V soutěži představí svůj talent herec Bořek Slezáček(53), který byl v minulosti ženatý se Simonou Krainovou. Stejně tak byla oznámena také modelka Andrea Kalousová (23).

Doplní tak sestavu plnou známých jmen - tu tvoří zpěvák Albert Černý (31), herečka Jitka Čvančarová (42), herec a muzikant Jordan Haj (31), herečka Erika Stárková (36), zpěvačka Bára Basiková (57) a soutěžící ze SuperStar Martin Schreiner (22).

Do značné míry nové bude i ostatní osazenstvo populární show. Šéfovat porotě bude namísto dua Janek Ledecký (58) – Jakub Kohák(45) dosavadní moderátor pořadu Ondřej Sokol (48), kterého v soudcovské trojici doplní Aleš Háma (47) a Eva Burešová (27), stříbrná účastnice páté řady. Průvodcovské úlohy se pak premiérově zhostí Vladimír Polívka (31).

VIDEO: Exmilenka Mareše Andrea Kalousová: U postele mám kýbl, když jdu z baru! 

Video
Video se připravuje ...

Exmilenka Mareše Andrea Kalousová: U postele mám kýbl, když jdu z baru! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Podle informací Blesku už je natáčení v plném proudu a vznikají první díly. „Vůbec jsem nečekal, že to bude tak náročné. V televizi to vypadá poměrně jednoduše, ale dává mi to pořádně zabrat,“ svěřil jeden ze soutěžících, který si nepřál být jmenován. Účinkující mají totiž ve smlouvě zákaz cokoliv ze soutěže prozrazovat.

VIDEO: Nehoda v zákulisí Tvoje tvář má známý hlas! Zasahovali hrdinové Ordinace!

Video
Video se připravuje ...

Nehoda v zákulisí Tvoje tvář má známý hlas! Zasahovali hrdinové Ordinace! TV Nova

Fotogalerie
46 fotografií