Ve středeční premiérové epizodě se divákům představily dvě zcela odlišné rodiny – rodina Petry a rodina Nikoly. Nikča má dvě dcery a spolu s mužem žijí v Rozvadově, Petra má syna Miloška s o mnoho let mladším Filipem, a ve své pražské domácnosti žijí ještě s dalšími lidmi. Petra je však podle svého muže alkoholička, která zanedbává jejich chlapečka. Filip se nakonec před kamerami rozplakal a prohlásil, že jediný důvod, proč se svou ženou je, je právě malý Miloš, on od ní však chce odejít. Prý musí, už kvůli obrovským dluhům, které na Petře leží.

Jakmile se ale manželé opět shledali, nastal obrat o sto osmdesát stupňů. Filip, jenž Petru soustavně pomlouval a nenechal na ní nit suchou, se k ní náhle lísá. Nikola, která byla svědkem jeho emocionálního zhroucení, nestačí zírat. „Já jsem z toho úplně v šoku. Nechápu, že ji tady držíš za ruku. Tys o ní mluvil docela jinak, že se těšíš, až od ní vypadneš a jak ji pošleš do pr*ele, že jí řekneš, že s ní končíš,“ durdí se. „Držím ji za ruku, protože ji mám rád,“ překvapil však Filip. „A to, že půjdeme od sebe, je jasný.“

VIDEO: Výměna manželek: Drsná rvačka!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Drsná rvačka! TV Nova

Jak se však mají obě rodiny teď? Budete se divit. Podle Petřiných slov jsou manželé stále spolu a mají se rádi. Přestěhovali se z velkého a drahého bytu do menšího, aby lépe zvládali své finanční závazky, a vše je zalité sluncem. Na Výměnu ale Petra nevzpomíná zrovna v nejlepším: v náhradní rodině jí nesednul ani dočasný partner, ani děti. Ty podle jejího názoru příliš zlobily. Ona sama totiž preferuje podstatně drsnější způsob výchovy: syn už od dvou let chodil do školky, a ve čtyřech letech ho dokonce poslala samotného na tábor. Byl tam prý nejmenší a nejmladší. „Život je boj,“ řekla k tomu lakonicky.

K velkým změnám došlo i v rodině blonďaté Nikoly. Jak ona, tak i její partner změnili práci, aby mohli být více s dětmi. Nikola sice pracuje v Německu a s rodinou může trávit jenom víkendy, zato se však svým dcerkám snaží ze všech sil vynahradit dlouhé dny své nepřítomnosti: prý s nimi často jezdí na výlety. Za peníze z Výměny koupili na zahradu bazén, což v těchto parných letních dnech děti rozhodně ocenily. Rodina dokonce plánovala velkou dovolenou v Thajsku, ale kvůli koronavirové pandemii raději zůstali v obavách před nakažením virem covid-19 v Čechách.

VIDEO: Výměna manželek: Totální psychické zdeptání!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Totální psychické zdeptání! 

Fotogalerie
24 fotografií