Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podcast: Nicolas Cage bydlel ve strašidelném domě, bral drogy s kočkou a koupil si lebku tyranosaura

/
  • Video se připravuje ...
    22. dubna 2023 ● 05:00

    Americký herec Nicolas Cage roky patří k nejsvéráznějším hvězdám Hollywoodu a rád si plní své sny. Do kin právě vstupuje nový snímek Renfield, v němž si zahrál vysněnou roli vlada Drákuly. O jaké další roli sní, jaká bizarní zvířata choval, a proč bydlel v jednom z nejstrašidelnějších domů v USA, se dozvíte v podcastu Kulový Blesk!

  • 1.

    Náruživý sběratel

    Kostra Tyranosaura Rexe. (ilustrační foto)
    Autor: Profimedia.cz

    Slavný herec se nikdy nedržel příliš zkrátka a za nejrůznější předměty utrácel miliony dolarů. Mezi jeho nejslavnější nákupy patří lebka Tyranosaura Rexe, kterou vyhrál v roce 2007 v aukci. Z 67 milionů let staré zkameněliny ale neměl radost dlouho. Zjistilo se, že byla ukradená z Mongolska a podle tamních zákonů ji musel vrátit zpět. Údajně měl Cage vlastnit lebku i prehistorického medvěda, jež se mu ale rozbila, když hrál kulečník.

  • 2.

    Cage jako Superman?

    Nicolas Cage
    Autor: AP

    Populární ikona je také obrovským fanouškem komiksů a tvrdí, že ho naučily číst. Mezi jeho nejoblíbenější postavy patří Superman, jehož první komiksové vydání si dokonce pořídil a v roce 2011 prodal za 46 milionů korun. Tehdy se jednalo o nejdražší komiks na světě. V roce 1989 slavil obří úspěch film Batman od režiséra Tima Burtona. Temného hrdinu z vydavatelství DC měl v devadesátých letech následovat jeho téměř nesmrtelný konkurent - Superman. Modro-červeného superhrdinu si měl zahrát Nicolas Cage a režie se opět ujmout Burton, ale k realizaci nedošlo. Bohužel...

  • 3.

    Dům po sériové vražedkyni

    Jedna z nemovitostí, které vlastní Nicolas Cage.
    Autor: Profimedia.cz

    Výčet nemovitostí, které si Nicolas Cage za noráře z filmů pořídil, je pořádně dlouhý. Vlastnil 15 bytů, 2 evropské zámky, 4 jachty, přes 50 luxusních aut a třeba i lamborghini, které si koupil za 10,5 milionů korun od íránského šáha. Bydlel také v New Orleans v domě po otrokářce Delphine LaLaurie, která do roku 1834 brutálně mučila a vraždila otroky. Jenže v dubnu toho roku vypukl v domě požár a hasiči zjistili, jak lidi trápila a z města ji vyhnali. Nicolas Cage si dům pořídil, protože se mu líbila atrakce strašidelného domu v Disneylandu. Žádné paranormální jevy oproti předchozím vlastníkům ale údajně nezažil.

  • 4.

    Jídelníček podle sexu

    Bývalí manželé Nicolas Cage a Patricia Arquette
    Autor: profimedia.cz

    Kuchaři se u Nicolase Cage jistě zapotí, protože celebrita má velmi netypickou dietu. Stravuje se zvířaty podle toho, jak se páří. Ryby a ptáci podle něj provozují velmi důstojný sex. Naopak prasata jsou podle Cage nečistotné, a tak dává přednost drůbeži.

  • 5.

    Zdrogovaná kočka a víno s kobrami

    Nicolas Cage se popáté oženil. Za manželku pojal Japonku Riko Shibate
    Autor: profimedia

    Kromě nejrůznějších předmětů si Nicolas Cage rád pořizoval i zvířata. Doma kupříkladu choval chobotnici v hodnotě 3 milionů korun, které říkal Cool. Mezi jeho mazlíčky patřily i dvě kobry královské Moby a Sheba, které měl u v teráriu u svého počítače a se sklenicí červeného vína je rád pozoroval. Pečoval také od dvojhlavého hada Harveyho, kterého později věnoval zoo v New Orleans a doma mu měla poletovat i mluvící vrána Hoogin. Nejbizárnější vztah měl ale se svojí kočkou, s níž měl sníst psychedelické houby. Oba na sebe zírali a Cage si myslel, že šelma je jeho bratr.

    Jak se mu povedla vysněná role Drákuly a jaké další bizarní drby a zkazky Cage opřádají, se dozvíte v podcastu Kulový Blesk:

    Fotogalerie
    43 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy