Pokračování úspěšné pohádky v režii Ivo Macharáčka (45) s písničkami Václava Noida Bárty (41), k nimž napsal snadno zapamatovatelné texty scenárista filmu Evžen Gogela (53), aktuálně boduje v kinech. Nejenom díky nadčasovému humoru pro celou rodinu, ale i pro líbivé songy se Tajemství staré bambitky 2 těší tak velké popularitě. Producenti filmu se proto ve spolupráci s hudebním vydavatelstvím Supraphon rozhodli urychlit vydání soundtracku. Diváci ho tak už 4. března 2022 najdou na oblíbených digitálních platformách Spotify, Apple iTunes a dalších.

A při oznámení této krásné novinky došlo rovněž ke zveřejnění hudebního klipu z filmu s názvem Když se smůla lepí na paty. Písničku nazpívala sama představitelka královny Julie Veronika Khek Kubařová (34), která v pohádce ztvárňuje mladou vladařku, která má velkou smůlu na nápadníky. Je nešikovná a způsobí nechtěně svému okolí kdejakou pohromu. Nakonec ale svou lásku najde a překoná i překážky, které jí přes cestu potutelně kladou její rádcové Ferenc a Lorenc v podání Miroslava Vladyky (62) a Jiřího Lábuse (72).

VIDEO: Veronika Khek Kubařová zpívá písničku z Tajemství staré bambitky 2 v novém klipu z filmu

Video
Video se připravuje ...

Veronika Khek Kubařová zpívá písničku z Tajemství staré bambitky 2 v novém klipu z filmu. Bioscop

Na plátna kin se pochopitelně vrací i princ, dnes již král Jakub, kterého opět ztvárnil zpěvák Tomáš Klus (35), a Kamila Janovičová (29) alias královna Anička. Tato dvojice má v pokračování už společného potomka, roztomilou dcerku, princeznu Johanku. Tu ztvárnila talentovaná Valentýna Bečková (8). Ve zpěvu však tato rusovláska tak silná není, a tak jí svůj hlas propůjčila dcera Noida Bárty Terezka (7). A chybět nebude ani bývalý loupežník a hrnčíř Karaba Ondřeje Vetchého (59), jemuž do cesty vstoupí právě královna Julie...

Tato pohádka vznikla po deseti letech od uvedení prvního dílu. Tajemství staré bambitky se stalo jakousi televizní trvalkou, která byla už devatenáctkrát reprízována, a hláška „kudla z pudla“ prakticky zlidověla. V Česku pak právě uváděné pokračování tohoto líbezného příběhu jako v jedné z mála zemí na světě nepustilo díky zájmu diváků na první místo žebříčku návštěvnosti herní adaptaci společnosti Sony Uncharted s Tomem Hollandem (25) a Markem Wahlbergem (50) v hlavních rolích – a to je skutečně obrovský úspěch.

Fotogalerie
81 fotografií