V nové epizodě Výměny manželek se setkáme s rodinou z Teplic, Janou (32), Jardou (45), Štěpánkou (11), Nelou (8) a Honzou (5). Na druhé straně poznáme Míšu (28), Alessandra (31) a Danteho (1,5), kteří žijí v Praze.

Rodinu z Teplic do Výměny přihlásil Jarda, který chtěl vědět, jestli své ženě bude vůbec chybět. Podle Jardy děti Janu moc neposlouchají, jelikož se jim moc nevěnuje, nebere je na hřiště a křičí na ně. Také prý vaří méně, než by si přál. Navíc údajně tráví hodně času na telefonu a záhy vyjde najevo, že na něm vysloveně závislá. Jana má zase problém s tím, že Jarda je hodně v práci. Přestože má Jana tři děti (dvě dcerky a jednoho chlapce) a v náhradní rodině se musí postarat pouze o jedno malé batole, nastává velký problém.

Jana si totiž s dítětem vůbec nedokáže poradit! Stěžuje si, že chlapec k ní nemá důvěru. Neustále tak vyhledává pomoc náhradního manžela, který má už takhle práce až nad hlavu. Není nejspíš divu, že mu zanedlouho mu dojdou nervy a Janě vysvětlí, jak zachází s dětmi. „Ona už není zvyklá na to mít malé děti,“ postěžuje si Alessandro do kamery. „Nestačí jenom pustit pohádky, koukat na telefon nebo tablet, to je pro starší děti. Malé si potřebují hrát, hledat nový impuls…“ vypočítává.

VIDEO: »Italská domácnost« ve Výměně manželek: Dočasná maminka nezvládá péči o dítě!

Video
Video se připravuje ...

"Italská domácnost" ve Výměně manželek: Dočasná maminka nezvládá péči o dítě! 

Tuhle rodinu z Prahy přihlásila do soutěže Míša, a výzvou pro ně má být strávit takovou dobu od sebe. Partneři spolu žijí už 7,5 roku a oba dva mají na chod domácnosti trochu odlišný pohled. Alessandro bere podle Míši vše jako samozřejmost. Během Výměny se však velmi brzy ukáže, co všechno Míša v rodině zastala. Náhradní manželka Jana nepracuje tak, jak by si Alessandro představoval, a tak má najednou na starosti chod domácnosti i péči o syna on.

„Když je Míša tady, tak já doma nedělám vůbec nic,“ přiznává mladý Ital, zatímco dočasná maminka Jana si stýská, že už vyluštila skoro všechny svoje křížovky… „Takže cokoliv, co dělám teď, Míša dělá úplně sama. Občas sice vařím nebo uklízím, když je třeba, ale většinu dělá ona.“ Není divu, že se mu po partnerce bude velice stýskat a rozhodne se ji už po několika dnech odloučení překvapit romantickým dárkem, který jí vžene slzy do očí…

VIDEO: LESK! Smrt ve Výměně manželek: Obvinili člena natáčení! A Písařík po party v průjezdu s neznámou dívkou

Video
Video se připravuje ...

Smrt ve Výměně manželek: Obvinili člena natáčení! A Písařík po party v průjezdu s neznámou dívkou Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
13 fotografií