměnil za Darinu). Asi „nejdůvěryhodnější“ z této hry vyšel Adam, který všem řekl, že ho „serou“. Co se to děje, jako první odhalila Rachel: „Můj tip je, že kluci 24 hodin říkají na všechno NE.“ Prostě to chlapci nezvládli a hru prohráli.

Další na sebe nenechala dlouho čekat, a to: „Přísná úča“. Kluci dostávali úkoly typu zazpívat hit Heleny Vondráčkové z filmu Noc na Karlštejně či odpovědět na dotaz, co je to prajmer nebo ondulace, kterou si popletli s ovulací.

Tento díl uzavřel rozhovor ClaudaRachel, který jí řekl, že je vlastně jeho první holka. S žádnou předchozí totiž tak dlouho nevydržel…

Uvažuje se i o společném bydlení

Mike poté, co se „jeho“ Diana dala dohromady se svým expřítelem Majlem, byl singl, ale přes všechna pravidla zůstal ve vile. Některým soutěžícím přišlo opětovné sblížení Diany s Majlem ve vile nefér, protože byli partnery už v minulosti. Navíc Majlo na tvrdo přiznal, že si do Love Islandu přišel pro Dianu. A ani její city nebylo možné přehlédnout.

Svůj vztah řešili i Adriana s Luem. Probírali, že dosud ještě mezi nimi nedošlo k žádnému nedorozumění, což si vysvětlují tím, že ve vile nemají žádné všední trable, které jsou v normálním životě. Lua potěšilo, že Adri uvažuje o jejich společném bydlení.

Chris prý stále miluje Majku?!

Darina se stále trápí tím, že Chris, s nímž tvoří pár od té doby, co si ji přivedl z Amos Casa, neví na čem je. On totiž nepřestává myslet na Majku, svou předchozí partnerku z této reality show. Ta jeho rozhodnutí oplakala. Darina se svěřila, že si připadá jako „úplná čůza“, protože by byla ráda, kdyby do vily přišel ještě někdo další.

„Já miluju Majku,“ přiznal se Chris Adamovi, který mu řekl, že má vybráno, a nemá ve vile co dělat. Řeč většině mužů vzaly sexy latexovo-kožené kostýmy, do nichž se museli převléct. Zato dámy byly nadšené. Podle mínění kluků na sobě totiž měly úplně normální oblečení. Hra nazvaná Pavučina vášní vypadala tak, že každý z mužů byl zavřen v kleci a musel se dostat z pavučiny, zatímco holky mu to komplikovaly bičíky.

Vrátí se Majka?

Večer Zorka srdíčka opět pozvala k ohništi. Sešli se zde kvůli singl Mikemu. Volba byla na dívkách. Ale žádná se nerozhodla svého partnera opustit, takže Mike musel vilu opustit.

Chris dostal zprávu od své milované Majky. Co z toho vznikne, se ukáže v dalším dílu, jehož hlavními tvůrci jste vy, diváci!

Stará láska nerezaví!

Tanečník Majlo, který uzavřel vystoupení dívek v sexy negližé, je bývalým partnerem ve vile Mikeho Diany. Zamilovali se do sebe v době covidových omezení, ale vztah kvůli jeho práci, a to na Ibize, nevydržel. Rozešli se s tím, že se mají rádi.

Jak řekl Majlo klukům, byl to jeho první vztah, po němž nespálil mosty. „Uvidíme, či se mu podarí získať opäť moje srdce,“ komentovala dojatá kráska setkání se svou bývalou láskou. Holkám přiznala, že ho hrozně chce: „Predstavte si, že vám sem príde ex, ktorého ste milovali, tak ako ste nikdy v životě nikoho neľúbili.“ Je to prý člověk, se kterým chtěla žít. A je tohle všechno pravda, anebo jenom bouda na diváky, kteří určují vítěze?

Matějovský: Ženský zvládaj alkohol líp

Claude a Rachel se v noci tajně oddávali vášni a následně se vytráceli z ložnice. Při přípravě snídaně si hoši zanotovali. To by Petr Kotvald a Standa Hložek asi neměli radost, kdyby slyšeli, jak se Claude postavil k jejich hitu Holky z naší školky: „Jé, jé, jé, kdepak ty fajn holky jsou? A kde maj cecky svý, svoje cecky umělý…“

Pak přišla oblíbená věc, tedy hra: Tentokrát namíchat drink s brčkem a na nafukovací matračce co nejrychleji přeplavat bazén a nápoj vypít. Jednoznačně vyhrály holky. „Ženský zvládaj alkohol líp,“ komentoval tuto zábavu Matějovský.

Majlo si dle SMS mohl vzít všechny holky na rande, vyzpovídal je, aby věděl, jak to vlastně mezi nimi vypadá. Osamělí kluci řešili své vztahy a možnou budoucnost. Pak se šli připravit na obávané ohniště, které většinou nepřinese nic dobrého.

Neuvěřitelné ohniště

Nastala klučičí volba. Honza si nechal Paulinu, takže zvládli krizi s jejím údajným partnerem venku. Claude neváhal a zvolil svou Rachal. Od Lua se snad nic jiného nečekalo, než že bude pokračovat s Adrianou, s níž si padli do oka na první pohled. Oliver se vrátil k Petře, Adam k „nádherné a moudré“ Venis, ChrisDarlin, přestože stále myslí na Majku, již nechal vyhodit.

Jenže v případě Diany to neplatilo. Ta si vybírala sama. Byl to Majlo. Takže zazdila Mikeho, který se předvedl jako frajer. U ohniště řekl, že cítí zklamání, smutek, ale i kus štěstí. Protože člověk, kterého má rád, což je Diana, bude šťastná, i když on odejde se zlomeným srdcem. Mike nebyl jako singl vyhozen, výjimečně mohl zůstat. Jak řekl, chtěl by vilu opustit. Co s ním bude, se uvidí příště…

Kostlivce ve skříni měla Pauli

Obyvatelé vily řešili to, co viděli v rámci Movie Night. Honza a Paulína konečně prozradili, jak to mezi nimi je, jsou přátelé. Paulina tvrdila, že člověk mimo vilu, o kterém mluvila s Honzou, je pouze jejím dlouholetým kamarádem a měli spolu sex jen měsíc před jejím odchodem do vily. Podle Lua ztratili důvěru zřejmě všech. Soutěžící si již dlouho mysleli, že jim lžou. Takže kostlivce ve skříni měla Pauli, která do toho navezla i Honzu, jenž se jí stále snažil bránit.

Chris a Darina si také měli co vysvětlovat. Dozvěděla se od něj, že je sice krásná, ale musí myslet na Majku, která byla kvůli němu vyhozena. Darli si vybral v Casa Amor a opustit se svou bývalou rozhodl, protože mu podle jeho mínění nedávala své city dostatečně najevo. Ale když ji viděl poté, co přišel v páru s jinou a posléze na videu, jak jejich rozchod oplakal, zřejmě si uvědomil, jak velkou chybu udělal. To, že se k nové partnerce tulil, prý nic neznamená, stejně se tulí například ke své mamince. Darina mu řekla, že s ním nechce ve vztahu pokračovat.

Dívky v rajcovním negližé

Holky dostaly zprávu, že je čeká tajná mise. Třeba Venis měla udělat Adamovi tři hysterické scény za banality. „Bože néé, to nechci,“ komentovala úkol. Vybruslila z toho výborně. Nebo Rachel musela vymyslet nějaký drb, který by se roznesl po vile. Adriana měla Olivera přesvědčit na trojku. Skoro uspěla. „Já jsem otevřená kniha, takže za mnou člověk může jít s těmato věcma, ale co potom,“ podotkl tamní DiCaprio. Své Petře řekl, že „je to prdel“. Chlapci tedy brzy přišli na to, že jde o joke…

Kluci si užili sexy módní přehlídku, při které se jim holky předváděly v rajcovním negližé. Na závěr čekalo na všechny vystoupení tanečníka, ve kterém Diana rozpoznala svého expřítele. Takže do vily míří bombshell Majlo?!

Co asi bude s Brunem a jeho vyvolenou…

Ráno se srdíčka hned nezačala nacpávat, ale Adam je vytáhl na pořádnou rozcvičku. Nevypadalo to, ale všichni přežili. A navíc se ještě před snídaní dozvěděli, že diváci hlasovali. Spočítané to měli Lenka a Bruno, které svými hlasy z vily vyhodili. Pár musel vypadnout do půl hodiny. Jsou ale domluveni, že se uvidí i v reálném světě.

Kluci a některé holky smutnili nad jejich odchodem. Většina párů, třeba Oliver a Petra, se shodli na tom, že zřejmě budou silnější dvojice, než dvojka vyražených. Adriana a Venis, které jsou ve hře od jejího počátku, měly za to, že jejich vztah s tamními kluky (Luem a Adamem) se vyvíjí správným směrem.

Movie night. Předvedl se i Velký Gatsby?

A přišla další zpráva, v níž stálo, že mezi Mikem a Dianou, to pěkně jiskří a nechtějí, aby jim zapálili vilu, takže je pošlou do soukromí. Musíte „trtkajť,“ vyzvala je Rachel. Podle Mikeho se jejich rande odehrálo v ráji: vztah se prohloubil, probrali i to, kde by spolu po skončení soutěže bydleli. Srdíčka si mezitím čas trávila masáží.

Všechny obyvatele kanárského luxusu čekal večerní program, tedy Movie night. Jenže nevěděli, co to bude, jestli nějaká zábava či i obávané ohniště s moderátorkou Zorkou, která rozhodně někomu z nich nepřinese něco pěkného, třeba kostlivce ve skříni.

Za SMS se soutěžící dozvěděli: „Po smíchu, přijde pláč.“ Podívali se na videa z jejich společného života, která by se mohla klidně prosadit v kdejakém filmu.

Kdo je zde Velký Gatsby? To byste měli vidět! Srdíčka na tuto scénku reagovala různě: smíchem, údivem, skoro děsem i téměř pláčem... Jak to asi vyhodnotí nejen ona, Zorka, Vašek, ale především vy, diváci, kteří máte hlavní slovo!

Kdo chce ve vztahu pokračovat i po soutěži?

Adri a Lu se vrátili z hideaway. Prý probrali vše, od minulosti až do budoucnosti. Po fyzické stránce se prý sblížili dostatečně. „Hodnotím to jako jedenáct z deseti,“ prozradila Adri. Společné bydlení by si představovali v Praze, a jak prořekl Lu, budou mít psa.

Poté Zorka diváky uvítala u 24. dílů Love Islandu, v němž prozradila dosud nezveřejněné informace a ukázala záběry, které se do předchozích dílů nevešly. Třeba Rachel a Claude vyzpovídala, jak se vyvíjí jejich vztah a jestli všechny jeho přešlapy byly odpuštěny. Za Rachel je vše v pohodě. Clauda pochválila, že udělal velký pokrok ve sdílení svých emocí. Veřejně prohlásil, že tuto dívku má velmi rád a moc mu na ní záleží.

Bruno a jeho úlovek z Casa Amor, tedy Lenka, prozradili, že si začínají velmi rozumět. Už našli i společné zájmy, jimiž je sport a hudba. Jsou připraveni budovat vztah i po opuštění vily. Navíc bydlí ve stejném městě, takže to k sobě nebudou mít daleko.

Matějovský: Něco smrdí ve státě plyšovém

Zorka vyzpovídala i nového obyvatele vily Olivera a jeho Petru. Ta je prý smířena s tím, že Oliver je v hledáčku více dívek. „Jsem docela klidná osoba, a když se vrací zase ke mně, tak je všechno v pořádku.“ Darina přiznala, že po svém příchodu do vily po boku Chrise, který byl dlouho s Majkou, to od některých dívek pěkně schytala. Zato kluci kolegu v podstatě podpořili.

Vztah Adama a Venis se dle nich posouvá mílovými kroky. Jsou stoprocentně rozhodnuti, že to chtějí spolu zkusit i po konci soutěže. Již se i domluvili, že Adam by se nevrátil do Sydney, ale byli by spolu v Praze. Mike, který se do reality hry připojil až později, se netajil tím, že si Dianu vyhlédl v TV.

Zorka si pozvala Honzu, aby se zeptala, zda ví, co znamená, že „jeho“ Paulín spí s plyšovým lvem. Některá srdíčka se totiž domnívala, že je to signál pro kohosi z venku. Honza, jak řekl, jí ho určitě brát nebude. Podle jejích slov lvíček symbolizuje dva psy, které měla se svým bývalým přítelem, jenž si je nechal. Paulí se vůbec nezamlouvalo řešit svou minulost před kamerami. „Cítím se jak otvorená vagína,“ prohlásila. Moderátor Matějovský se pokusil vyzpovídat inkriminované lvíčka: „Tak ty budeš mlčet, jo tady něco smrdí ve státě plyšovém.“

A příště mimo jiné uvidíte, který pár jste, vy, diváci, svým hlasovánim ze soutěže vyhodili!

Která z holek si prdla před celou třídou?

Oliver navštívil dívčí maskérku a dočkal se za to dotazů, zda není teplej. Z hideaway se vrátili Petra s Honzou. Prý mezi nimi k ničemu zásadnímu nedošlo. Proběhla jen lehká intimita, nějaké pusy, ale „žádnej přírazovej vrták“.

Pánové se vrhli na přípravu snídaně pro své dívky. Pak si všichni zahráli několik her. Tou nejlepší prý byla ta, v níž si podle jmen vyzvedávali kufry a na základě jejich obsahu měli poznat, komu patří. Kluci třeba neuhodli, že v kufru, který napovídal, že dotyčnou slečnu chytla při sexu policie, byla Venis. Uhádli, že si před celou třídou prdla Darina, i že něco se ženou měla Adriana. Holky netrefily, kdo z kluků usnul při sexu, který z nich čůrá do umyvadla, zato dobře tiply, že fobii z pavouků má Claude.

Jeden z můžů do toho chce „trochu víc šlápnout“

Srdíčka se shodla na tom, že toto byla zatím nejlepší hra, plná překvapení. Lu tedy zjistil, že jeho Adri měla romantickou chvilku se ženou a ona si již nebude umývat obličej v umyvadle. Jelikož ten, který mu dá přednost před záchodem, je právě její Lu. Nejhustší jim přišlo, že Bruno a jeho kámoš měli sex s dívkami, ale přitom se spolu drželi za ruce. On to vysvětlil jednoduše: „Mládí, alkohol, party, to je hned.“

O společném bydlení se v soukromí začali bavit Adriana s Luem. Mluvili o tom, že by se za ní přestěhoval do Prahy. Bruno navrhl Lence, že „by do toho měli trochu víc šlápnout“.

Večer se dle SMS do hideaway odebrali Adriana a Lu. Jí připravovali a oblékali kluci, jeho zase holky. Sešli se oba v černém, Lu ve stylu Harryho Pottera. Snad jim pomůže kouzelná hůlka, zavtipkoval moderátor Matějovský.

Největší zkouška v boji o lásku

Po příchodu chlapců z Casa Amore, kde měli v nabídce hned čtyři nové krásky, se utvořily nové páry. Chris, který se dřív tvářil, že se zamiloval do Majky, si přivedl Darinu. Bruno, jenž byl nezadán, si zvolil Lenku. Adam se vrátil k Venis, Honza k Paulín, Lu k Adrianě a Claude k Rachel.

Pro Majku byl naprostý šok, že si dříve „její“ Chris z bouřlivého pobytu v Casa Amor přivedl jinou. To pro ni znamenalo konec na Love Islandu. „Bohužel jsem důvěřovala tomu nesprávnému,“ komentovala svůj odchod Majka. Jak řekla moderátorka Zorka, toto byla největší zkouška, která je zde mohla potkat. Ale oni v ní neobstáli.

„Když jsem přišel sem do vily, tak jsem byl rozhodnutý, že nikdy nechci nikomu ublížit. A dneska jsem ublížil Majce,“ zpytoval svědomí Chris, kluci ho chlácholili, že udělal dobře. Ale posléze ho pomlouvali, že byl moc žárlivý. Vyhozená Majka si poplakala, ale jak řekl moderátor Matějovský, stala se jednou z nejvýraznějších tváří této třetí série.

Claude s kluky předvedl Podvod

Mimo hromadnou ložnici, kde normálně spí všechny páry, si soukromí na gauči v obýváku mohli užít Petra s Oliverem. Prý je to velmi sblížilo. Zato Claude měl za své úlety stále máslo na hlavě, tak se u Rachel pokusil vykoupit pěveckým číslem, které stálo za to. S kluky předvedl Podvod od Jana Nedvěda. „Bylo to strašně krásné a milé,“ přiznala Rachel holkám. Ještě navíc šli na rande ke kozám, tedy k těm zvířatům. Mačkání jejich vemínek bylo dle Claudeho příjemné. Rande Rachel ohodnotila jako super, vyčistilo mezi nimi vzduch.

A srdíčka si užila party v novém i staronovém složení párů. V rámci večírku se třeba Honza s Paulínou vzdálili do soukromí, které je jim vyhrazeno k popovídání. „Já v tom mám úplně jasno, já o tebe budu bojovat celou dobu tady a neskončí to ani potom, co nám skončí náš pobyt tady na ostrově,“ vyznal se Honze Paulíně. A pak šli spolu do hideaway…

Casa Amor is over

Noví bomshells Oliver a Mike měli to štěstí „spát“ se sedmi kráskami. Oba si pochvalovali, že do vily dobře zapadli. Shodli se, že oni dva se prvního ohniště, kde je pravděpodobné, že někdo ze hry vypadne, bát nemusejí.

Diana se přiznala, že by se ráda poznávala s Mikem. Holky zavětřily, že po Oliverovi pokukuje víc z nich. Jenže nemohly tušit, co se stalo v Casa Amor, kde všichni dosud zadaní chlapci trávili čas se čtyřmi krasavicemi, jež je tam přijely pobavit. Nezadaný Bruno se shodl s Lenkou, že by měli být spolu a mohli by vyhrát.

Klukům přišla zpráva, že jejich mise na Casa Amor is over, tedy u konce. Záhy je u ohniště uvítala Zorka, jak konstatoval moderátor Matějovský, přišel okamžik, který změní dění ve vile. Podle slov Hejdové šlo o ultimátní zkoušku, která měla ukázat, na jak pevných základech jsou jejich dosavadní vztahy postaveny. Před stejnou volbu byly postaveny i dívky na vile.

Ohniště plné změn a zvratů

A jak to dopadlo? Chris vyměnil Majku za Darinu. Bruno si do vily odvedl Lenku. Čtyři kluci, tedy Claude, Adam, Honza a Lu, se rozhodli, že by chtěli být v páru s dívkami, s nimiž se dali dohromady v původní vile. „Já tedy doufám, že to holky oplatí stejnou mincí,“ poznamenala Zorka a odebrala se za nimi.

Mike si vybral Dianu a Oliver Petru. Adam se vrátil k Venis, Honza k Paulín, Lu k Adrianě, Claude, jak řekl, nad vším dost přemýšlel, a došel k závěru, že udělal chybu. „Podělal jsem to,“ přiznal. Staronový vztah hodlá budovat s dívkou, kterou má rád, což je Rachel. Bruno ostatním představil Lenku. Pro Majku byl naprostý šok, že si dříve její Chris přivedl Darinu.

Takže návštěvu v Casa Amor nepřežily Tereza a Sabrina. A co bude se singl Majkou

V Casa Amor i ve vile se povídalo i pařilo

Holky diskutovaly, jak to asi vypadá v Casa Amor a záhy jim samotu přišli zpříjemnit dva bombshells, Oliver a Mike. Kluci v Casa Amor řešili, která holka jim jak sedne. Adam jednoznačně odmítl změnu, prohlásil, že je s Venis, což mu vyhovuje. Honza spal v posteli s Chrisem a mysleli na své holky, tedy Paulínu a Majku. Bruno se snažil hledat nový vztah. Po Lence si poklábosil se Sabrinou.

Holky ukazovaly Oliverovi a Mikemu vilu. Kluci se představili a povídali si o svých vztazích. Oliverovi se podle jeho slov velmi líbí Diana. Petře se zalíbil Oliver. Adriana si vymodlila návrat vyhozeného Lua, takže prý už nikoho nehledá. Jenže ona se zalíbila Mikemu. Holky se shodly na tom, že o Olivera bude velký zájem, jednak je vzdělaný, pěkný a velmi sympatický. Oba jsou podle nich „dobrý výběr“.

Po „výslechu“ Olivera z něj byla nejnadšenější Diana. Obyvatelé vil si proti sobě zahráli hru. Dostávali stejné úkoly (třeba předávat si bonbon z úst do úst či se různě mezi sebou líbat). Lepší, tedy tým z Casa Amor, vyhrál party, ale ani poražení nezůstali zkrátka, užili si grilování.

Rozrušený byl třeba Chris, když viděl Majku, jak s novými kluky řádí v bazénu. Claude by se rád vrátil k Rachel. Jak to dopadne, to je příběh na další epizodu. A kdo s kým šel po party spát, rozhodovala děvčata. Dopadlo to tak, že většina srdíček sdílela lože s úplně někým jiným…

Holky zmizelým parťákům vybraly „parádní“ oblečení

Srdíčka oslavila 28. narozeniny Venis. Claude se omluvil Rachel, na kterou se vykašlal a vyměnil ji za Petru. Holky náhle zjistily, že kluci zmizeli. Prohledaly celou vilu, ale nic. To již se hoši úprkem a s jásotem blížili do Casa Amor, kde se jim okamžitě moc zalíbilo.

Holky dostaly zprávu, že kluci jsou opravdu pryč a mají jim zabalit věci. Na tom si vskutku smsly, aby je vytrestaly. „Toto asi nikdo nečekal, to je brutál,“ komentovala celou situaci Majka.

Jak vysvětlil Matějovský, Casa Amor je největší vztahová zkouška, jakou Love Island může párům nabídnout. Mládenci dostali tři dny na seznámení se čtyřmi novými dívkami, kráskami Lenkou, Terezou, Darinou a Sabrinou. Přeskočí jiskra, anebo pánové vydrží být věrní? V Casa Amor se chystala první velkolepá party, jenže kluci si museli obléci, co jim holky ve vile sbalily, takže někteří vypadali k popukání.

I osiřelé dámy si užily party, sice trochu poklidnější. Měly možnost se podívat na několik videí z Casa Amor. V obou vilách se probíralo, ve které partnerství kdo vkládá naděje. Honza se nechal slyšet, že by neměnil, tedy Paulínu. Brunovi se zalíbila Lenka. Řešilo se, s kým kdo bude spát… Zda se rýsují nové vztahy, to si moderátor Matějovský prozatím nechal pro sebe!

Kdo nechce mít nějaký fyzický zážitek?

Moderátorka Zuzka vyzpovídala hráče, jimž štěstí nepřálo a byli z vily již vyhozeni. Pak si popovídala s páry, které na Love Islandu nadále hledají lásku. Třeba Majka s Chrisem se pochlubili, jak si to užili na první společné noci v hideaway. Probrali prý plány do budoucna. Došlo k líbačce, ale údajně k ničemu dalšímu.

K ohništi se dostavili i Honza s Paulínou. Oba se prý shodli na tom, že na Love Islandu nechtějí mít nějaký fyzický zážitek. Rádi by se sblížili, ale nějaké výrazné oblizování před kamerou oba zavrhli.

Kdo podle hlasování diváků má největší šanci na lásku? Martin a Diana skončili na posledním místě. Ostatní měli vynést verdikt, co s nimi dál bude. Jak diváci, tak ostatní páry rozhodli o tom, že Diana zůstává. Takže Martinovi cesta ve vile skončila. Příště přijde největší zvrat letošní série. Bude to Casa Amor…

Holky v ohrožení?!

Majka a Chris se v Love Island Česko & Slovensko 2023  dočkali první společné noci v hideaway. Vztah Rachel s Claudem prochází těžkou krizí.

V 16. epizodě si kluci užívali taneční lekci salsy s novou bombshell Petrou. Holky její příchod do vily nepotěšil, nervozita stoupá. Nejvíce v ohrožení se cítily Rachel a Paulina. Venis se nelíbí, že Adam příliš flirtuje s ostatními holkami ve vile. On si myslí, že ona by měla také flirtovat, ale nikdo z kluků ve vile o ni nemá zájem.

Recoupling provázely silné emoce, když Rachel rozhodne, že Natálie bude muset opustit vilu. Navíc se Rachel dozvěděla strašnou zprávu: Claude jí sdělil, že jej velmi přitahuje Petra, s níž nyní utvořil pár.

Do vily se vrátil Lu

Vy, diváci, jste rozhodli, že Adriana a Lu mají šanci na lásku. „Každý chlapec, který si mě tady vybral, tak trpěl,“ přiznala konečně usměvavá Adri. Rachel a Claude dostali zprávu, že večer zamíří do Hideaway.

Za zpěvu Karla Gotta se srdíčka nazula do ponožek a sandálů. „Chce se mi zvracet,“ komentovala oblečení Rachel za souhlasu dalších dívek. „To je odporný, fuj,“ bránila se Natálie, když tento nechutný model na ni spoluhráči rvali. Následovala hra, v níž bylo úkolem v ringu v modro-fialovém bahně svléknout ponožky soupeře. V pánském kole zvítězil Adam, v dámském si to rozdala Rachel a Paulínou, která vyhrála.

Náhle se mezi barvami popatlanými soutěžícími objevila Petra, další bombshell, která se okamžitě zapojila do hry a porazila Paulínu. Všichni to večer rozjeli na neonové party. Kterého kluka si příchozí Petra vybere? Ukradne někomu lásku…

Koho kdo na*ral?

Bombshell Diana si vybrala Adama, čímž osiřela jeho dosavadní partnerka Venis, a stala se tak jedinou singl dívkou ve vile. Na dotaz moderátorky Zorky, co v tuto chvíli cítí, bez váhání odpověděla: „Nasrala mě.“ Holky ještě před spaním diskutovaly o tom, která již o koho přišla, tedy kolik vystřídaly kluků. Rachel byla šťastná, že si Diana nevybrala jejího Claudeho. Nová bombshell se na první pohled zalíbila Martinovi.

V noci se podle slov moderátora Vaška začaly peřiny až moc třást. „Srdíčka se asi bojí dalšího dne, chuďátka,“ poznamenal. Ale třeba Adam opustil lože a šel si popovídat s Venis, jejichž setkání bylo smutné, ale i plné nadějí.

Polibek, prstýnek a šlehačka v obličeji

Další den si srdíčka užila hru snog, marry, pie. Volila, komu dají polibek, před kým si pokleknou s prstýnkem a komu obtisknou do obličeje šlehačkový koláč. Třeba Majka byla naštvaná, že od „svého“ Chrise nedostala polibek, ani prsten, ale šlehačkou do ksichtu. Poté přišla zpráva pro Dianu, aby si někoho vybrala na randíčko. Šla s Adamem, s nímž teď tvoří pár. „Kdyby mohla Venis, vystřelovala šípy lásky, všechny by skončily v její hlavě,“ komentoval situaci moderátor Matějovský.

Srdíčkům přišla další SMS, jež poslala Majku a Chrise na rande, které se vyvedlo. Randíčko si užil i nový pár, tedy Diana s Adamem. Ten jí otevřeně řekl, že nechtěl, aby si ho vybrala, protože to má rozjeté s Venis. Na druhý pár Matějovský prozradil, že Diana Adama již dlouho sleduje na instagramu: „Takže je to spíš plánované přepadení v upnutých šatech.“

Zorka jako růžový bonbon

Adam se zas přiznal k tomu, že se spolu s Venis přitahují fyzicky, ale ona to nemá v hlavě. Rozmrzelá Adriana se po dni spárovaném s Luem, do něj zakoukala tak, že stále na něj myslí a truchlí. Vzkázala mu, že by byla ráda, kdyby se vrátil, anebo až ona vilu opustí, aby se brzy viděli. Z další zprávy se soutěžící mimo jiné dozvěděli, že je u obávaného ohniště čeká i „umírání a z mrtvých vstání“.

Zorka v podobě růžového bonbonu Adama a Dianu jako nový pár uklidnila, že je tentokrát nedotknutelný. Ale další její informace byla až děsivá. Nastal párový recoupling. Volba byla na mužích.

Martin si vybral Venis. Ta to komentovala slovy, že jí „zachránil zadek“. Claude neváhal a chtěl k sobě zpět Rachel, s níž poslední dny trávil všechen volný čas. Chris nenechal vyhodit Majku, se kterou tvoří pár skoro celou soutěž. „Nemůžu si představit, že bych byl s někým jiným,“ dodal před objetím s jeho slzící kráskou.

Honza neváhal, nadále by se chtěl dvořit Paulíně. Bruno si vybral Natálii. Zbylá Adriana řekla, že v jejím srdci má místo dávno vyhozený Lu, který se náhle objevil… Byl to jen přelud, návštěva, anebo třeba návrat?

Věštkyně páry překvapila

Kluci dostali za úkol ohromit maskulaturou. Měli předvést svá dokonalá těla a poté do hrátek zapojit i dívky. Vyhráli Chris a Majka.

Posléze byli další SMS zprávou všichni vyzváni, aby se sešli u altánu, kde se dozvědí o své budoucnosti a dalším párování. „To bude nějaká čarodějnice,“ komentovala příchod tajemné ženy Rachel.

Chris a Majka se dozvěděli, že sice vytvářejí velmi kompatibilní pár, ale on jí musí nechat prostor, aby se poznávala i s jinými lidmi, což nedělá, protože je velmi žárlivý. Brunovi a Natálce řekla, že každý hledá něco jiného.

Rachel a Claude se dozvěděli, že se sice velmi fyzicky přitahují, ale otázkou je, jak jim to dlouho vydrží. Třeba Venis a Adamovi pověděla, že jsou ve vile nejmíň kompatibilním párem. Navíc čarodějnice dodala, že z nich jde tragická energie.

Která dvojice si sbalila a odešla?

„Budoucnost již není ve hvězdách, ale vašich rukou,“ přečetla Sabine zprávu, kterou srdíčka dostala. Bylo tím jasné, že u obávaného ohniště, bude tentokrát velmi horko.

Moderátorka Zorka je vyzvala, aby se ve dvojicích, v nichž dosud sdílí lože, se domluvili na tom, který z párů je podle nich nejméně funkční. Jednoznačně zvolili Sabine a Lukiho, čímž je vyhodili z ostrova lásky. Dvojici Zorka posla do vily balit. A pozvala krasavici Dianu, novou bombshel! Zajímá vás, komu padne do náruče?

V hlavní roli moderátorka Hejdová

Zorka nejprve vyzpovídala Rachel, která minule se svým partnerem Claudem bodovali, a Natálii, jež s Brunem naprosto propadli, což kráska oplakala. Natálka přiznala, že jí ve vile sedí nejvíc Martin. Pořád ji ale mrzí, že vilu musel opustit Sandro. Zorku také zajímalo, že Rachel s Claudem „moc rychle nešlápli na plyn“.

Natálka si minule padla do oka s Martinem. Claude moderátorce přiznal, že s dračicí Rachel mají jisté „fyzické aktivity“, ale po osobní stránce se podle jeho slov skoro neznají. Martin se přiznal, že by se rád spároval s Natálkou, s níž se dosud neměl možnost dost poznat. Bruno prozradil, že by chtěl poznat  Adrianu, kromě ní se mu zalíbila i Paulína. Ta se zamlouvá i Lukášovi, ale chce ji nechat dál s Honzou, s nímž utvořila pár.

Venis s Adamem vytvořili zajímavou dvojku

Venis přiznala, že poslední dny měla zmatek v hlavě. Prý se jí to tam uspořádává v hlavě, což znamená, že ji i „její“ Adam více chápe. Ten se tak vlastně dostal do role jejího terapeuta. Tato situace podle slov Zorky odkryla, jak mu na Venis záleží, což potetovaný krasavec potvrdil.

Hejdová dále zkoumala, kolik energie mají Luke a Sabine, jejichž noci zatím nebyly žhavé. Sabine se zatím nejvíce zamlouvá Honza, ale ten dosud nespustil z očí Paulinu, na níž má však zálusk hned několik kluků.

Kdo se dohodl, že odloží sex?

Chris a Majka, kteří jsou prozatím spolu skoro celou hru, Zorce řekli, že jejich vztah vzkvétá jak kytička. Kudrnatý blonďáček, takový Amorek, nebyl schopen odpovědět, zde je zamilovaný mozkem, srdcem nebo pinďou. Pár se brzy dozví, kdy je čeká Hideaway, tedy výhra z minulé epizody. Prý si řekli, že nebudou mít sex zde. Je to údajně jen humor a sranda, až na Chrisovu žárlivost…

Venis, jež sdílí lože s Adamem, přiznala, že pokud by o něj měla takový zájem, tak se neohlíží po dalších. Adam Zorce přiznal, že mu na Venis moc záleží. Jako další moderátorka vyzpovídala Sabine, která si zatím prošla cestou odmítání. Kdyby mohla, tak by zřejmě volila Honzu. A kromě toho doufá, že ten, na koho čeká, do vily přijde.

To nejlepší nás teprve čeká

Honza je velmi spokojen s extrémně krásnou Paulínou, ale zrychlení vztahu by oba ještě trochu odložili. Čekání na zázrak Adriana a Lukáš spolu sice utvořili nový pár, ale již se znali z fitka, kde společně pracovali. Záhy se shodli na tom, že jejich vztah je až příliš kamarádský, než aby to přerostlo v něco vážnějšího.

Adriana by mu doporučila Natálku, a ta by dokonce byla pro. Adri totiž stále myslí na Lua, který z vily vypadl hned jako jeden z prvních. Podle jejích slov mezi nimi byla jiskra, chemie a extrémní přitažlivost. Prý i uvažuje, že by kvůli němu vilu opustila. Jak řekla, čeká na zázrak, kdyby třeba přišel nový bombshell, z nějž by byla paf. Tohle chce zkusit. Jak přiznala, není to asi zrovna správné, ale krásnou zprávu, kterou od něj dostala, si pouští prý každý den.

„No, to byl ale perný den. Zažili jsme spoustu emocí, odhalili některá tajemství, ale hlavně, zjistili jsme, že to nejlepší nás teprve čeká,“ uzavřela tento díl Hejdová.

Začátek v posteli, pokračování ve sprše…

Někteří kluci se ráno navzájem vyslýchali, co dělili v noci se svými spolunocležnicemi. Zda něco neproběhlo… Claude přiznal, že si s Rachel odskočili do sprchy. I ona se holkám svěřila, že to začalo již v posteli. „Šli jsme se osprchovat a pak jsme se dosprchovali,“ komentovala jejich noční aktivity dredatá dračice. Adriana jim to přála a byla ráda, „že nás toho ušetřili a že se aspoň zavřeli do koupelny“.

Venis pokračovala s Adamem v roztomilé debatě o tom, že by nechtěla, aby něco neuspěchali, s čímž její současný herní partner souhlasil. Venis to potěšilo: „Byl ke mně hodně empatický.“ Párkrát se něžně políbili. Úplně jiné věci trápily Sabine s Natálií. Shodli se se svou současnou polovičkou, tedy první s Lukim a druhá s Brunem, že necítí dostatek souznění. Jiskra prý zatím nepřeskočila ani mezi Adri a Martinem.

Olizování, smyslné pohyby a polibky

Další SMS všem přinesla „pořádně horký párový workshop“. Holky si užily skoro až sexy masáž. Kluci se zavázanýma očima holky olizovali na místech, kam si nanesly gely různých příchutí a muži je museli poznat. Honza a Paulína dostali za úkol si vyzkoušet svůj první polibek. Pak se všichni měli za co nejsmyslnějších pohybů navzájem natřít čokoládovým gelem a samozřejmě jej ochutnat… Hra končila polibkem.

Druhým překvapením tohoto dne bylo řízení. Dívky se převlékly za žhavé policistky a dle jejich rad hoši s očima zakrytýma páskou v malých autíčkách „projížděli“ speciálně postavenou silnicí. Každý omyl se trestal vodní pistolí a nasazením pout. Poté soutěžící ve dvojicích rozebírali, co kdo od koho čeká, jaké jsou jejich city, co by s nimi bylo po skončení Love Islandu. A pokoušeli se i o nová spojenectví.

Hideaway vyhrály hned dva páry

Večer se nesl v duchu dost netradičního posezení u obávaného ohniště. Každý pár dostal za úkol seřadit ostatní podle toho, jak jim fandí. Výsledek celkového sčítání zněl takto: Na třetím místě skončili Venis a Adam, na čtvrtém Paulína a Honza, na pátém Sabina a Lukáš, na šestém Adriana a Martin a na posledním Natálie a Bruno.

A jak dopadlo finále? O první a druhou příčku se se stejným počtem hlasů podělili Majka s Chrisem a Rachel s Claudem. Pro vítěze bylo připraveno překvapení. Čeká je Hideaway, ale ne společně. Kdy to bude, se prý dozví velmi brzy. Jak to shrnul moderátor Matějovský: „Nevyřazovalo se, ale srdíčka si pěkně nastavila zrcadlo a snad je to nějak posune.“ Vítězové ostatním poděkovali a už se nemohou dočkat výhry… Zato Natálie smutnila, poslední místo ji rozplakalo.

V noci se Rachel s Claudem vytratili do koupelny

V desáté epizodě si Venis vybrala Adama, Majka Chrise, s nímž již dlouho tvořila pár, Rachel Clauda, takže vilu opustili Sandro a Lukáš. Sandro všem poděkoval, byla to podle jeho slov neskutečná jízda. Lukáš řekl, že je rád poznal: „Všichni jste super.“ Chris Sandrův odchod obrečel, lítost vyjádřila i Natálie, pro niž byl tento verdikt dost nečekaný. Kluci si zabalili zavazadla a za potlesku ostatních odešli.

Holky probíraly trojici nových bombshells, tedy Bruna, Luka a Martina, kteří do vily dorazili v deváté epizodě. Venis znejistila ohledně vztahu s Adamem a rozhodla se strašně moc zpomalit, aby se vzájemně lépe poznali. Nepřijde jí dostatečně vyspělý. V noci se Rachel s Claudem vytratili do koupelny.

Ráno srdíčka dostala další SMS, aby je „nakopla rozcvička“. Užili si aqua aerobik v bazénu. Pak kluci i holky znovu rozebírali opačné pohlaví. Po pořádné snídani pokračovali v diskusích, a to jak pohromadě, tak ve dvojicích. Probírali mimo jiné své předchozí vztahy. Tipovali, kdo se ke komu hodí. Adriana se svěřila Martinovi, že stále myslí na Lua, který byl vyhozen jako jeden z prvních. Majka a Chris se ujistili o tom, že se jejich vztah ubírá správným směrem, což stvrdili dlouhým polibkem.

Všichni se pobavili u hry „prdelkovaná“

Srdíčka oslavila narozeniny Chrisova psa a užila si hru „prdelkovaná“. V sexy outfitech se třemi body o nejhezčí zadeček vyhrála Natálie, druhá skončila Rachel a „třetí místo dostává každá jedna z vás“, zněl závěr veselé hry. V další disciplíně kluci sahali dívkám na zadek, aniž by věděli, čí je který, a měli najít své partnerky. Claude poznal Rachelin, Honza Paulínin, ta to komentovala slovy: „To jsem byla překvapená, že uhádol muju riť.“ Dále pak Adam poznal Venisinu prdelku, Luke správně určil zadeček Sabine a Bruno Natáliin.

A večer se opět rozjela party. Šampaňské teklo proudem. Když večírek skončil, v posteli Rachel a Clauda se zjevně spát ještě nešlo… Co čeká obyvatele vily v 11. epizodě? Nenechte si to ujít!

Neandertálský den. Lovilo se skoro všude.

Honza u obávaného ohniště dostal možnost zvolit si partnerku, vybral si Paulínu, již potěšil. Singl tak zůstali Sabine, Rachel a Sandro. Moderátorka Zuzka je uklidnila, že se tentokrát nemusejí bát vyhazovu z vily, a popřála všem dobrou noc.

Ráno soutěžící dostali zprávu, že se přemístili do pravěku, a tudíž je čeká neandertálský den. Claude a Rachel měli mimořádné randíčko ve vile. Kráska připustila, že mezi nimi je speciální chemie. Sandro šel na pokec s Natálií, které řekl, že by s ní rád spal v posteli. Podle jeho slov má v sobě jiskru.

Adriana s mobilem v ruce ukázala, jak je stále zakoukaná do Lua, který musel vilu opustit v šesté, tedy první vyřazovací epizodě. Poslala mu vzkaz a pusu. Honza si v soukromí altánku popovídal s Paulínou, která mu se smíchem řekla, že z něj žádnou chemii necítí.

Majka s Chrisem se shodli, že jim nikdo nevěří, jak je to mezi nimi stále fajn. Lukáš se vydal na lov. Šel nejdřív po Paulíně a potom si chtěl povyprávět s Majkou. To se ale Chrisovi vůbec nelíbilo, také si po chvíli svou krásku odvedl.

Rozdováděná „zvířata“ na party překvapily další tři nové kusy!

Sabine všem přečetla zprávu, že je večer čeká party na téma Animal Kingdom. Srdíčka vybírala, kterým zvířetem by chtěla být. Bavila se velkolepě, a to do chvíle, kdy v maskách zebry, tygra a slona přišli do vily tři noví bombshells, tedy Bruno, Lukáš a Martin.

A záhy dorazila i největší šelma Love Islandu Zorka, která je opět pozvala k ohništi, kde si nováčci vybírali partnerky. Bruno sebral Claudemu Natálii, Martin Lukášovi Adrianu (navíc se znají, pracovali ve stejném fitku) a Lukáš zvolil singl Sabine.

Adepty na vyhození jsou tedy Claude a dřívější bombshell Lukáš. Jenže Zorka k nim poslala i další „staré“ mužské obyvatele vily (kromě Honzy), tedy Chrise, Sandra a Adama. Kdo z nich kanárský ráj po posledním recouplingu opustí?

Pusy, objímání a výměny v postelích

Po noci, kdy se podle slov moderátora Matějovského cucalo skoro v každé posteli, to s úsměvem sobě vlastním vysvětlila Rachel: Rozhodli, že spí ne s manžely a manželkami, ale s milenci a milenkami. Prý ale nedošlo na víc než na pusy a objímání. Avšak došlo též na výměny v postelích!´.

Všichni, tedy hlavně kluci, se rozhodli, se co nejvíc dozvědět o dvou kráskách, které se vile na Kanárech objevily předchozí den. Sandro sice tvrdil, že chce být nadále s Natálií. Jenže bylo jasné, že bombshell Paulína mu dost učarovala. Atraktivní tmavovláska se přiznala, že by si ještě ráda popovídala s Lukášem.

Druhá nová kráska Sabine si zase šla poklábosit s Honzou. A co víc, Paulína byla vlastně první, která ve vile přiměla Lukáše k hovoru. A nejen to, řekla mu, že je její typ.

Pak si srdíčka zahrála hry, v rámci nichž si losovala úkoly. Třeba Claude musel udělat Natálii sexy masáž, Paulína předváděla zvíře v říji, Rachel nesměla hodinu promluvit, Majka musela namalovat portrét svého partnera, tedy „Amorka“ ChriseNatálie se bezvadně zhostila sexy tanečku na nafukovací hračce v bazénu. Lukáš s Adri předvést svou oblíbenou sexuální polohu.

Večer se srdíčka s nelibostí usadila u ohniště, které může znamenat i herní smrt, kam je opět pozvala Zorka, již jako nositelku špatný zpráv, zde nikdo z nich nevidí moc rád.

Rvačka je o Honzu

Moderátorka uvítala nově příchozí bombshells, tedy Paulínu a Sabine. Vyzvala je, aby naráz vyslovily jméno muže, jehož chtějí za partnera. Obě měly zálusk na stejného. Byl to Honza.

Ten se musí rozhodnout, kterou z nich si vezme do postele. To se dozvíme příště. Stejně jako to, co se stane s druhou z nově příchozích krásek.Takže se nezapomeňte dívat!

Líbačka pod peřinou

Sedmá série začala zprávou, že si srdíčka mají užít růžový den, a to v brýlích této barvy. K tomu dostala i šílené oblečky. Chris se klukům pochlubil, že se s Majkou poprvé políbili. Bylo to večer a kamerám se schovali pod peřinu.

Ve vile podle moderátora Matějovského začalo přituhovat. Adam dostal zprávu, že by ho ráda pozvala mimo vilu (divte se, přímo do Dubaje) na rande Sabine, s níž se ještě nemohl poznat. Honzu zase na pořádné rande pozvala Paulína, která též do té doby nepatřila mezi srdíčka.

Holky vůbec nepotěšilo se, že se do vily blíží další bombshells, a to navíc ženského pohlaví. „Zůstaňte doma, jestli nechcete přijít o vlasy,“ zavyhrožovala si za smíchu svých kolegyň Rachel. Venis se trochu vyděsila, že by některá z nich mohla být tmavovláska a snědá slečna, stejně jako ona. Kluci přiznali, že chtějí poznat i další protějšky.

Princezna ze mlejna

Adam byl ze Sabine nadšen, stejně jako Honza z Paulíny. U skvělého jídla probrali, třeba i to, jaké byly jejich předchozí vztahy. Po příchodu z rande Adam Venis ujišťoval, že se mezi nimi nic nemění. Ta se mu snažila uvěřit.

Honza po návratu do vily řekl, že si nemyslí, že z něj Paulína byla nějak paf. „Ona je princezna ze mlejna a já jsem takovej ten čertík, co tam šišlá v tý pohádce,“ zhodnotil své šance. Klukům se svěřil, že se mu moc líbí, jelikož „je brutálně krásná“.

Natálie shrnula situaci, že se holky bojí příchodu dvou neskutečných koček, které si budou vybírat . A tak odchytila Sandra, aby s ním probrala, že by večer nechtěla zůstat bez chlapa. Ten jí slíbil, že pokud dostane příležitost, tak po „ní půjde“. Chris se projevil jako velký žárlivec, vyčinil Majce, že si šla popovídat s nováčkem Lukášem.

Bombová party

Mezi partou kluků se náhle objevily krásné bombshells Paulína a Sabine, obě též v růžovém jako téměř všechna srdíčka. Přivítání proběhlo s úsměvy. Přiťukli si na přivítanou a rozdělili se na chlapy a holky a pustili se do hodnocení nových krásek.

Náladu jim nezkazila ani příchozí zpráva. Místo obávaného ohniště, kde dochází k rozstřelu párů či k vyhazovům z vily, se v ní psalo o party v růžových outfitech, takové, kterou vila ještě nezažila. SMS nelhala, byla to bomba, jak mejdan ohodnotila Sabine.

Kdo nikdy nebrečel?

V šestém dílu jste mohli shlédnout dosud neviděné scény. Ukázaly plačícího Clauda, a to nad tím, že hlasováním byli z vily vyhozeni Lu a Mariam. Nebrečel nad dámou, ale nad kámošem, s nímž si sedli od první chvíle. Na dotaz Zorky, kdy před touto situací naposledy plakal, odpověděl: „Troufnu si říct, že nikdy.“

Ukázaly i to, že příchod bombshells Natálie nebyl tak idylický, jak se zdálo. Předvedly se naštvané dívky, kterým krásná blondýnka začala brát chlapy, třeba Venis. Pak si Zorka vzala na paškál blonďatý pár „Amorka“ Chrise s Majkou, který si ji vybral, protože chce mít blonďaté děti. I Majka byla spokojená, a to i s tím, že Chris žije na Floridě a mohla by se tam s ním přestěhovat. Po příchodu dvou bombshells Lukáše a Adama, se ukázalo, že o „Chrisovu“ Majku je rvačka.

Prý je nejlepší horolezecká poloha

Zorka mimo jiné vyzpovídala Rachel, proč již stačila vystřídat několik partnerů a naposledy si vybrala Honzu. Jemu imponovala tím, jak je energická, plná zvratů a emocí. Prý nikoho takhle sexy neviděl. Prozradil, že má polohu, které říká horolezecká, což je podle jeho slov velmi specifická kombinace úhlů a těla. Rachel se však zalíbili i noví bombshells Adam a Lukáš.

Na „upřímný pokec“ Zorka přizvala i Sandra. Ten měl možnost poznat několik dívek a ocenil, že si jej tam při losování nechali. Vyhozená Mariam, by ráda po odchodu z Love Isand narazila na tu pravou lásku. Vyřazený Lu zalitoval, že musel hru opustit jako první, protože si myslel, že i diváci uvidí, jak „si s Adrianou na prvý pohlad klikli“. A bude na ni čekat, až se ze hry vrátí, pokud její city byly takové jako jeho. Co když si ale ona najde někoho jiného ve vile?

Holky kouzlily v kuchyni v sexy outfitech

V páté sérii čekal srdíčka nelehký úkol, hlasovat, kdo z trojice Lu, Sandro a Miriam ve vile zůstanou a kteří dva ji opustí. Zachránili Sandra. „Je to tady divočina,“ ohodnotil vyhození dvojice Honza. Lu a Miriam se sbalili, rozloučili a za potlesku ostatních z Love Islandu odešli.

Další den se řešilo, jak se jim líbí nováčci, tedy Lukáš a Adam. Holky dostaly za úkol kluky okouzlit v kuchyni a připravit jim dokonalou snídani, která by je posadila na zadek. Na vaření si musely obléci růžovo-krajkové velmi sexy outfity. Kluci losovali a šli si pro snídani, která se komu nejvíce zamlouvala. Chris si vybral tu od Adriany, Lukáš Venisinu, Honza Rachelinu, Claude Majčinu a na Adama zbyla Natáliina. Singl Sandro posnídal sám.

Komunikovat se dá i beze slov

Posléze jak kluci, tak děvčata řešili opačné pohlaví. Dívkám přišla zpráva, že si nemají chlapce moc rozmazlovat: „Láska na talíři#Plné bříško znamená…“ Krásky zajásaly a zatleskaly si. Následující SMS všem přinesla výzvu: „Srdíčka, komunikovat musíte umět i beze slov. A nemyslíme tím jen sexy pohledy. Připravte se na hru, která prověří vaše rty naprosto nečekaným způsobem.“ Holky dostaly sluchátka s hlasitou hudbou, kluci zase svěrací kazajku, aby si nepomáhali rukama. V párech se hádala slova, která neslyšící holky odezíraly ze rtů kluků. S osmi body vyhráli Sandro s Adri.

Bombshells Adam a Lukáš dostali možnost se o holkách dozvědět, co nejvíc, a to ve hře na otázky a odpovědi. Ptali se třeba na to, kde měly sex, koho by si ve vile vybraly, zda by šly na plastiku prsou, jestli či by raději Slováka, anebo Čecha.

Někteří soutěžící nelenili ani během party

Za jásotu všech se v SMS dočetli, že večer jim nic nehrozí, ale čeká je „volníčko s drinky“. V maskérně dámy rozebíraly, jak je zaujali nováčci. Jednoznačně u většiny vítězil Adam.

Nejenže tancovali, popíjeli a pochutnávali si na dobrotách, ale někteří se uchylovali do soukromí a probírali možné nové spojení. Claude odešel s Rachel, z čehož byla rozladěná Natálie, která s ním pár nocí sdílí lože. Majka přiznala, že by chtěla blíž poznat Adama. S ním ale k soukromému rozhovoru odkráčela Natálie. Poté si odvedla Clauda. Řekli si, že je jim spolu fajn.

Po party páry ulehly do postelí. Moderátor Matějovský chtěl pro pořádek připomenout, kdo s kým, ale pak si to rozmyslel se slovy: „Bůh ví, co zas bude zítra.“

Skončila legrace, přišla rychlá smrt

Čtvrtou epizodu zahájila zpráva: kluci dostali přísně tajnou misi, a to připravit holkám snídani. Kdo připravil jídlo Rachel, která po poslední výměně partnerů zůstala singl? Byl to gentleman Chris. „On je tak strašně zlatý,“ pochválila ho Rachel. Holky pak hodnotily, jak se snídaně jednotlivým klukům podařily. Dámy a pánové řešili, že by chtěli ještě poznat někoho dalšího z možných protějšků.

A přišla další zpráva, že si srdíčka vyzkouší nejikoničtější scénu z romantického filmu Duch. Páry se převlékly „do pracovního“ a pustily se do výroby čehokoli na hrnčířském kruhu. Dvojice seděly těsně za sebou, takže došlo k mnoha dotykům.

Další SMS přinesla výhrůžku, že legrace končí, přichází to, čemu se říká rychlá smrt.

Do vily přišli dva bombshells a zamíchali kartami!

Rachel se přiznala Mariam, že by se ráda trochu víc seznámila s „jejím“ Honzou. Sandro se shodl s Venis, že jsou asi pár, který si ve vile rozumí nejvíc. Natálie si pohovořila s Honzou, řekli si o svých vzájemných sympatiích. Rachel po hovoru s Honzou došla k tomu, že by u něj mohla mít šanci. Mariam se s Honzou shodla na tom, že v předchozích dnech nedali tolik energie do seznamování s ostatními lidmi.

Večer Zuzka srdíčka opět uvítala u ohniště, kde je čekají obávané záležitosti. Ani tentokrát tomu nebylo jinak. Do vily vstoupili dva noví bombshells, Adam a Lukáš. Ti si mohli vybrat dívku, která se jim zalíbila. Lukáš si zvolil Adrianu a Adam Venis. Tím osiřel Lu a Sandro. Rachel si vybrala Honzu, který byl s Mariam.

Srdíčka budou příště muset hlasovat, kdo z vily vypadne, zda to bude Lu, Sandro nebo Miriam.

Rvačka byla o Clauda. Rachel zůstala singl

Třetí epizodu zahájila zpráva, že soutěžící začnou aktivně, sportem. Holky se na to připravovaly v maskérně a pochvalovaly si zejména Honzu. Shodly se, že je fajn a moc hezky se chová. Všichni dostali plavky s připevněnými houbičkami, naskákali do bazénu a měli za úkol se jimi mačkat. Pak přeběhli do dětského bazénku, kde z nich museli dostat, co nejvíce vody. Tu odnosili do skleněné vázy s kachničkou. Vyhráli Mariam s Honzou.

Natálie, která byla ve vile singl, si měla vybrat jednoho kluka a vyrazila s ním na rande. Byl to Claude, který je její typ. Popovídali si u romantické večeře. Oběma to přišlo moc fajn. Ještě prý došlo i malý polibek. Venis, již s Cloudem diváci spárovali, se sice usmívala, ale žádnou radost z toho neměla. Avšak nezahálela, začala laškovat se Sandrom, který jí řekl, že se mu z dívek líbí nejvíc.

Další zprávu dostala Rachel. Zorka je pozvala k ohništi, což bývá stresující záležitost, předzvěst nějaké změny. Natálie dostala možnost vybrat si kluka, což byl podle očekávání Claud. Tentokrát o střídání partnerů nerozhodovali diváci, ale kluci. Chris si vybral Majku, Lu Adri, Sandro Venis, Honza se rozhodl zůstat u Mariam. Singl tak zůstala Rachel. Co s ní asi bude dál?

Diváci viděli perfektní páry úplně jinak

Druhá epizoda začala velkým rozruchem. Diváci vytvořili jiné, podle nich perfektní páry, takže došlo k jejich téměř kompletního promíchání: Adrianě přidělili Chrise, Venis Clauda, Majce Lua, Mariam nechali s Honzou a na Rachel zbyl Sandro. Což znamenalo i to, že přesně v těchto dvojicích budou poprvé ve vile uléhat do postele.

Ráno se ve vile objevila letošní první bombshell Natálie. Původní obyvatele vily si získala tím, že všem srdíčkům přinesla dárky. Kluci a holky probírali, jaké partnery jim diváci vybrali. Jak asi její příchod změní složení párů? Natálie totiž nelenila a políbila Clauda. Srdíčka rozebírala zejména to, jak se kdo ke komu hodí. Potěšil je další program, tedy parádní grilovačka.

Začalo první párování

V první epizodě Zorka Hejdová vyzpovídala dívky, jakého partnera by chtěly a za jak dlouho se dokážou zamilovat. A pak zvala muže jednoho po druhém. A začalo první párování: Honza si vybral Adrianu, Chris Majku, Sandro Venis, Lu se zalíbil Adrianě a Rachel, Lu zvolil Rachel. Jako posledního přivítali Clauda, který přebral Honzovi Adrianu. Na Honzu tedy zbyla Mariam.

A dvojice si šly povídat o svých životech, o představách do budoucna… Poté se soutěžící rozdělili na ženskou a mužskou část a probírali, jak se jim líbí jejich protějšek. No a co by to bylo za začátek takovéhle jízdy bez pořádné párty, zpestřené mimo jiné prvními polibky a hrou na pravdu.

Soutěžící v Love Island Česko & Slovensko 2023

Muži ve finále Love Island Česko & Slovensko 2023

Chris (21)

Chris (21) z Love Islandu 2023
Autor: TV Nova

Najít si dívku z Česka vyrazil z Floridy i Chris. Ačkoli se jeho rodiče přestěhovali do USA s vidinou lepšího života, jeho to táhne zpátky. Jeho vyvolená by se přitom neměla líbit jen jemu, ale i jeho mamince. To se povedlo. Majka, sice není Češka, ale Slovenka, okouzlila celou jeho rodinu. A bylo to tak i naopak.

Claude (22)

Claude (22) z Love Islandu 2023
Autor: TV Nova

Do vily na Kanárských ostrovech dorazil i Claude. Ten do té doby neokusil vážný vztah a doufal tak, že se to díky Love Islandu změní. A stalo se. Našel si Rachel.

Adam (30)

Adam (29) Love Island 2023
Autor: TV Nova

Charismatický sportovec s duší dobrodruha žil v Austrálii. Na první pohled zaujal svou výškou a svaly, ale nic z toho nezakryje jeho zraněné srdce z posledního vztahu. Věčný student a vášnivý turista Adam žil v Sydney, kde pracoval jako stavební dělník, ale srdce ho táhne zpátky na Slovensko, kde by se rád usadil. Se svou vyvolenou Venis prý zamíří do Prahy.

Ženy ve finále Love Island Česko & Slovensko 2023

Venis (28)

Venis (27) z Love Islandu 2023
Autor: TV Nova

Venis se nebojí říct, co si myslí, díky čemuž se může snadno stát středem dění ve vile. V dětství byla zároveň tato vietnamská kráska vnímána jako rebelka, která se často dostávala do malérů. Na Love Islandu, nejen oslavila 28. narozeniny, ale našla si zde i lásku, fešáka Adama.

Rachel (22)

Rachel (22) z Love Islandu 2023
Autor: TV Nova

Své štěstí se ve vile rozhodla vyzkoušet i temperamentní zrzka Rachel. Ta na sociálních sítích pravidelně oslovuje přes 170 tisíc fanoušků. Ve vile chtěla najít někoho, kdo jí bude milovat celým srdcem. Jak to vypadá povedlo se. Do finále se probojovala s Claudem. 

Majka (27)

Majka (27) z Love Islandu 2023
Autor: TV Nova

Slovenka Majka se ve na Love Islandu hned od počátku show zabydlela. Ačkoli je krásná a otevřená, toho pravého si zatím nenašla, a v soutěži se jí to podařilo změnit. Na první pohled padla do oka Chrisovi, ale ten ji po řáděni v Casa Amor vyměnil za Darinu. Tím pro Majku tato hra skončila. Byla v šoku, co jí to Chris udělal, a dost si poplakala. Chrisovi posléze došlo, jak jí má rád a doslova si vymodlil její návrat.

Kdo opustil Love Island Česko & Slovensko 2023 již dřív

Honza (26)

Honza (26) z Love Islandu 2023
Autor: TV Nova

Kde je Honza, tam je dobrá nálada. Tohoto rozeného showmana si zaručeně fanynky zamilovaly. Nikdy neříká „ne“ a užívá si každou vteřinu života naplno. Je milovníkem žen a sportu. Věnuje se profesionálně volejbalu, nepohrdne horolezectvím a lezením po ledu ani surfováním. Jeho vysněná žena by měla brát život s humorem a lehkostí, měla by se hodně usmívat a nezlobil by se, kdyby byla malá a hubená. Takovou ve vile nenašel a byl vyhozen ve 33. epizodě, ale hned v následující se do ní vrátil po boku Natálie. Jenže do vily se vrátil a po boku Paulíny to dotáhli až na krásnou bramborovou medali. Diváci je vyhodili těsně před finálovým trojbojem.

Paulína (27)

Paulína (27) Love Island 2023
Autor: TV Nova

Office manažerka z Bratislavy zastává názor, že by měli lidé říkat vždy pravdu. I když je dobrosrdečná a ochranářská, nebojí se říct nahlas to, co si doopravdy myslí. Nevybitou energii z práce potom vkládá do všemožných sportovních aktivit. Mezi její koníčky patří tenis, volejbal, fotbal a lezení. Že by se její vyhození z poslední čtyřky shodovalo s tím, že se bojí výšek?

Majlo (31)

Majlo (31) - Love Island 2023
Autor: TV Nova

Majlo, původem z Košic, si na ostrov lásky kromě svého vypracovaného těla přivezl i žhavé taneční pohyby. Je to totiž tanečník, který své umění profesionálně provozoval na Ibize. Byl partnerem Diany, s níž se dal okamžitě dohromady. Diváci je ze souteže vyhodili ve 44. epizoděl.

Diana (25)

Diana - Love Island 2023
Autor: TV Nova

Vášnivá a prostořeká umělkyně na volné noze, původem z Bardejova, je jednoznačně nejsebevědomější ženou, která do vily zavítala. Její nejvýraznější vlastností je tvrdohlavost a chce mít za každou cenu poslední slovo. Vždy má svůj názor a nebojí se ho prezentovat. Její ctižádostivost se odráží i v hledání partnera. Do vily jí přšel její milovaný ex Majlo, s nímž se dala okamžitě dohromady. Diváci je ze souteže vyhodili ve 44. epizoděl.

Natálie (23)

Natálie (223) - Love Island 2023
Autor: TV Nova

Natálku diváci dobře znají z loňské řady oblíbené reality show. Sice před rokem z Kanárských ostrovů odcházela s partnerem, ale jejich láska nevydržela a Natálie je připravena jít svému štěstí znovu naproti. Tato ambiciózní kráska přišla do vily zamíchat kartami i ve třetí sérii. Sympatie k Natálii projevovali především Oliver a Majlo. Naty se ve vile objevila po boku právě vyhozeného Honzy. Z vily byla vyhozena ve 40. epizodě.

Adriana (21)

Adriana (21) z Love Islandu 2023
Autor: TV Nova

Studentka Adriana za sebou má jeden neúspěšný vztah, po kterém je velmi opatrná. Její ideální nápadník by měl mít jen ty nejlepší úmysly. Kromě toho by ráda muže, který je ambiciózní a má vyřešenou minulost. V Love Islandu ho nenašla.

Matěj (25)

Matěj (25) - Love Island 2023
Autor: TV Nova

Fotbalista Matěj žije v Českých Budějovicích, studuje elektrotechnickou školu a miluje sport všeho druhu. Sám sebe popisuje jako milého a pozorného a je také velmi pořádný, protože doma neustále uklízí. A to je rozhodně plus. Do vily přicšel za dobrodružstvím a také chtěl najít lásku a přátele. Jeho vysněná partnerka by měla mít smysl pro humor a neměla by jí být cizí skromnost a ohleduplnost. Hledal tam klidnou dívku, která nepotřebuje být středem pozornosti.

Oliver (21)

Oliver (21) - Love Island 2023
Autor: TV Nova

Sexy model z Prahy Oliver už na první pohled vypadá jako chlapík z titulních stránek módních časopisů. Nový krasavec si očividně umí užívat života. Úspěch má nejen na přehlídkových molech, ale i u žen, které často neodolají jeho okouzlujícímu vzhledu, šarmu a odzbrojujícímu úsměvu. Najít si mezi našimi dívkami lásku se mu zřejmě neporařilo, vyhozen byl ve 40. epizodě.

Petra (26)

Petra (26)
Autor: TV Nova

Sexy modelka Petra každého zaujme nejen svým vzhledem, ale i tanečním talentem. Sama říká, že na první pohled působí arogantně a nepřístupně, ale stačí krátký rozhovor, aby všem ukázala, že skutečnost je úplně jiná. Její předchozí románky byly většinou s mladšími hokejisty, ale po zklamání v milostných vztazích doufala, že teď konečně najde muže, který se o ni bude zajímat víc než o hokejovou sezónu. Na sportovce však prostořeká kráska rozhodně nezanevřela. Dokáže se okamžitě zamilovat, a proto každý rozchod nese dost těžce. S partnerem by se ráda hodně smála, ale její nadějný vyvolený nesmí mít vysoké ego. V takovém případě Petra okamžitě zařadí zpátečku. Ve vile se jí lásku najít nepodařilo. V 38. epizodě ji vyhodila Venis, která zůstala singl a dostala od moderátorky Zorky za úkol poslat domů některou z dívek. Vybrala právě Petru.

Lu (25)

Lu (25) z Love Islandu 2023
Autor: TV Nova

Ladislav je beznadějný romantik. Ten by po ukončení dvou vážných vztahů znovu rád zažil pocit zamilovanosti. Ideálně by pak chtěl najít malou přirozenou blondýnku, které by mohl skládat romantické písně. Z Love Islandu vypadl jako jeden z prvních, ale Adri, s níž si hned od začátku padli do oka, si vymodlila jeho návrat. Jenže pak již nebyl jejich vztah tak růžový a nakonec se Adriana zakoukala do jiného. Lu, který jak řekl, ji stále miluje a jeho láska nebyla opětovaná, ve 37. epizodě oznámil, že ze hdy odchází. To se v české verzi této úspěšné reality show stalo poprvé.

Darina (27)

Darina (27) - Love Island
Autor: TV Nova

Darina sice vypadá křehce, ale tvrdí o sobě, že je rebelka. Pochází z Michalovců, je velmi přátelská, nekonfliktní a dokáže vyjít naprosto s každým. Muže ve vile jistě na první pohled zaujmou její neuvěřitelně husté vlasy a postava modelky. Ona však dává přednost povaze svého partnera před jeho vzhledem. Svou účast v pořadu brala jako velké dobrodružství, šanci zažít něco výjimečného a najít lásku svého života. Nepovedlo se. Vypadla ve 33. epizodě.

Mike (27)

Mike (27) - Love Island 2023
Autor: TV Nova

Mike, původem z Košic, vyniká mimořádnou inteligencí a skvělými řečnickými schopnostmi. Rád by si našel přirozeně inteligentní dlouhovlasou brunetku s pozitivním přístupem k životu. Ostrov lásky vnímal jako příležitost stát se lepším člověkem, a tím i lepším partnerem pro svou budoucí partnerku. Na Love Islandu moc dlouho nepobyl. Diana, s níž se snařil sblížit, jej vyměnila za svého ex.

Bruno (28)

Bruno (28) Love Island 2023
Autor: TV Nova

Smysl pro humor a sexy křivky! Těmito vlastnostmi by se rozhodně měla vyznačovat kráska, která chce okouzlit Bruna. A nechce to jen od své partnerky, sám je totiž veselým chlapíkem, který dokáže i tu nejvážnější situaci proměnit v zábavu. Po dlouhém hledání povolání, které by ho naplňovalo, zakotvil u sportu a stal se basketbalovým trenérem. Tento netypický Moravák z Hodonína stále vymýšlí něco nového a rozhodně neopouští žádnou party jako první. Ve vile se seznámil s Lenkou, jenže diváci je vyrazili. Pár se prý bude setkávat i poté.

Lenka (24)

Lenka (24) - love Island
Autor: TV Nova

Dokonalá navenek, ale i uvnitř. Přirozená kráska Lenka je mladá talentovaná modelka, zpěvačka. Tato ambiciózní žena je inteligentní a přátelská a rozhodně ví, co už ve vztahu nechce. Fotbalistu! Vždyť její předchozí partneři měli vášeň pro tento sport a Lenka má jasno v tom, že žádného z nich už ve vztahu nechce. Očekává však, že její partner bude pohledný a zábavný sportovec. Najde ho na Ostrově lásky? Vypadalo to, že ano. Sedli si s Brunem, jenže dváci je vyhodili.

Tereza (25)

Tereza (25) - Love Island
Autor: TV Nova

Ambiciózní konzultantka Tereza moc dobře ví, že k ní každý muž vzhlíží a doslova si to užívá. Doufala, že na ostrově konečně najde partnera, který ji bude milovat takovou, jaká je. Rozhodně nechce být jen něčí ozdobou. Po neúspěšných vztazích ji potkal další v Casa Amor.

Sabrina (21)

Sabrina (21) - Love Island
Autor: TV Nova

Tato kráska dokáže být vždy středem pozornosti a ráda se předvádí. Miluje výzvy, ničemu se nevyhýbá, a nic pro ni není překážkou. Pověst zlobivé holky ji provází už od školních let. Vždycky věděla, že běžná práce není nic pro ni, a tak vytváří originální obsah pro sociální sítě. Život bere jako zábavu a hru. Nezamotala hlavu žádnému z kluků natolik, aby si ji přímo z Casa Amor odvedl do vily. Takže odešla domů.

Martin (27)

Martin (27) Love Island 2023
Autor: TV Nova

Charismatický fitness trenér z Prahy je magnetem na ženy. Martin je pořádný dříč, ale láska k němu v poslední době nebyla přívětivá a prošel si několika rozchody. Doufal, že se mu v pořadu podaří vyléčit si zlomené srdce. Líbí se mu veselé brunetky. Diváci a páry jej z vily vyhodili.

Natálie (22)

Natálie (22) Love Island
Autor: TV Nova

Pochází z Brna a studuje. „Já se strašně ráda zamiluju, ale moc jsem na to neměla štěstí,“ prozradila kráska. Mezi její koníčky patří móda, styling a seberozvoj. Podle svých slov je sebevědomá, upřímná a rodinný typ. Preferuje snědé typy mužů s hezkými vlasy. Důležité pro ni je, aby byl věrný. Partnera si ale v této hře nenašla.

Sabine (27)

Sabine (27) Love Island 2023
Autor: TV Nova

Je influencerka původem z Třince, která mluví plynně španělsky, německy a anglicky. Sabine momentálně žije v Dubaji. Nedávno se proslavila na sociálních sítích díky tomu, že se na ulicích lidí ptala, kolik stojí jejich outfit. Její největší vášní je právě tvoření vlastního obsahu na sociální sítě, čímž si i vydělává na živobytí. Mezi její koníčky patří tanec, cestování a jazyky.

Lukáš (28)

Lukáš (28) Love Island
Autor: TV Nova

Osobní trenér, dietolog a kulturista z Prešova říká, že není nic, čeho by se bál. Po čtyřech vztazích Lukáš v současné době další aktivně nehledá. Po zklamání v lásce se plně soustředí na zdravý životní styl, který je jeho světem. Nyní však přichází na ostrov lásky a je otevřený novým možnostem. Jenže mu to nevyšlo.

Sandro (32)

Sandro (32) z Love Islandu 2023
Autor: TV Nova

Boxer Sandro se narodil v italském hlavním městě Římě. Doufá, že v soutěži najde životní lásku, ale nespokojí se s ničím jiným, než s dokonalostí. Jeho vyvolená by podle jeho slov měla být i okrasou a zároveň by měla krásně vonět a úklid či vaření zvládat na jedničku.Svého cíle nedosáhl, byl vyřazen v desáté epizodě.

Lukáš (22)

Lukáš (22) Love Island
Autor: TV Nova

Tajemný krasavec Lukáš přišel do vily, aby konečně otevřel své srdce lásce. Tento sympatický asistent manažera přiznal, že vtipům moc nerozumí, mnohem raději tráví čas o samotě v přírodě. Lukáš je vášnivý rybář a ideální rande si představuje jako rybaření u rybníka se svou přítelkyní. Z vily byl vyřazen v desáté epizodě.

Mariam (21)

Mariam (21) z Love Islandu 2023
Autor: TV Nova

Exotická Mariam miluje afrobeatový tanec, cestování či sarkastický humor. V současnosti se věnuje seberozvoji, protože po odchodu z toxického vztahu potřebovala změnu myšlení. V Love Islandu dlouho nepobyla. Byla vyhozena v pátém dílu.

Kde a jak se natáčel Love Island Česko & Slovensko 2023

Soutěž se natáčela na Kanárských ostrovech, kde na desítku soutěžících čekala luxusně vybavená vila. V té se ovšem skrývalo přes 60 kamer, které měly zaznamenat každý detail ze sbližování soutěžících. Výjimkou byl tradiční hideaway, kde mohly páry za odměnu strávit čas mimo televizní kamery.

Kromě toho měl štáb vytipovaných 150 lokací, kam může jednotlivé páry poslat na randíčka.

Slovník Love Island Česko & Slovensko 2023

S Love Island Česko & Slovensko je spojená i řada pojmů. Podívejte se, co jsou randíčka, hideaway nebo dumping.

  • Bombshells - Pojem bombshell označuje účastníka, který do vily dorazí až v průběhu soutěže a musí si partnera najít mezi již spárovaným osazenstvem.
  • Coupling - Couplingem celá soutěž začíná. Do vily přijde pět soutěžících dívek, které postupně čekají na příchod mužů. Vždy, když jeden z nich přijde, může kterákoli z dívek vystoupením z řady dát najevo svůj zájem, a to i v případě, že už vytvořila pár s někým jiným. Muž si následně vybere, se kterou vytvoří pár. Poslední nespárovaný muž pak automaticky vytvoří pár s nespárovanou dívkou.
  • Dumping - Dumping v Love Island Česko & Slovensko znamená, že někdo odchází z vily. Odcházet takto můžou jednotlivci, ale i celé páry. O vyřazení rozhodují jak diváci svými hlasy, tak někdy samotní soutěžící.
  • Hideaway - Hideaway je místem, kde soutěžící mohou uniknout jinak všudypřítomným kamerám. Pobyt v nich si soutěžící vyslouží svým silným vzájemným vztahem nebo díky hlasování diváků.
  • Randíčko - Randíčka čekají na páry, které mají největší romantický potenciál. Ty následně mají podobu například luxusních večeří, nebo společných zážitků.
  • Recoupling - K recouplingu dochází ve chvíli, kdy někdo opustí zavedený pár, aby dal šanci vztahu s příchozí bombshell.
  • Srdíčka - Srdíčka se v Love Island Česko & Slovensko říká soutěžícím.

Video
Video se připravuje ...

Petr Havránek ze Survivora s přítelkyní: Pravda o našem rozchodu! David Turek

Video
Video se připravuje ...

Fešák Pítr z Love Island: Byl jsem hodně na holky, ale to se změnilo! Markéta Reinischová, Lukáš Červený