S milostnými scénami před kamerou do té doby Godla neměl skoro žádné zkušenosti. V posteli se měl na pokyn režiséra Jana Prušinovského (40) mazlit s půvabnou Erikou Stárkovou, kterou by mu normálně záviděl nejeden muž. Jenže Zdeněk z toho nespal. Na rozdíl od zbytku štábu nepochopil, že její postava transsexuálky Dáši, která dřív bývala Pavel, změnila pohlaví jen před kamerou.

Žena se smála

„Když jsem si přečetl scénu v posteli s Dášou, zarazil jsem se. Nevěděl jsem, co je to transsexuál. Manželka mi to vysvětlila. To mě vyděsilo, uvědomil jsem si, že tam s ní budu spát. Manželka se mi smála a děti mi řekli, že ze mě bude teplouš,“ přiznal v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Video
Video se připravuje ...

Mrtvá hvězda seriálu Most! Škultéty: Hádky kvůli Čočkinově smrti! Petr Macek, Lukáš Červený

Kde jsou jizvy?

Zbytek štábu se tak bavil na jeho účet. Martin Hofmann i Prušinovský mi nakukali, že je to skutečný transsexuál. Pak přišla nahá, tak jsem to prozkoumal. Nikde žádný jizvy. To bylo první, kam jsem se podíval. Spadl mi kámen ze srdce,“ doznal, že si ji detailně prohlížel.

Podprsenka dolů aneb kytka pro manželku

A že byla postelová scéna v Mostu! opravdu ožehavá – herečka se s Godlou musela nejen líbat, ale i vášnivě mazlit bez podprsenky. „Koupil jsem manželce kytku, protože jsem si myslel, že to bude brát jako nevěru. Ale byla v pohodě. Ale jedna teta mi to vyčetla. Spustila na mě, proč jsem si ji bral, když jí veřejně zahejbam. Praštila mě,“ tvrdí zmatený Zdeněk.

Fotogalerie
37 fotografií