Sympatická Slovenka, která trvale žije a tvoří v České republice, zaujala tři nejznámější tuzemské šéfkuchaře svým tříchodovým menu inspirovaným pohádkou Malá mořská víla. Na rozdíl od pohádky Hanse Christiana Andersena, která nekončí úplně šťastně, ten její příběh měl rozhodně skončit dobře. Nakonec si odnáší jeden milion korun a titul MasterChef Česko 2021.

„Příběh o Malé mořské víle neskončil tragicky,“ znělo z úst novopečeného vítěze. Druhým dechem dodává: „Mně se změní celý život, je to strašně krásný a vydřený dar. A strašně se z toho těším. Budu ještě dětem vyprávět, že maminka byla MasterChef milované České republiky.“

VIDEO: MasterChefa 2021 vyhrála Veronika!

Video
Video se připravuje ...

MasterChefa 2021 vyhrála Veronika! TV Nova

V nejdramatičtějším finále se s Besky utkala bývalá juniorská vítězka Australian Open Jitka a jednatřicetiletá violoncellistka Petra. Právě Petra se postarala o drama, když se ošklivě pořezala a následně zvrhla krém a chvílemi to vypadalo, že dezert ani nenaservíruje.

Naopak Besky si šla v klidu za svým a do finále se probojovala na rozdíl od svých soupeřek naprosto bez chyb. Potvrdila se tedy slova jejího mentora michelinského kuchaře Radka Kašpárka, který jí už na castingu řekl: „Mně se často nestává, abych při prvním soustu poznal, že přede mnou možná stojí budoucí MasterChef,“ nakonec se ukázalo, že Radek Kašpárek měl pravdu.

Veronika tak přebírá štafetu po Romanu Stašovi a my jí gratulujeme.

VIDEO: Vítězná Veronika v MasterChef 2021: Jaká byla její cesta soutěží?

Video
Video se připravuje ...

Vítězná Veronika v MasterChef 2021: Jaká byla její cesta soutěží? TV Nova

Fotogalerie
41 fotografií