Rozjela vlastní pořád, a pilotní díl s cukrářem Josefem Maršálkem (38) natočila dokonce u sebe doma. Co na tom, že kvůli tomu musela najmout malíře i truhláře a upravit obývák s kuchyní pro potřeby natáčení.

„Abych si neuřízla ostudu, pozvala jsem si na víkend hodinového manžela,“ vtipkuje dvojnásobná maminka, která si do pilotního dílu pozvala jednoho z porotců Peče celá země a vykouzlila s ním nádherné zákusky. „Chci si zvát své kamarády a šikovné lidi a s nimi vám nabízet skvělé tipy a triky do domácnosti, zahrady i kuchyně,“ popsala fanouškům, proč volba padla zrovna na něj.

Nový lifestylový pořad prý vymyslela díky karanténě, při které se nemohla hnout z domu a byla nucena všechny svoje aktivity přesunout mezi čtyři stěny. A přestože z Novy měla dostat padáka a neodejít v nejlepším, účinkování v Ulici se jí teď bude sakra hodit! Do svého pořadu si chce totiž zvát i bývalé kolegy, se kterými se potkávala v nováckých ateliérech.

VIDEO: Tereza Bebarová obětovala Ulici vše, teď dostala padáka: Znali i můj sexuální život! 

Video
Video se připravuje ...

Tereza Bebarová obětovala Ulici vše, teď dostala padáka: Znali i můj sexuální život! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
38 fotografií