Rázná blondýnka v Tváři působí od začátku jako hlasová koučka a jako jedna z mála neztrácí vtip ani schopnost vykřesat z účinkujících hlasově to nejlepší. Bohužel pro ni televize Nova nyní odpískala sedmou řadu, což pro Lindu znamená finanční ztrátu. Kromě peněz ji to ale připravilo i o něco jiného.

„Děsně mě to mrzí, přišla jsem na nějakou dobu o práci, kde je strašná sranda. Těšila jsem se na nové lidi, které jsme vybírali,“ posteskla si pro Aha! Finková, která se už pomalu vrací do práce díky zkouškám muzikálu Kat Mydlář v Divadle Broadway.

„Naposledy jsem tam byla na začátku března. Trochu jsem se do toho musela dostat, protože jsem si dala doma velký leháro. Jít do práce je trochu opruz, ale to asi pro každého, kdo si dal načas klid,“ zhodnotila otevřeně, jaký byl návrat po dvou měsících, kdy kvůli koronaviru přišla o většinu práce.

Přesto se zdá, že odpočinek jí přišel vhod. „Tolik let jsem pracovala, navíc mám několik povolání dohromady, takže se nezastavím. Tohle mě donutilo si odpočinout a možná díky tomu zůstanu ještě naživu,“ vtipkuje. „Uklízela jsem barák, pila jsem alkohol a odpočívala. Mazala jsem se krémem, dělala si pleťový masky, prostě to, co celý život nedělám nebo nestíhám. V karanténě jsem měla čas na sebe,“ dodala s radostí.

VIDEO: Linda Finková: Prozradila, proč ještě není rozvedená s Genzerem!

Video
Video se připravuje ...

Linda Finková: Prozradila, proč ještě není rozvedená s Genzerem! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
32 fotografií