„Řeknu vám to na rovinu. Pan N. mi začal pohlavně zneužívat dvanáctiletou dceru. Bylo to před dvěma roky, když jí bylo deset. Snaží se z toho vykroutit, ale z toho se nevykroutí, protože holka ví, jak to je, a já už jsem u toho taky byla. Bohužel jsem to nechala zajít tak daleko,“ prozradila Lucie v dalším rozhovoru webu eXtra.cz

Její výpověď je poněkud zmatená. O všem prý věděla už dlouho. Zkraje to ovšem brala tak, že je to dívčin nevlastní otec, a tak to nechá být. Pak ji ale začalo čím dál víc zarážet, že spolu tráví podezřelé množství času o samotě v prádelně. 

Video
Video se připravuje ...

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu! TV Nova

„Nechala jsem to dojít daleko, nešlo to jinak. Pak jsme se odstěhovali, neměli jsme kde bydlet, tak jsem přišla o tři děti a malá se v dětském domově svěřila kamarádce, ne mně, protože jsem Michala milovala. Už se to řeší pátý měsíc, manžel zatím trestně stíhaný není, čeká se na vyjádření soudních znalců. Zatím má k dětem soudní zákaz přiblížení. Ale on to stejně porušuje,“ tvrdí Lucie. 

První reakce manžela

K věci se nyní vůbec poprvé vyjádřil i její manžel Michal. „Nejdřív jsem měl dceru znásilnit, pak jen zneužívat, pak jí dávat peníze, abych jí mohl sáhnout na prsa, pak znovu znásilnit. Těch příběhů tam bylo tolik. Vypráví je o mně moje žena a biologický otec dítěte. I kriminální policie z toho musí mít zmatek. Peníze jsem dceři opravdu dával, ale za odměnu, že věšela prádlo. Ona sama byla doma naučená vyprávět o mně příběh, kriminalistům třeba říkala i to, že jsem jí jen sáhnul na zadek. Rodičovské plácnutí děcka po zadku, to prosím, ale jindy vyprávěla o zneužití a tak. Když se ji někdo na to zeptá, nechce se o tom bavit. Na policii jednou vypovídá tak, pak jinak,“ tvrdí muž. Veškerá obvinění jsou prý naprosto vymyšlená a podle jeho názoru už si to myslí i policie.

Za obvinění dceři zaplatili?

Michal prý zatím není ani obžalovaný, ani trestně stíhaný, ale pouze podezřelý. Rozhodnout by mohly znalecké posudky z oborů psychologie a sexuologie. „Věřím, že mě rozhodně nemohou označit za člověka se sexuálními sklony vůči malým dětem,“ prohlašuje muž, který už za sebou má jistou kriminální minulost.

13 let si ve vězení odseděl za vraždu. I proto je podle něj snadné ho křivě obvinit. „Omylem mi i napsala, že dceři zaplatili, aby o mně řekla, že jsem ji zneužil,“ tvrdí Michal o Lucii. Kde je pravda, to už musí posoudit policie. 

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Nepořádek a zápach vládl domácností! FTV Prima

Fotogalerie
35 fotografií