Denise lékaři diagnostikovali krutou nemoc v roce 2014. „Začalo to před skoro 4 lety, kdy jsem jednoho dne zařizovala svatební dort pro svou svatbu a ve Vaňkovce jsem zkolabovala, dostala jsem silný epileptický záchvat – takže jsem jela do nemocnice a tam mi za dva dny zjistili, že mám obrovský nádor na mozku. Byl to strašný šok, bylo to pár měsíců před svatbou, nečekané, hrozné,“ svěřila se Denisa v roce 2018 na svém blogu. 

Když se vzpamatovala z prvotního šoku, začala jednat. Podstoupila čtyři operace a měla podstoupit léčbu. „Všechno jsem odmítla a rozhodla jsem se jíst zdravě, že vynechám cukr a maso. Mám daleko víc energie, tři roky to drží a tři roky nejsem nemocná,“ pochlubila se krásná Denisa v prvních dílech MasterChefa 2019.

Věřila, že nemoc porazila. Jenže nádor se vrátil. A v mnohem agresivnější verzi. „Výsledky z histologie naneštěstí potvrdily to, čeho jsme se všichni nejvíc obávali. Evžen v hlavě se přeměnil ze stage 3 na stage 4 Glioblastom. Jedná se o jeden z nejagresivnějších nádorů a léčba je velmi složitá a musí probíhat co nejdříve,“ svěřil se Denisin manžel Roman s velmi smutnou zprávou. A jelikož jedinou možnou léčbu nabízí klinika v Izraeli a neproplácí ji pojišťovna, rozhodl se, že pro Denisu uspořádá sbírku.

Denisa teď před pár dny podstoupila operaci mozku. „Kolik toho nádoru pan doktor vybral, zatím nevím, dám vědět, jak budu vědět, ale beru to tak, že se vyléčím,“ napsala Denisa statečně po náročném zákroku. Rodina a přátelé také pevně věří, že se statečné bojovnici podaří agresivní nádor porazit i tentokrát, snad již natrvalo.

Video
Video se připravuje ...

Besky z MasterChefa: Nové recepty už se nedají vymýšlet, musíme kombinovat Petr Macek

Fotogalerie
38 fotografií