Ani náskok o čtvrt hodinku nedokázal pondělní předpremiéře nového dílu Slunečná nahnat větší čísla než konkurenčnímu pořadu TV Nova. Podle statistik webu Mediaguru si Ulici v půl sedmé večer pustilo v průměru 730 000 diváků starších 15 let, zatímco příhody ze statku, které stanice začala vyprávět o čtvrt hodiny dříve, zajímaly „jen“ 580 000 diváků stejné věkové kategorie.

Video: Slunečná začíná

Video
Video se připravuje ...

Slunečná začíná TV Prima

Nemusí to ovšem znamenat nastupující trend ve sledovanosti. Ulice se na televizní obrazovky vrátila po dlouhé pauze způsobené pandemií koronaviru a diváky přirozeně zajímalo, o čem nový díl bude. Novou sezónu zahájili velikonočním dílem. Podle kreativní producentky seriálu Silvie Klasové, která se vyjádřila pro web mediar.cz, by se děj Ulice měl vrátit do současnosti někdy koncem září.

Slunečná se svého největšího konkurenta dlouho bát nemusí. Od 25. srpna se s vysíláním nových epizod vrátí na úterý a čtvrtek po 20. hodině. Úterky ale bude čelit oblíbené kulinářské show MasterChef, kterou Nova po letní pauze vrací na obrazovky.

VIDEO: Ulice: Magda a nemoc její matky

Video
Video se připravuje ...

Ulice: Magda a nemoc její matky TV Nova

Fotogalerie
107 fotografií