Téměř se zdálo, že rodiny, které pro tentokrát ustály Výměnu v poměrně přátelském duchu, zůstanou v kontaktu i po ní. Přes původní nadšení a plány se tak ale nestalo. A nepovedlo se to ani dílčím způsobem. Temperamentní Petře (30), která si velmi přála udržet kontakt alespoň s náhradní dcerou Terezou (14), se její přání uskutečnit nepodařilo.

„Nechávala jsem jim na sebe kontakt s tím, že jsme si slíbili, že si budeme psát a volat,“ svěřila serveru Nova.cz Petra, která ovšem zapomněla lístek s Terezčiným telefonním číslem v náhradní rodině. Když se Terezka dlouho neozvala, Petra se nenechala odradit a cestu si přece jen našla. V duchu dnešní moderní doby náctiletou slečnu kontaktovala skrze její sociální sítě. Odpovědi se ale nedočkala.  

„Od lidí jsem se později dozvěděla, že Terezčini rodiče s ní měli rozhovor, během kterého se mě snažili očernit. Řekli jí, že jsem se snažila jejího tátu pošpinit. Jeho vajgly, které jsem našla, jsem na něj údajně nastražila. Terezka podle mě dostala zákaz se se mnou bavit, což mě velmi mrzí,“ odhadla situaci účastnice Výměny manželek.   

Při zpětném hodnocení přitom proběhlo prvních pět dní Výměny v pohodě. Během nich podle Petry ještě panoval klídek a pohoda. Situace se ale z jejího pohledu rapidně obrátila po změně režimu. „Tehdy se odehrála jedna velká hádka, která zapříčinila, že zbytek Výměny bylo nutné přetrpět. Zpětně bych to celé shrnula jako strašné. Nikdy bych do toho nešla znovu,“ uzavřela rezolutně Petra.    

VIDEO: Výměna manželek: Vadilo jí sbírat spodní prádlo a koukat na náhradního manžela v županu!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Vadilo jí sbírat spodní prádlo a koukat na náhradního manžela v županu! 

Fotogalerie
15 fotografií