Nová reality show, do níž Prima pořád hledá nazadané lidi starší 18 let, je úspěšný televizní formát původně z Velké Británie, který postupně přebírají země po celém světě. Princip této seznamky je velmi jednoduchý – svobodní lidé se potkají naslepo ve vybrané restauraci prošpikované kamerami. Na konci rande je pak čeká rozhodnutí, jestli se chtějí vidět ještě jednou. Kdy se novinka na obrazovce objeví, televize zatím tají. Ven se ale dostala informace, že televizní seznamku bude uvádět právě »šéf« Pohlreich!

Buchtičky se šodó

Prý o tom dlouho nepřemýšlel. Ostatně sám se netají, že mít tak dlouho zavřeno kvůli koronaviru, se výrazně dotklo i jeho, majitele několika vyhlášených podniků v Praze. „Zkrachovala spousta úspěšných světových podnikatelů. V roce 2008 to byl třeba Gordon Ramsay. V tuhle chvíli nikdo neví dne ani hodiny,“ přiznal už dříve v Epicentru Blesku, že i jeho svírají obavy. Jeho tým se proto naučil vařit i levněji a zařazuje i jídla, kterým »šéf« nikdy nefandil, třeba buchtičky se šodó. A protože nouze naučila i Dalibora housti, hledá jako správný byznysmen i další cesty, jak vydělat nějaké kačky...

VIDEO: Hvězdní šéfkuchaři v Prostřeno!: Ani Zdeňku Pohlreichovi se nedaří...

Video
Video se připravuje ...

Hvězdní šéfkuchaři v Prostřeno!: Ani Zdeňku Pohlreichovi se nedaří... 

3 otázky pro Pohlreicha

BLESK: Proč jste se rozhodl pustit se do pořadu, který není o vaření?

„I proto, že se to bude odehrávat u mě v restauraci. Přišlo mi, že to není nic, co bych si nemohl vyzkoušet. Stejně teď máme v restauracích tak trochu dlouhou chvíli... Tak aspoň něco budeme dělat.”

BLESK: Souvisí to i s vládními opatřeními proti covidu, které vám znemožňují podnikat?

„To je evidentní, samozřejmě. Ta omezení jsou drastická! Aspoň nějak zabijeme čas a ti naši lidé, kteří budou vybraní, aby v tom účinkovali, snad přijdou na jiné myšlenky. Je to taková fajn změna.“

BLESK: Byl jste někdy na rande naslepo?

„Nebyl. Ale první schůzka je vždycky svým způsobem rande naslepo. Nikdy jsem se ale neseznamoval po mailu nebo telefonu. A ani seznamovací kancelář jsem nevyužil.”

VIDEO: Zásadní rozpor v manželství Zdeňka Pohlreicha: Jaký? Kvůli covidu!

Video
Video se připravuje ...

Zásadní rozpor v manželství Zdeňka Pohlreicha: Kvůli covidu Kisa Císařová

Fotogalerie
29 fotografií