Ve středu se na TV Nova vrací premiérové díly dokureality Malé lásky. V první epizodě diváci uvidí tři příběhy budoucích maminek, které před pětatřiceti kamerami přivedou na svět své vytoužené potomky.

VIDEO: Zdeňka (41) a Tomáš (24) čekají své první miminko.

Video
Video se připravuje ...

Zdeňka (41) a Tomáš (24) čekají své první miminko. TV Nova

Sedmnáctiletý věkový rozdíl

Jedním z nich je i pár, který od sebe dělí sedmnáct let. Teprve čtyřiadvacetiletý Tomáš si svou lásku vyhlédl na brigádě, na kterou chodil při studiu. Svou budoucí partnerku musel k první schůzce přesvědčovat více než rok. „Mezi námi je trochu věkový rozdíl, takže jsem měla obavy, ale nakonec jsem souhlasila, ale až po roce,“ komentuje s úsměvem začátky vztahu s o tolik let mladším partnerem Zdeňka.

Ta mu ve svých jednačtyřiceti letech přivede na svět prvního potomka. Tomáš se netají tím, že ho mladší holky vůbec nezajímají a za svou lásku je vděčný: „Já jsem si vždycky přál starší partnerku už jen kvůli zkušenostem. Ty mladé holky jsou pro mě k ničemu. Proto jsem chtěl starší holku a zaplať pánbůh jsem ji našel,“ přiznává s lehkou nadsázkou budoucí otec. 

Oba mají veliké obavy z porodu, pro Zdeňku to bude už třetí porod a třetí císařský řez. Právě mladší partner se nakonec ukazuje jako největší podpora. Celou epizodu mohou diváci vidět už teď na Voyo nebo ve středu ve 21:30 na TV Nova.

Už 130 miminek

Malé lásky TV Nova přináší už po šesté. Všechny série byly plné zajímavých příběhů. Diváci byli svědky porodu více než 130 miminek. Dvakrát to byl dokonce porod dvojčat s tím, že jeden dokonce přirozenou cestou, což je výjimečné samo o sobě.

Neuvěřitelně dojemný příběh plný lásky a porozumění mezi manželi jsme viděli u porodu maminky, která je upoutaná na invalidní vozík. Úsměvný byl porod lékařky pocházející z Keni, protože budoucí maminka nedůvěřovala zdravotníkům a měla panickou hrůzu z jehel.

VIDEO: Zdeňka (41) a Tomáš (24) čekají své první miminko.

Video
Video se připravuje ...

Zdeňka (41) a Tomáš (24) čekají své první miminko. TV Nova

Fotogalerie
79 fotografií