Aféra atleta Petra Svobody, který fotku svého penisu i s vibrátorem poslal přítelkyni reprezentačního trenéra Josefa Karase Monice, se v posledních dnech zhusta probírala na internetu. Halový mistr Evropy na 60 metrů překážek z roku 2011 se sice trapas snažil vysvětlit tím, že SMS s choulostivým „portrétem“ měla dostat jeho přítelkyně a Karasově přítelkyni ji poslal omylem, ale vlnu zájmu na sociálních sítích už tím stejně nezastavil. „Bohužel jsem v lehké opilosti poslal fotku právě jí. V tu chvíli jsem vůbec netušil, že fotka byla odeslána někomu jinému,“ hájil se v médiích. Co asi atlet k tomuto excesu poví dnes večer Karlu Šípovi? Nebo snad bude Karel Šíp decentní a stočí řeč jen na sport, byť atlet na LOH v Pekingu v roce 2015 propadl?

PROČ POSLAL SVOBODA SVŮJ PENIS KARASOVĚ PŘÍTELKYNI? ČTĚTE ZDE >>

Dalším pozvaným hostem před kamery ČT je drobná zrzka, herečka Anna Linhartová. Přestože za pár dní oslaví teprve 22. narozeniny, má poměrně smělé plány do budoucna. V médiích se totiž nechala slyšet, že jejím snem „je natáčet s Leonardem DiCapriem a Meryl Streepovou“ a z režisérů ji „nejvíce přitahuje Quentin Tarantino“. Kolik kroků už směrem k Hollywoodu udělala, jistě Karlu Šípovi svěří. Ostatně i přes své mládí už má zkušeností dostatek. Má za sebou spolupráci s režisérskými esy, jako jsou Jan Hřebejk, Tomáš Vorel a Vladimír Michálek. Herecké geny prostě nezapře, její matkou je herečka Jitka Asterová, která jí drží palce. „Když vidí, že se mi nějaký projekt nedaří, snaží se mě povzbudit.“

Do křesla ve Všechnopárty usedne i kurátor primátů Vít Lukáš, který určitě Karlu Šípovi prozradí, kterého opičáka či opici si za svou kariéru nejvíce oblíbil a proč. „Od malička jsem tíhnul k chovu všemožné havěti, sbíral jsem hmyz, dělal herbáře, odléval stopy zvířat… Povoláním jsem chtěl být hajný, což mě přešlo po dokončení lesnické školy,“ svěřil se nedávno pro Blesk.cz. 

 

Video
Video se připravuje ...

V novém klipu provází Annu Linhartovou i krev. Krutart

Video
Video se připravuje ...

Anna Linhartová: Lidi mě mají rádi, protože jsem divná. Adam Balažovič

VŠE O VŠECHNOPÁRTY KARLA ŠÍPA

ONDŘEJ VETCHÝ A ANNA LINHARTOVÁ - ZAPOVĚZENÝ SEX