O vážné nemoci moderátorky Stanislavy Lekešové, velice agresivní formě rakoviny, nikdo kromě jejích nejbližších nevěděl, a proto byla její smrt pro všechny takovým šokem. Náhlý skon plavovlasé ženy, která tu po sobě zanechala manžela a dva, naštěstí již dospělé potomky, dceru Kristinu (23) a syna Filipa (38), přidělala vrásky i dramaturgům České televize, kteří museli narychlo hledat záskok do pořadu Sama doma. A jak se ukázalo, nebylo to jenom tak.

Po boku někdejší Miss České republiky pro rok 2003 se na místě moderátorky postupně objevilo hned několik žen, což bylo nepříjemné a bolestné především pro Lucii Křížkovou, kterou se zesnulou Lekešovou pojilo přátelství i mimo kamery. „Po odchodu Stáni se u mě střídaly ostatní dosavadní moderátorky a já měla často dojem, že je Stáňa jen na dovolené, že se zas vrátí... Je to pořád tak zvláštní pocit. Realita, před kterou v podvědomí utíkáte,“ přiznala posmutněle na instagramu.

VIDEO: Radikální změna v životě Lucie Křížkové! Proč moderátorka už nikdy nevkročí do pekárny.

Video
Video se připravuje ...

Radikální změna v životě Lucie Křížkové! Proč moderátorka už nikdy nevkročí do pekárny. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Jak se však zdá, konečně se našla ideální adeptka: tou by měla být „sporťačka“ Barbora Černošková (38). „Moderátorka s nejširším úsměvem, co znám. Velmi laskavá maminka tří dětí. A od září moje nová parťačka v pořadu Sama doma,“ uvedla Křížková novou kolegyni na sociální síti, a připojila snímek, na kterém je vidět, že jim to vedle sebe opravdu velice sluší. „Těším se na nový začátek. I když se s Bárou teprve poznáváme, mám z ní radost. Je ohromně sympatická, pohotová a tak milá. Myslím, že nám to bude ladit ...“ zadoufala.

Kráska, která rozhodně nevypadá na trojnásobnou maminu, dostala nabídku na moderování populárního pořadu již v květnu, a přestože se trochu obávala, že se po šestnácti letech, co pracuje v televizi, dozví, že na to nemá, šla na konkurz. A klaplo to. „Mám hroznou radost z dalšího profesního posunu. Láká mě živé vysílání, těším se na hosty ze všech možných oborů a různorodá témata. Vím, že je to úplně jiná disciplína, než jsem doteď dělala, mám k ní respekt, ale moc se těším,“ raduje se Černošková, a údajně se prý nejvíce těší na improvizaci, které si při uvádění pořadu Branky, body moc neužije. Snad si ji diváci zamilují stejně jako Lekešovou!

VIDEO: Lucie Křížková trpí, jelikož přecenila své síly a přivodila si poranění krční páteře. 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Křížková trpí, jelikož přecenila své síly a přivodila si poranění krční páteře. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
74 fotografií