Před šesti lety se Marian a Iva objevili ve Výměně manželek a od té doby na ně řada diváků stále nemůže zapomenout. Iva tehdy překvapila tím, že byla teprve ve věku středoškolačky, byla už ale hrdou maminkou malé holčičky. Do jiného stavu ji totiž její o téměř 30 let starší milý přivedl už v jejích 15 letech. 

Dva roky po Výměně se páru narodila i druhá dcera. Nedávno se začali objevovat na tiktoku a společně promlouvali ke všem, kdo si je ještě pamatují. Vyprávěli, jak se jejich život po Výměně změnil a Marian si pochvaloval, co všechno se obrátilo k lepšímu. 

»Iva byla vyvinutá!«

Zároveň popřel, že by ho přitahovala školou povinná děvčata. „Já jsem nikdy mladé holky nevyhledával, měl jsem i starší ženské, než jsem já. Ani teď je nevyhledávám, protože mám svou rodinu rád. Manželce bych nikdy nezahnul a děti bych nikdy nezklamal,“ dušoval se.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Drsné hádky o rodinný rozpočet a nechuť, dělat někomu služku tv Nova

Nikdy prý neměl pocit, že by kvůli vztahu s puberťačkou měl být pedofil. „Když jí bylo 14, jen jsme si psali na facebooku. Jezdil jsem za ní do pasťáku, vozil jí věci a psychicky jí pomáhal. Vyspali jsme se spolu, když jí bylo 15 a půl. Měla všechno vyvinuté normálně, takže jsem neviděl důvod, proč bych měl být pedofil,“ prozradil. 

Hádka v přímém přenosu

Po zamilovaných vyznáních ale přišel trochu šok... V živém streamu se totiž manželé drsně pohádali a po idylce nebylo ani stopy. Velkým tématem byla péče o děti, přičemž se oba předháněli, kdo dělá víc, a tvářili se, že ten druhý nic nedělá. 

„Já tady mám děti a taky jsem se o ně postaral, co děláš ty jako,“ křičel Marian na manželku. Ta s odpovědí neváhala. „Máme se starat oba snad, ne,“ zpražila ho. „Ty víš, že tady streamuju, tak to musíš všechno otočit, že jo,“ vztekal se dvojnásobný otec a vysílání brzy zase skončil. 

Vztah jen kvůli dětem?

Drsné konflikty přímo před kamerou vyvolaly řadu otázek. Proč spolu vlastně pořád jsou? „No kvůli dětem s ní jsem, jinak bych byl už dávno v p*deli,“ prohlásil Marian. Všechna videa, ve kterých se rozplývá nad svou rodinou, navíc z jeho profilu na síti záhadně zmizela. 

Fotogalerie
51 fotografií