Na základě tohoto požadavku byly provedeny jisté úpravy scénářů – možná si diváci vzpomenou, že postava Světlany byla nějaký čas ve vazbě, pak se odstěhovala do Málkova a v ději se objevovala jen sporadicky. Tento stav byl pro celou dějovou linku rodiny Nyklových neudržitelný.

Časové možnosti Terezy Bebarové a potřeby seriálu se dlouhodobě neslučovaly, proto se jeho tvůrci po pečlivém zvažování rozhodli smlouvu s herečkou neprodloužit. „Ráda bych vyvrátila mylnou domněnku, že za odchodem Terezy Bebarové z Ulice je účinkování v jakémkoliv jiném pořadu jiné televizní stanice. Není tomu tak, ostatně, spousta našich herců se účastní i jiných natáčení a v Ulici dál pokračují,“ uvedla kreativní producentka Ulice Silvia Klasová s odkazem na Terezino moderování show České televize Peče celé země.

VIDEO: Tereza Bebarová o Peče celá země 2: Už ví, kdy se bude točit a vysílat!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Bebarová o Peče celá země 2: Už ví, kdy se bude točit a vysílat! David Turek, Jan Jedlička

Kromě toho připojuje „Tereze přejeme hodně štěstí v profesním i osobním životě a věříme, že diváci zůstanou příběhům rodiny Nyklových věrní i po jejím odchodu. Nyklovy sice čekají emotivní a náročné děje, diváci ale jistě vědí, že tato rodina drží za všech okolností pohromadě a nikdy ji neopouští smysl pro humor – a tedy i jim už brzy svitne na lepší časy. Postava Světlany z Ulice navíc neodejde hned a v Ulici se s ní diváci budou potkávat ještě nejbližších pár měsíců.“

Tereza Bebarová se po prázdninové pauze objeví znovu v Ulici už ve čtvrtek 20. srpna.

VIDEO: Bebarová dva měsíce po porodu na premiéře: Řekla, co je její životní role!

Video
Video se připravuje ...

Bebarová dva měsíce po porodu na premiéře: Řekla, co je její životní role! Jana Marvanová, Jan Jedlička

Fotogalerie
36 fotografií