V novém díle pořadu Mise nový domov jsme poznali zedníka Milana, který se přihlásil, aby své rodině dopřál lepší život. S partnerkou Lenkou se totiž stará nejen o dva vlastní syny, ale i o neteře Olinku (6) a Petrušku (8), jelikož jejich maminku a jeho sestru před dvěma lety brutálně ubodal její žárlivý a opilý přítel Zdeněk (43).

„Jiná možnost, než si je vzít, mne ani nenapadla – rodiče ani sourozence už nemám. O holky se postarám nejlépe, jak budu umět,“ kasal se Milan před natáčením a sliboval, že po přestavbě domu bude dost místa i pro další dvě neteře, které zatím musely být umístěny do pěstounské péče. Jeho příběh samozřejmě dojal i moderátorku Pergnerovou, jenže když mu podala pomocnou ruku a se štábem mu vybudovali půdní vestavbu, vše se otočilo.

„Lenka říkala, že jestli si vezmu všechny čtyři, tak se odstěhuje. Ona se teda na chvilku odstěhovala, i když jsem si vzal jen dvě, ale vrátila se. Není to fakt jednoduché,“ svěřil se nyní pro deník Aha! muž, který má s Lenkou syna Dominika a z předchozího vztahu ještě syna Kubu. Partnerka mu dokonce kvůli tomu dala i ultimátum. „Moje partnerka s tím moc nesouhlasí. Víceméně jsem říkal, že uvidíme časem. Ale už od začátku mi říkala, ať se rozhodnu, jestli ona, nebo holky. Být to na mně, tak bych chtěl hodně, aby byly tady,“ smutní Milan.

„Měl jsem jinou představu. Ale přítelkyně Lenka moc nechce, aby byly u nás,“ doplňuje s tím, že své přítelkyni ale nic nezazlívá. Přece jen péče o dohromady šest dětí by pro ni byla velmi náročná, navíc on by jí nemohl pomáhat, jelikož by musel chodit do práce, aby je všechny uživil. Dvě zbylé neteře tak stále jen navštěvuje u pěstounů. „Návštěvy jsou pod dozorem psychologa. Je u toho hodně lidí, pozorují vás a není to vůbec pro mě,“ postěžoval si pro Aha! zedník.

„Ty holky nejsou úplní andílci, jak vypadají, ale jsou opravdu hodně živý. Dominik je ještě k tomu malý. Kdybych měl aspoň rodiče, tak bych si je vzal bez váhání, protože bych věděl, že kdyby Lenka odešla, tak by mi pomohli. Takhle je dost těžké, abychom mohli s partnerkou jít večer sami ven, protože nikdo nechce hlídat tolik dětí,“ dodal.

Na návštěvu za vrahem

„Člověk se s tím naučí žít, ale nikdy se s tím nesrovná...“ říká Milan o smrti své sestry Olgy. Maminku čtyř holčiček zabil přítel Zdeněk (43), který za to vyfasoval 17letý flastr. Ten si podle našich informací nejprve odpykával ve Valdicích, později byl ale převezen do věznice na Mírov. „Holkám pravidelně píše. Na Vánoce, k narozeninám a svátku od něj dostávají čokolády,“ popsal Milan s tím, že děti k němu mají stále vztah.

„Holky, které mám doma, ho chtějí vídat. Řekl jsem jim ale, že maximálně jednou za rok jsem ochotný je tam odvézt.“ Ani další dvě dívenky, navíc Zdeňkovy vlastní dcery, ale nevídá. „Víceméně je pro něj největší trest, že nevidí ty mladší, kterých je biologický otec. Pěstounka je razantně proti.“

VIDEO: Mise nový domov: Vražda změnila rodině život!

Video
Video se připravuje ...

Mise nový domov: Vražda změnila rodině život! TV Nova

Fotogalerie
25 fotografií