V nejnovější epizodě reality show Výměna manželek se Vlaďka (48), maminka z Kojetína, kde žije s manželem Pepou (38) a dcerou Míšou (13), vymění s Katkou (36) z obce Pečky, kde bydlí s manželem Jirkou (38) a třemi dětmi. Právě Katka ve své náhradní domácnosti zažije nejeden šok. Nejenom, že ji udiví desítky papoušků, kteří s rodinou obývají byt a každý den po něm volně poletují, ale k slzám ji přiměje osud dcery Míši.

Dívka totiž nemá žádné kamarády a téměř nikam nechodí. Katka zjistila, že ji ve škole spolužáci šikanují a smějí se jí - a že to neměla lehké ani se svým biologickým otcem, který ji bil. „Myslím, že má sebevědomí na nule, je mi jí líto. Já bych se zbláznila, kdybych byla v její situaci,“ konstatovala Katka konsternovaně, a zařekla se, že Míše ukáže, že existují způsoby, jak si zvednout sebevědomí.

VIDEO: Výměna manželek: Náhradní maminku rozplakal život dcery!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Náhradní maminku rozplakal život dcery! TV Nova

Pepa jí vyčlenil část peněz, aby dospívající slečně udělala radost nákupy,  Katka zasáhla nejenom do Míšina šatníku, ale i do její vizáže. Obarvila jí vlasy, ostříhala ji, pokusila se ji naučit i líčit... Změna to byla skutečně značná. „Bude výjimečná, už nebude taková ta šedá myška,“ přála by si Katka. A nadšená byla i Míša, která opravu díky nazrzlému přelivu velmi prokoukla. „Kačka je moje teta, mám ji ráda,“ usmívala se po desetidenní Výměně.

Katka si díky pobytu v Kojetíně uvědomila, že se musí více věnovat svým starším dětem, jelikož nechce, aby dopadly jako Míša, a Vlaďka se zase zařekla, že o sebe začne více pečovat. „Ta Míša se v tobě vzhlíží, a když uvidí, že o sebe dbáš, bude to dělat taky,“ prohlásí směrem ke své ženě Pepa. Společně se také rozhodnou, že zkusí dceři změnit školu, jelikož v té, kde je teď, je velmi nešťastná. Tak snad nezůstane jenom u plánů...

Fotogalerie
31 fotografií