Úspěšná a divácky velmi oblíbená show Tvoje tvář má známý hlas na podzim opět předvede osmičku účinkujících, kteří se každý týden převtělí do hvězd ať už české, nebo světové hudební scény. Příznivce tohoto pořadu ovšem čeká pořádný šok: v porotě už totiž nebude sedět známý bavič Jakub Kohák (45), který byl zárukou humorných hlášek, ani zpěvák a skladatel Janek Ledecký (58), jenž soutěžící hodnotil i po pěvecké stránce.

Na pozici porotce v dalším ročníku setrvá pouze herec a moderátor Aleš Háma (47), zatímco pozici předsedy tentokrát obsadí moderátor minulých řad Ondřej Sokol (48) – jehož leckdy sexistické poznámky týden co týden nadzvedaly přehnaně prudérní diváky z gaučů.

Hodnotit výkony osmi talentovaných celebrit s nimi letos bude účastnice páté řady, herečka a zpěvačka Eva Burešová (27), která je v současné době hvězdou seriálu Slunečná na konkurenční Primě a těší se skutečně velké přízni fanoušků - jenom na instagramu má téměř 300 tisíc followerů.

VIDEO: Fešák z První republiky Robert Urban: Tvář vzal i kvůli mrtvému otci! 

Video
Video se připravuje ...

Fešák z První republiky Robert Urban: Tvář vzal i kvůli mrtvému otci! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Další novinkou bude moderátor show. Tento post po přesunu Sokola pochopitelně nezůstane prázdný a průvodcem pořadu se nově stane mladý a fešný herec Vladimír Polívka (31). „Mně tato role bude velmi příjemná. Tvář je pro mne z pozice moderátora skvělá komunikace s účinkujícími, které většinou znám, takže se na to moc těším. Mám vlastně pocit, že na pódiu bych měl být, a určitě i budu jejich oporou,“ řekl podle Super.cz Polívka, jenž se na podzim také začne objevovat ve výše zmíněné Slunečné.

Zatím to tak vypadá, že Nova nemůže odpustit Primě úspěch tohoto seriálu (který po 15 letech porazil ve sledovanosti Ordinaci), a tak přetahuje její hvězdy! Vyjde ale tato taktika?

VIDEO: Hvězda Rebelů Zuzana Norisová: Kvůli Tváři přijde o rodinu!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Rebelů Zuzana Norisová: Kvůli Tváři přijde o rodinu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
42 fotografií