Přestože Výměna manželek obvykle vyvolává u mnoha diváků poměrně zjitřené reakce, středeční díl této reality show všechny zarazil do gaučů v jejich obývácích. Na kost vyhublá Nikola (30) totiž přiznala, že je ze svého životního partnera Patrika, otce její dcery Leontýny (2), natolik vystresovaná, že ani doma pořádně nejí. Žije totiž v neustálém strachu, že jí Patrik začne napadat. A to nejenom slovně! Agresivní mladý muž totiž pro ránu nejde daleko, jak sám přiznal. Vulgarity od tatínka ostatně pochytila i sotva mluvící dcerka, která mamince prý řekla „drž hubu, ty kujvo“. A to je hodně silná káva!

Po boku pohodáře Andreje Nikola konečně poznala, jaké to je, když to v domácnosti funguje, a když jí pak štáb obětavě zprostředkoval setkání s její babičkou, zhroutila se a rozplakala. „Já se úplně bojím přijít domů,“ naříkala, ale všechny její rady, aby od svého muže odešla i s dítětem, odmítala. „Vždyť já s tou holkou nemám kam jít… Vždyť on ji má rád,“ namítla. I to byl nejspíš důvod, proč s Patrikem zůstala i poté, co se mezi osmi očima muž jejího života popral s Andrejem, jehož rozčílilo, že na první pohled drobný Slovák vztáhl ruku i na jeho ženu Nikol (24).

Nepochopitelné chování zdeptané Nikoly všichni odsoudili. „Má našlápnuto buď k sebevraždě, anebo ji nechá zavřít do blázince. Bude jí vyhrožovat, že přijde o dcerku. Typický domácí násilí. Ona nic nevidí, ale to to nevidí ani její rodina? Ale asi jak, že? Určitě k nim nikdo nesmí!“ spekulují lidé na oficiálních stránkách TV Nova. Psychicky i fyzicky týraná žena by snad podle všech měla sbalit kufry, dítě, a utéct od manipulativního partnera, dokud je čas. Ten totiž po rvačce padl na kolena a se slzami v očích ji žádal o ruku.

„Je mi ji strašně líto, ale musí spadnout na úplný dno, aby pochopila?“ žasnou další, zatímco jiní vysloveně běsní: „Komu není rady, tomu není pomoci, opět je pod jeho vlivem. Zjevně má Stockholmský syndrom - je závislá na svém tyranovi!“

Podobný názor sdílejí i Andrej s Nikol z druhé rodiny, kteří měli tu čest oba partnery poznat. „Je s ním devět let, i kdyby jednou odešla, stejně ji stáhne zpět a bude trpět,“ myslí si Nikol, které sice Nikola slíbila, že s ní zůstane v kontaktu, zhruba po týdnu se jí však přestala ozývat. „A přitom měla tu možnost. A i přesto, že byla rozhodnutá, že odejde, tak si to rozmyslela…“ vrtí nad ní hlavou.

Vůči týrané Nikole se však na sociálních sítích objevily i názory, co s ní tolik nesympatizovaly: „Mně přišlo, že i ona hrála pěkný divadlo, jako že ‚já jsem chudinka, to všechno on, on, on, a já nic‘,“ myslela si jedna divačka. „Ale nevím, těžko říct,“ uzavřela dotyčná dáma.

VIDEO: Výměna manželek: Totální psychické zdeptání!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Totální psychické zdeptání! 

Fotogalerie
35 fotografií