Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sestřičky končí a herci se loučí! Frejová v podprsence dojala Gránského!

/
  • Seriál Sestřičky jde do finiše
    Aktualizováno - 24. června 2021 ● 07:47
    23. června 2021 ● 10:45

    Fanoušky seriálu Sestřičky čeká ve středu 23. června 2021 docela poslední díl, jímž se uzavřou příběhy zdravotníků z Rubavy. Na rozdíl od Ordinace v tomto případě nehrozí návrat na jiné platformě, a navíc scenáristé nachystali divákům pořádnou dávku emocí: po vzoru drsných zahraničních produkcí jejich oblíbený špitál totiž vyletí do vzduchu.

    Herci, kteří se svými seriálovými postavami za ty roky již pořádně sžili, se nyní na sociálních sítích loučí jak s fanoušky, tak i se seriálem jako takovým. Poslední díl, nazvaný příhodně Krvavá svatba, naznačuje, že je dost možné, že nejenom zranění, ale i mrtví budou mezi hlavními hrdiny. Jak se zdá, smrt těhotné Mery v podání Sabiny Laurinové (49), kterou diváci oplakali před pár týdny, pro ně nebyla ještě posledním šokem…

  • 1.

    Sestřičky

    „Seriál Sestřičky MK dnešním dílem skončil. Všechno jednou končí, aby něco nového mohlo začít. Jsme rádi, že jste s námi u toho byli po celou dobu až do samotného závěru. Na společné fotografii je jen část štábu, herců a tvůrců, kteří zrovna byli přítomni. Kdyby se měli sejít úplně všichni, asi bychom se do rozbořených ateliérů ani nevešli. Nicméně za nás všechny vám patří velký dík. Bez vás diváků a fanoušků by to nešlo. Byla to skvělá jízda! A v dalších dnech tady najdete mnoho zajímavostí, fotek, videí, novinek... Máte se na co těšit. Ještě jednou děkujeme za přízeň. Máme vás rádi,“ objevilo se na facebooku seriálu po odvysílání slavného finále.

  • 2.

    Kristýna Frejová (49)

    Stejně jako postava Mery, také drsná lékařka Vlčková, přezdívaná Vlčice, je v pokročilém věku nastávající matkou. Hraje ji herečka Kristýna Frejová, dcera hereckého dua Ladislava Freje (79) a bohužel již zesnulé Věry Galatíkové (†69). Na sociální sítě dává fotky z  natáčení poslední epizody již nějakou dobu, a své fanoušky upozorňuje, „že je to celý jenom jako“. Mnozí jsou totiž z konce seriálu rozčarovaní a píší nebohé herečce, jako kdyby za to snad mohla, dost drsné zprávy. „My nerozhodujeme o svých rolích, už to, prosím pochopte. My jenom hrajeme. Seč nám síly stačí, v ten daný moment, to, co máme,“ hájila se herečka, jíž scenáristé kromě miminka zpestřili děj také osudovým mužem - ruským chirurgem Rasputinem alias Romanem Zachem (48).
  • 3.

    Kristýna Frejová (49)

    Jejím docela posledním „postem“ se stala série povedených momentek, na nichž je jak ona, tak i její herecké kolegyně, třeba Adéla Gondíková (47) coby Míša, která po Mery převzala urgent, anebo Michaela Tomešová (30), představitelka hubaté sestřičky Barči. „The last shooting day. Děkuji všem, za krásných pět let. Rubavský masakr plynovým kotlem coming soon. Těším se na Vás, kamarádi, někdy a někde příště a jinde. P.S. Naše vztahy s MUDr Hofbauerem, nebyly nikdy zdaleka tak vyhrocené, jak by se na první pohled mohlo zdát,“ napsala Frejová k momentce, na níž za Markem Němcem (40) ukazuje svá ňadra v karmínové podprsence. Natáčení tedy bylo nepochybně často velice a nečekaně zábavné…

  • 4.

    David Gránský (29)

    Herec David Gránský, jenž zazářil například v zábavných tanečně-pěveckých show Zlatá maska či Tvoje tvář má známý hlas, se na instagramu svěřil, že natáčecí tým, s nímž strávil 4,5 roku v kůži mladého lékaře Matyho Bojana s pohnutým životním příběhem, se mu stal druhou rodinou. „Díky. Za vše,“ vzkázal svým kolegům. Z natáčení posledního obrazu sdílel video, na kterém je s Kristýnou Frejovou. „Nedojímej mě, nedojímej mě,“ varuje ji, když herečka, tulící se k jeho rameni, jenom mimoděk hlesne, že se jí bude stýskat.

  • 5.

    Daniela Šinkorová (48)

    Herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová sice neměla v Sestřičkách velkou roli, ale zato si ji každý dobře zapamatoval. Jako vznětlivá kosmetička Ivana Kinská, která nikdy nejde pro hysterický výstup daleko, byla zkrátka nepřehlédnutelná. Ta sdílela na sociální síti fotku, na níž se objímá se svou seriálovou dcerou Katkou v podání Natálie Halouzkové (20). „Když končíš v seriálu…“ napsala dojatě k oné momentce, a opentlila ji hashtagy „matka a dcera“, „děkuji“, „last shooting day“ či „goodbye“. Mladá rusovláska, jejíž postava si prošla hořkým poznáním, že je adoptovaná, a pak následovalo hledání skutečných rodičů, na slova své „maminky“ reagovala srdíčkem.

  • 6.

    Galerie

    Další příspěvky herců ze Sestřiček budeme bedlivě sledovat a postupně sem doplňovat, jistě jich nemálo přibude, takže jak nám, tak i populárnímu seriálu FTV Prima zachovejte přízeň i nadále.

    VIDEO: Poslední díl seriálu Sestřičky: Romantika i katastrofický scénář!

    Video
    Video se připravuje ...

    Poslední díl seriálu Sestřičky: Romantika i katastrofický scénář! FTV Prima

    Fotogalerie
    122 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy