Kriminální seriál Zločiny Velké Prahy představí kromě ústředního dua vyšetřovatelů v podání Jaroslava Plesla (46) a Jiřího Langmajera (54) také Denise Šafaříka (26), známého z poměrně dost kritizované vánoční pohádky Kouzelník Žito, a Dariju Pavlovičovou (20), která se objevila na televizních obrazovkách poprvé loni na Štěpána, v nové pohádce O léčivé vodě.

Zatímco v pohádce byla princeznou, v novém seriálu se stane jednou z dcer vrchního inspektora Budíka, která se zamiluje do mladého kriminalisty. Toho si zahraje právě Šafařík, jenž bývá svou vizáží často připodobňován ke zpěváku Václavu Neckářovi (77).

A zde dochází k onomu problému s vousy… a jiným ochlupením. Scénář jim totiž předepisoval kromě citového vzplanutí i něco fyzického vyjádření lásky, a na rozdíl od Šafaříka, pro kterého (a pro zbytek pánského osazenstva) to znamenalo jenom nechat si narůst vousy, Pavlovičová se s „pralesem“ v podpaždí moc dobře necítila. Tím spíše před kamerou! „Bylo to pro mne nepříjemné, nejsem na to zvyklá. Ale chápu to. Pro některé scény to bylo důležité, hlavně pro ty milostné. Malinko jsem se styděla,“ přiznala mladá herečka.

Nebyla mimochodem jedinou, co se musela nechat zarůst, snímkem s chlupatým podpaždím se pochlubila už během natáčení herečka Ester Geislerová (36), která je aktuálně k vidění v novém seriálu Anatomie života. Tehdy sdílela momentku z postele a podivnou fotografii svým fanouškům vysvětlila poněkud oplzle slovy „dobové chlupy z buvola. Zpátky ke kořenům“.

VIDEO: Denis Šafařík o své roli v pohádce Kouzelník Žito

Video
Video se připravuje ...

Takhle vypadá štědrovečerní princ! Před natáčením neuměl jezdit na koni. Adam Balažovič / BPŽ

Pavlovičová každopádně do té doby neměla s natáčením „erotiky“ mnoho zkušeností a rozhodně ne takhle „na přírodno“. „Byla jsem nervózní, jak to bude probíhat. Bylo kolem spoustu lidí, ale nebylo to tak intimní, jak se zdá,“ přiznala nakonec tahle kudrnatá sympatická herečka, co si zahrála i v právě vysílaných Kukačkách. Přestože lehký stud přiznal i Denis, shodli se, že milostné scény nakonec oba dva zvládli v pohodě.

Z natáčení byla ale Pavlovičová prý celkově spokojená: „Lidé v sobě tehdy měli v sobě určitou galantnost a hlavně móda byla krásná. Klidně bych v ní chodila i dneska,“ usmívala se mladá herečka, na kterou se v nové roli můžete těšit již v neděli 31. ledna ve 20:10 na ČT1. Rozhodně bude totiž o co stát, nejenom pro výše zmiňovaný naturalismus, ale i o napínavé příběhy inspirované skutečnými událostmi.

VIDEO: Upoutávka nového seriálu Zločiny Velké Prahy

Video
Video se připravuje ...

Upoutávka: Zločiny Velké Prahy Česká televize

Fotogalerie
32 fotografií