Moderátor Ondřej Novotný aktuálně s týmem Survivoru tráví čas v Dominikánské republice. Účastníci soutěže mu postupně přirůstají k srdci a tak si u každého vyřazování neodpustí pár vět.

Tentokrát se ale překvapivě rozjel. Když v neděli soutěž opustil Adam Raiter, skoro se zdálo, že je to moderátorovi upřímně líto. „Adam je týpek. O tom není pochyb. Není to kluk, kterého nacpete do škatulky,“ popsal excentrického truhláře. 

Novotný si neodpustil ani zvláštní hodnocení Adamovy výřečnosti. „Dokáže mluvit hodiny a unavit vás tím k smrti a dostat vás na pokraj toho, že ho chcete zabít. Ale během té doby z něj vypadnou i věci, které jednoznačně stojí za řeč a jeho přímočarost a upřímnost je pro ostatní odzbrojující a místy bolestivě pravdivá,“ myslí si. 

 »S Braněm měl celou dobu pravdu«

A právě pravdivá byla podle Novotného i Adamova slova o dalším členovi jeho kmene. „V Azua měl celou dobu pravdu s Braněm a všechno, co k tomu řekl, mělo být vyslyšeno. Zajímavé je, jak se v tomto sociálním experimentu (kterým hra je) ukazuje, jak často není důležité co se říká, ale kdo to říká,“ postavil se Novotný za Adama. 

Zároveň dodal, že měl podle něj mladý truhlář ve hře na víc, ale zkazil si to svojí paličastostí. „Je to kluk, kterého ve střižně nepřetočíte, protože z něj vždy může něco zajímavého vypadnout,“ zhodnotil. 

Adam podle Novotného všechny zajímal a rozhodně prý nebyl Vláďovou loutkou, jak si mnozí mysleli. Zmínil i "mistrovské dílo" s vyřazením Enriqua Lysoňka (22). „Patří k tomu nejlepšímu za všechny série,“ napsal svůj názor. Na Adamovu expresivnost v některých situacích moderátor prý nikdy nezapomene. 

»Braňo je silný, ale není nejsilnější« 

S Braněm Martanovičem (37) Adam podle svých slov problém neměl. Když si ho ale modrý tým zvolil za kapitána, rozhodl se proti všem vystoupit a otevřeně říct, že s volbou nesouhlasí. „Braňo bude zakopávat, nebude mít tu energii, když přiběhne k jakékoli hře, kde bude potřeba systém v hlavě, tak ho nebude mít, stejně jako já,“ řekl upřímně.

Johy mu tehdy oponovala, že je Braňo silný a chytrý. „Braňo je hodně silný, ale jako nejsilnější jedinec z nás tady mi přijde Tomáš, protože je rychlej, protože je chytrej, protože je sebevědomej, a tam přijde spousta věcí, které musí být v jedné osobě,“ odpověděl jí Adam. 

Svůj konec v soutěži tušil prý dopředu. „Jasně, že jsem tušil, že mě zvolí. Pořád jsem doufal, že se stanu větším sympaťákem, a že jim dojde, že to nemůžou udělat, protože jsem nosil body, staral jsem se o ně,“ svěřil se po svém vyřazení.

„Pořád doufám, že to bylo kvůli tomu, že jsem byl silnej hráč,“ nechal se slyšet. V takovém případě by totiž svůj konec bral vlastně jako kompliment. 

VIDEO: Ze Survivoru vypadl truhlář Adam

Video
Video se připravuje ...

 TV Nova

Fotogalerie
81 fotografií