Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prostřeno! plné žen: Slzičky, intriky i tajemná Kamasútra v knihovničce!

/
  • Tento týden si mnozí sáhnou až na dno...
    28. března 2022 ● 09:30

    Nejnovější díly kulinářského pořadu Prostřeno! se budou v týdnu od 28. března odehrávat v Královéhradeckém kraji, kde se o 60 tisíc a další tisíce v divácké volbě utká pět žen. Diváky tak čeká vysloveně dámská jízda - anebo spíš pořádný babinec se všemi intrikami, pletichařením... a možná i nějakými těmi slzičkami.

    V Královéhradeckém kraji se od pondělí do pátku ke sporákům, indukcím, pánvím i hrncům postaví výhradně ženy. Každá s jinou zkušeností s vařením, všechny ale odhodlané vyhrát. Jak se bude této sestavě dařit, jak moc se bude taktizovat, a co všechno se ukáže během šmejdění? Chystaná menu jsou komplikovaná, takže dojde k mnoha patáliím, a ne všem dámám to půjde tak, jak si přály. Komu se dařit bude, komu nikoliv, a kdo to nakonec celé vyhraje? Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení.

  • 1.

    Pondělí – Veronika

    Jako první se k plotně postaví mladá servírka Veronika (26). Ta žije s přítelem a jeho synem, ovšem večeři podává ve svém bytě, kde bude muset improvizovat, protože si nějaké nádobí zapomene v druhé domácnosti… Veronika vsází na docela složité menu, které jí dá zabrat. Chystá se připravit rovnou dva druhy kanapek, krémovou polévku, roládu z krkovice a taštičky s lesním ovocem. Problémy nastanou už při přípravě polévky… a pak bude jenom hůř.

  • 2.

    Pondělí – Veronika

    V kuchyni to bude pořádný nervák, a chvíli to bude dokonce vypadat, že domácí pečivo Veronika vůbec nestihne. Přizná, že si myslela, že vařit bude víc na pohodu, ale popere se s tím statečně. Budou to ale její soupeřky umět ocenit? Ne všechno se bude chválit a kritizovat se bude také – taštičky budou moc „mňágavé“, polévka příliš dýňová a krokety mastné. Dámská skupina má pořádně mlsné jazýčky. Zachrání Veronika večer zábavou?

     

    VIDEO: Dámy během šmejdění zjistí, že Veronika miluje svíčky. Mojžíše, Alláha neboli Buddhu…

    Video
    Video se připravuje ...

    Pondělní Prostřeno!: Alláh nebo Buddha? FTV Prima

  • 3.

    Úterý – Ivana

    Úterní hostitelka se jmenuje Ivana (42), pracuje jako operátorka výroby a do Prostřeno! ji přihlásil manžel. Před lety totiž pro změnu přihlásila jeho, takže na oplátku teď dostala vyplněnou přihlášku i ona. Manžel zvítězit nedokázal, bude Ivana úspěšnější? Ivana připravuje veku se dvěma druhy pomazánek, vývar, svíčkovou s domácím knedlíkem a lívance se žahourem jako dezert. Jenomže v kuchyni se jí zrovna dařit nebude. Lívance se připálí a se svíčkovou je to vždy sázka do loterie, protože každý ji má rád jinak…

  • 4.

    Úterý – Ivana

    Ivana to přitom v životě neměla vždycky jednoduché. Svěří se ostatním se svým životním příběhem, kdy přišla o byt, skončila v azylovém domě, až nakonec sehnala současné bydlení. Je za něj moc ráda, i když jejím spolusoutěžícím se moc nelíbí. Nejsou tam sice kvůli bytu, ale kvůli dobrému jídlu, jenže i v úterý se bude u stolu hodně kritizovat. Ivana kritiku příliš neustojí a dojde i na slzičky. A ostatní si myslí, že šla do soutěže jenom proto, aby získala nějaké peníze...

     

    VIDEO: Účastníci reality show dumají, jak je na tom jejich hostitelka s penězi

    Video
    Video se připravuje ...

    Úterní Prostřeno!: Skromné bydlení FTV Prima

  • 5.

    Středa – Vlasta

    Ve středu předvede, co v kuchyni dovede, pracující důchodkyně Vlasta (66), která si nechává říkat Vlastina. Na svůj soutěžní večer chystá své oblíbené pochoutky – salátek z červené řepy s tousty, krémovou česnečku, plněnou vepřovou kotletku a máslové koláčky. I ona ale musí čelit mlsným jazýčkům svých soupeřek. Děvčatům bude například vadit, že máslové koláčky nebudou moc máslové, kotletka nebude plněná, ale spíš náplň na ni položená, a tousty budou moc obyčejné.

  • 6.

    Středa – Vlasta

    Její hosty spíše než krásně vypadající talíře zajímá literatura, kterou během legendárního šmejděníčka objevily v ložnici. Tedy Kámasutra. Důchodkyně, která čte erotickou literaturu? Tak to tu ještě nebylo. Dojde na to, že se na knihu zeptají dámy Vlastiny u stolu? Jak se k tomu hostitelka vyjádří? Ivanka se přizná, že se u takhle lechtivé knížky pořádně začervenala... A sama Vlastina? Ta bude rudá taky! O původu knihy s tipy a radami pro milostné hrátky prý nic neví...

     

    VIDEO: Vlastina vysvětluje, jak se Kámasutra ocitla v její knihovničce

    Video
    Video se připravuje ...

    Středeční Prostřeno!: Kámasútra FTV Prima

  • 7.

    Čtvrtek – Blanka

    Jako čtvrtá v pořadí k sobě hosty pozve Blanka (51), která je ze zdravotních důvodů dlouhodobě bez práce. A žádná pohoda nebude ani její vaření. Jak se říká – co se může, to se taky pokazí. První komplikace přijde už při vykládání surovin, kdy Blanka zjistí, že maso je prošlé, a tak rychle musí vymýšlet náhradní variantu. Naštěstí ale nežije na samotě a večerka je za rohem, a tak stačí mít jenom rychlé nožky…  Stihne to a sežene, co potřebuje? Blanka slibuje kuře, kuřecí vývar, slaný závin a nepečený dort. Jak se jí jídla povedou?

     

    VIDEO: Blanka zjistila, že je maso prošlé! Co bude dělat?

    Video
    Video se připravuje ...

    Čtvrteční Prostřeno!: Prošlé maso FTV Prima

  • 8.

    Čtvrtek – Blanka

    Blančino menu na papíře nevypadá zrovna složitě - tak ho alespoň hodnotí Blančiny soupeřky. A ani na talíři z něj nejsou nikterak nadšené. Aby také ne, v téhle domácnosti se na všechno čistě domácí moc nehraje, Blanka se s tím moc nemaže, a co půjde, to koupí. Podaří se jí i tak zazářit? A pobaví už stokrát viděná zábava s mluvením s heliem? Zdá se, že se nakonec všichni zasmějí… Jen tedy Ivance to zpočátku moc nepůjde.

  • 9.

    Pátek – Simona

    Páteční vaření si vezme na starost Simona (42), která pracuje jako obsluha čerpací stanice. Podávat se tu bude domácí kuchyně. Simona připraví domácí pomazánku s domácí bagetkou, hovězí vývar s domácími nudlemi, kuřecí prsa ve smetanové omáčce se šťouchanými bramborami a panna cottu s ovocem. Zní to krásně, jenomže u stolu bude docela dusno. Bude se hodně kritizovat, jako by všechno bylo špatně. Co se stalo? Opravdu se Simona netrefila svým soupeřkám do chuti, nebo se jen v pátek začalo nelítostně taktizovat? 

  • 10.

    Pátek – Simona

    Simona z toho všeho bude hodně špatná. Coby hostitelka se ze začátku sice  bude snažit nervy držet na uzdě, ale v průběhu večera se neovládne a řekne svým soupeřkám, co si o jejich počínání myslí. Tenhle díl totiž v zásadě vůbec nebude o vaření, ale o odhalování charakterů. Simona se téměř rozpláče z toho, jak do ní ostatní rýpají – když ale dojde na lámání chleba, nikdo to nepřizná. Hádka to bude nakonec obrovská…

     

    VDEO: Simoně povolily nervy: Dneska do mě jedete! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Páteční Prostřeno!: Vyhrocená debata FTV Prima

  • 11.

    Galerie

    Nalákali jsme vás? To je jenom dobře, jelikož v týdnu od 28. března nuda před televizními obrazovkami rozhodně nehrozí. Tak se dívejte, aby vám z ní nic neuniklo, každý všední den v 17:50 na Primě, a těšte se zejména na páteční pokličky, nad nimiž se možná podivíte…

    Fotogalerie
    8 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy