V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Nového Boru, Lucii (40), Martina (51), Lukáše (16) a Martu (2). Na druhé straně se seznámíme s Michaelou (24), Lukášem (28) a Natálií (16 měsíců), kteří žijí v Přerově. Rozhodnutí absolvovat Výměnu manželek bylo u první rodiny kolektivní.

Lucie prý všechny hodně komanduje a přehání to s úklidem. Pár je spolu tři roky, milují se a spojuje je životní nadhled. Druhá rodina se přihlásila kvůli častým hádkám a rozličným názorům na výchovu dítěte. Navíc Lukáš údajně musí mít za každou cenu pravdu. S Michaelou jsou spolu deset let a před časem prožili oboustrannou nevěru.

To, že je Lukáš velmi nervózní a výbušný, pozná na vlastní kůži i jeho náhradní manželka Lucie. Podle ní velmi rychle mění nálady. Jedna z hádek se tak vyhrotila, až došlo i na sprostá slova. Lucie ho nazvala psychopatem, což bylo asi to nejslušnější slovo, co v hádce zaznělo. Jak už ve Výměně manželek bývá zvykem, vše proběhlo před malou Martou, což je mimochodem věc, která je pořadu Novy dlouhodobě diváky vyčítána.

Už se na Výměnu manželek nemůžu koukat, je mi tam vždycky hrozně líto těch dětí,“ píše na facebooku například paní Jana, s jejímž názorem souhlasí řada dalších lidí. Není to nakonec také jeden z důvodů, že dřívější trhák sledovanosti v poslední době ztrácí dech?

Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Drsná hádka plná sprostých slov! TV Nova

Fotogalerie
14 fotografií