Znají se snad? Čím si vysloužil pozornost obchodní zástupce Adam, kterého předchází pověst šílence? A proč si opavský IT manažer maže obličej ovčím mazem? Sledujte už teď v úvodním videu článku.

Video
Video se připravuje ...

Bude novým českým Beermastrem kontroverzní šílenec, nebo rudovlasá diva? Videohub

Jak vypadá souboj o roadtrip po českých řemeslných pivovarech? Senzorické a vědomostní dovednosti soutěžících rozhodly o dalších postupujících. Kdo doplní první dvojici Martin Kludka a Milan Bez z prvního kola? „Přihlásila jsem se, abych zažila nové věci, nabrala nové zkušenosti z oblasti vaření piva, seznámila se se sládky a poznala nová místa,“ uvedla Ema Reisenauerová, která bez zaváhání rozpoznala všechny pivní styly. A porotce Aleš Dvořák zase neomylně rozpoznal ji a přiznal, že se znají. Dokáže být létající sládek Budějovického Budvaru nestranný a sympatické výčepní, která přiznala, že se jí porotci líbí, nenadržovat?

Druhým postupujícím z tohoto castingového kola se stal podivínský obchodní zástupce Adam Huml, který se v soutěžní dvojici utkal se svým fanouškem. „Dlouho pracuju v řemeslném pivu a myslím si, že tohle je skvělá příležitost, jak přiblížit kulturu pití řemeslného piva široké veřejnosti,“ prozradil záměr, se kterým do soutěže šel. Fakt, že před kamery zvolil přinejmenším netradiční oděv, přitom vysvětlil takhle: „Mám rád, když jsou lidi nesví v mé společnosti.“

A to je jen zlomek toho, co můžete v nové reality show vidět. Nenechte si proto ujít ani její druhou epizodu a podívejte se na ni v úvodu článku. Napínavý souboj o titul historicky prvního českého Beermastera sledujte na Blesk.cz každou středu.

Video
Video se připravuje ...

Bude novým českým Beermastrem kontroverzní šílenec, nebo rudovlasá diva? Videohub

Fotogalerie
5 fotografií