O tom, že je Výměna manželek hodně nekompromisní sondou do mnoha českých domácností, není pochyb. Ale to, v jakém duševním stavu byla nebohá Nikola, maminka maličké Leontýnky (2), bylo dosti šokující i pro ty, co tento pořad sledují pravidelně. Vyhublá třicátnice z Písku si na kamery stěžovala, že na ni její muž Patrik (28) vylítne kvůli každé maličkosti, pro ránu nejde daleko, a dokonce jí vyhrožoval fyzickou likvidací. „Já se úplně bojím přijít domů,“ štkala Nikola v obavách z tohoto agresora, když jí štáb zařídil setkání s babičkou.

Před kamerami přiznala, že si od Patrika musela za těch devět let, co s ním žije, vyslechnout nadávky toho nejhrubšího zrna, a postěžovala si, že po ní Patrik i přes takovéhle vulgární chování stále vyžaduje sex. Jenže na ten ona ze zcela zjevných důvodů nemá náladu! „To chce, abych byla hodná, milá... ale tak jako nadávej doma celej den svojí ženě p*čo, kr*vo, ku*vo, a potom jí řekni, pojď je*at?“ zlobila se Nikola.

Zároveň připustila, že kvůli Patrikovu teroru váží pouhých 47 kilogramů. „Je to hezký? Není to hezký, že jo! Ale jak se můžu v klidu najíst, když se bojím, že on přijde domů a něco si prostě najde?“ vrtěla hlavou Nikola, která si podle nejrůznějších svědectví před odvysíláním pořadu zrušila profil na sociální síti. A stejně tak i její muž. Radši...

Vyústění celé Výměny „mezi čtyřma očima“ bylo ovšem daleko vyhrocenější, než mohl kdokoliv očekávat. Druhá maminka Nikol (24) totiž svému manželovi Andrejovi (28) prozradí, že na ni Patrik vztáhl ruku: Strkal ji. V jejím životním partnerovi okamžitě bouchnou saze. Vystartuje zpoza stolu, vrhne se na Patrika a bije ho hlava nehlava! „Já tě zabiju!“ řve u toho, zatímco jejich ženy se je marně snaží od sebe odtrhnout. Nakonec musí zasáhnout štáb, aby nedošlo k nějakým vážnějším zraněním... anebo k rozbití techniky. Oba mladí muži totiž nekoukají ani nalevo, ani napravo.

Nikola se po potyčce zhroutí na židli a rozeštká se. „Já se omlouvám… Promiň…“ vyráží ze sebe mezi vzlyky, a přitom není jasné, zda jsou její slova adresována strkané Nikol, strkajícímu Patrikovi, anebo Andrejovi, jehož strkání tolik rozčílilo. Že by si v ten moment Nikola konečně uvědomila, v jak nefunkčním vztahu žije, a rozhodne se s tím něco dělat?

VIDEO: Výměna manželek: Drsná rvačka!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Drsná rvačka! TV Nova

Fotogalerie
28 fotografií