Na veřejnosti se od raketového úspěchu v Mostu! moc neukazuje, teď bude patřit mezi hlavní taháky show. Erika má největší předpoklady stát se favoritkou. Coby femme fatale seriálového popeláře Franty v podání Zdeňka Godly (45) všem dokázala, že stud jí vůbec nic neříká.

Skoro v každém díle na sobě měla sexy hadříky, které jí zakrývaly jen to nejnutnější, navíc si střihla i pár milostných scén. Problém na soutěžní ruletě, která určuje, do jaké hvězdy se soutěžící převtělí, by neměla mít, i kdyby jí místo sexy zpěvačky typu Beyoncé (38) padl rapper Eminem (47). Do mužů se dokáže bez problémů vcítit.

„Mezi homosexuály jsem vyrůstala, v divadlech jsem okolo sebe měla kolegy homosexuály, byla jsem v komunitě transsexuálů,“ řekla už dřív ke své roli Dáši. A není to tak dlouho, kdy kamarádům travesti show Crazy Goddess, tedy mužů, kteří vystupují jako ženy, pomáhala při vystupování.

Není divu, že herečka nabídku od TV Nova s nadšením přijala. „Já jsem fanoušek celoživotního převlíkání, tancování a zpívání, a to si tady splním. Takže se neskutečně těším, bude to pořádná jízda,“ raduje se Stárková, která kromě herectví výborně ovládá i zpěv a pohyb, takže se určitě bude v rámci jejích proměn na co dívat. „Bude to pro mě určitě naplňující a bude to něco nového,“ raduje se.

VIDEO: Erika Stárková z Mostu!: Představila svou přítelkyni!

Video
Video se připravuje ...

Erika Stárková z Most!: Představila svou přítelkyni! David Turek, Jan Jedlička

Kdyby ji Nova najala o pět řad dřív, byl by jejím konkurentem i herec Jan Cina (32), který ji v Mostě coby Dášu předaboval. A druhou řadu nakonec i díky svým výkonům završeným fenomenálními čísly, v nichž ztvárňoval operní divu Montserrat Caballé anebo Scatmana Johna, vyhrál!

Druhým odhaleným soutěžícím show je zatím talentovaný zpěvák Albert Černý (31) z Lake Malawi. „Já jsem dlouho váhal, protože jsem se trochu bál, že se v tom nebudu cítit, ale nakonec po těch zkušenostech, co jsem nasbíral za poslední rok nebo dva, si myslím, že jsem na to připraven a že si to dokážu užít. Moc se těším na to, že si zazpívám třeba nějaké mega hity na krásném pódiu,“ svěřil se.

VIDEO: Mrtvá hvězda posledního Mostu Škultéty: Čočkin zemřít neměl! Byly kvůli tomu hádky

Video
Video se připravuje ...

Mrtvá hvězda posledního Mostu Škultéty: Čočkin zemřít neměl! Byly kvůli tomu hádky! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
60 fotografií