V Česku už žije dlouhá léta. Zlepšila se za tu dobu čeština Chantal Poullain, nebo hovoří česko-francouzská divadelní a filmová herečka stále svojí charakteristickou „francouzskou“ češtinou jako v nezapomenutelné roli zlé panovnice v představení Šašek a královna? To bude dnes večer zjišťovat Karel Šíp. A řeč se jistě stočí i na jejího bývalého manžela Bolka Polívku, který se po jejím boku objevil nejen v životě, ale se svým komediálním talentem se „vyřádil“ i ve zmíněném představení jako její rýpavý a jízlivý šašek.

Dalším hostem Karla Šípa bude současný Fantom opery a hrabě Monte Christo v jedné osobě. Obě známé postavy ztvárnil muzikálový herec, tanečník a zpěvák Radim Schwab. Přestože je nyní hvězdou pražských scén, na své rodné Brno nadá dopustit. Zviditelnil se tam totiž ve sklepní scéně divadla Husa na provázku. Přesně tam, kde si svého času zahráli i šašek Bolek Polívka a královna Chantal Poullain.

Mimochodem, kvůli roli Fantoma v opeře se Schwab musel svléknout donaha na veřejnosti. „Vsadili jsme se s kamarádkou, že pokud dostanu roli ve Fantomovi, projdu se nahý po Karlově mostě. No a došlo na nejhorší,“ přiznal 198 centimetrů vysoký zpěvák, jehož exhibici sledovaly s vyvalenýma očima desítky turistů včetně japonského zájezdu s cvakajícími fotoaparáty. Jak Radim Blesku přiznal, sdílel pocity Rudolfa Hrušínského nejmladšího, který se podobně vsadil ve filmu Discopříběh.

„Děsně jsem se styděl. A potil jsem se nejen díky tomu, že bylo sluníčko, ale i proto, že jsem se bál, aby mě in flagranti nezastihli strážníci,“ zasmál se zpěvák, který si procházku nejdřív vyzkoušel v trenýrkách, a při běhu naostro si choulostivá místa zakryl právě maskou Fantoma opery.

Třetím hostem dnešní Všechnopárty bude kadeřník Robert Starý. Chce si s ním Karel Šíp jen popovídat o nových módních trendech, nebo má i jiné úmysly? Že by se bavič nechal v přímém přenosu ČT ostříhat, oholit či přičísnout? Nebo se hodlá poradit s nastřelením vlasů?

VŠECHNOPÁRTY – OBLÍBENÁ TALKSHOW KARLA ŠÍPA