Pořad Všechnopárty se poprvé vysílal 24. listopadu 2005. Tehdy nikdo netipoval, že se stane jedním z nejoblíbenějších pořadů vůbec a že se díky němu stane Karel Šíp milionářem. A navíc také jedničkou České televize.

„Když jsem začínal, velmi jsem se vyhýbal improvizaci. Kdyby mi tehdy někdo řekl, že budu jednou dělat talk show založenou právě na improvizaci, a dokonce jednou týdně, smál bych se. Nevěřil bych,“ uvedl v Deníku Aha! Karel Šíp.

„Vypadá to, že ještě nekončím. Je to sice pokaždé malé dobrodružství, ale to mě na tom právě baví a doufám, že to baví i diváky. Doslova se pokaždé těším do práce. Kdo to dneska může říct...“ dodal moderátor.

Za touto prací je ale ukryta pořádná dřina. Tu má však Karel Šíp pořádně ohodnocenou. Za jeden díl bere cca sto tisíc korun. Na chatu České televize moderátor výši svého platu dokonce potvrdil. „I v naší branži platí, že odměna je na základě smluvní dohody. Navíc je tato dohoda čistě interní záležitostí mezi oběma smluvními subjekty. To, že se ta věc dostala ven, bylo nemorální od toho, kdo tuto informaci vynesl,“ odpověděl moderátor na dotaz jednoho z diváků.

Za rok Karel Šíp natočí zhruba 42 dílů. Pokud měl na začátku plat nižší, je možné, že si za deset let vydělal okolo 25 milionů korun.

Fotogalerie
5 fotografií