Po pečlivých výběrech poroty už je SuperStar ve svém finále a teď už je všechno na divácích. Od neděle bude soutěž pokračovat živými přenosy, během kterých bude o hlasy fanoušků usilovat poslední desítka finalistů. 

„Na vítěze už jsou vypsané kurzy. Stane se výherkyní popáté za sebou žena a vymění si opět ‚žezlo‘ Česko se Slovenskem? Bookmakeři Chance si myslí, že ano,“ sdělila Blesku account manažerka Andrea Žáčková.

„Největší favoritkou je aktuálně Elizabeth Kopecká s kurzem 4:1 a nejvyšší podporou sázkařů. Na její vítězství zatím míří 56 % všech vkladů. Druhým adeptem je Nikolas Bitkovskij, na něhož si už vsadilo 16 % lidí v kurzu 5,5:1,“ uvedla mluvčí Chance, Markéta Světlíková.   

„Na pomyslném třetím a čtvrtém místě se umisťují Adam Janota a Petr Jiran s kurzy 6,5 a 7:1. V roli outsiderů jsou naopak na konci žebříčku TOP 10 Nikita Machytková a Filip Svoboda se shodným kurzem 11:1,“ prozradila Světlíková.

Loni to sázkovým kancelářím docela vyšlo. Největší šanci na výhru podle nich měla Diana Kovaľová (16). Ta nakonec skončila druhá za Barborou Piešovou (21). 

VIDEO: SuperStar: Soutěžícího přišla podpořit známá sestra!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Soutěžícího přišla podpořit známá sestra! TV Nova

Fotogalerie
65 fotografií