Hosty na svoji narozeninovou oslavu Šíp pečlivě vybíral. Pozval ty, na kterých mu opravdu hodně záleží! Loď se plavila z centra Prahy až k Roztokům a zpět. Kdo měl hlad, nabral si u rautových stolů to, na co měl chuť. Největší zájem byl nicméně o bílé a červené víno. Vypily se ho desítky litrů.

Když se loď vrátila a zakotvila u břehu v centru města, narozeninová oslava pokračovala. A nepřekazila ji ani večerní průtrž mračen. Podle informací Blesku by Šípa taková narozeninová párty vyšla až na 750 tisíc korun.

Moderátorovi prý ale plavební společnost udělala speciální cenu, která se má pohybovat okolo půl milionu korun. Velkým překvapením bylo, když se na oslavě narozenin objevil zpěvák Karel Gott (75) i s manželkou Ivanou (39), která kvůli problémům s páteří odešla narychlo z muzikálu Přízrak Londýna, který uvádí pražské Divadlo Hybernia.

„Přišli jsme mu popřát. Ivaně nebylo nejlépe, ale je to náš společný kamarád, takže chtěla být při tom, když slavil krásné jubileum,“ řekl Blesku Gott, který si během večera nejvíce povídal s Jiřinou Bohdalovou, ale také s Helenou Vondráčkovou.

Loď Taurus: Plavili se na ní Hitler i Stalin!

Výletní loď Taurus pochází z roku 1911 a před 10 lety ji objevila v Německu plavební společnost HVH Praha. Od té doby luxusně vybavený Taurus vozí turisty po Vltavě v metropoli... Parník pamatuje obě světové války. Dokonce hostil i hodně známé postavy historie. Třeba Hitler se na lodi projížděl před válkou i během ní. Plavbu lodí Taurus pak využil také Stalin.

Fotogalerie
11 fotografií