Svou dráhu v soutěži započala právě arizonskou pěnicí z Limonádového Joea a tehdy řešila, jak ukočírovat svůj bujný dekolt v hlubokém výstřihu. Teď budou mít ale s hereckým koučem Honzou Cinou (32) úplně jiné starosti, jelikož herečka se vžije do zpěvačky Susan Boyleové, kterou proslavila účast v soutěži Británie má talent.

Při prvním pohledu na ni nikdo nevěřil, že by mohla zazářit, jenže ona všem vyrazila dech a rozplakala je. Jelikož má tato hvězda hlas jako zvon, bude mít před sebou Čvančarová těžký úkol hlavně po pěvecké stránce. A údajně se toho zhostí skvěle a poté, co zapěje hit You Raise Me Up (v překladu Zvedáš mě do výše), porota se prý neudrží a rozbrečí se.

VIDEO: Charitativní videoklip Tvoje tvář má známý hlas: Pomozte lékařům a sestřičkám!

Video
Video se připravuje ...

Charitativní videoklip Tvoje tvář má známý hlas: Pomozte lékařům a sestřičkám! TV Nova

Sama Čvančarová ale zůstane poměrně v klidu. „Jsem ráda, že jsme to v této zvláštní době dotočili, a jestli jsme vás doma aspoň trochu pobavili, potěšili, jestli jste si s námi zazpívali nebo poplakali, tak jsme naprosto šťastní,“ pronesla Jitka procítěně. „Ono se to nezdá, ale byl to velký záhul. Z týdne na týden hrnete ty všechny proměny, a je to masakr, takže možná, že odpočinek nebude špatný,“ dodala.

Sama už si v show poplakala, a to když vyhrála v kostýmu zpěvačky Adele zrovna v den, kdy podlehla tzv. nemoci motýlích křídel holčička Makulka Svobodová (†15), s níž měla herečka blízký vztah.

A kdo vlastně vyhraje tentokrát a jak to celé dopadne? Sledujte v sobotu ve 20.20 na Nově.

VIDEO: Jitka Čvančarová s manželem na Českém Lvu: Nabarvené ptáče je jiný vesmír

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová s manželem na Českém Lvu: Nabarvené ptáče ji jiný vesmír David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
77 fotografií