„Smlouvu mám do června a uvidíme, co bude dál,“ avizoval už na jaře Šíp, který za Všechnopárty dostal dvě ceny TýTý (2009, 2013). Momentálně moderátor v pražském Divadle Semafor dotáčí červnové díly. Až bude hotovo, zamíří na Kavčí hory, kde bude s producentem Robertem Uxou a manažerem Janem Potměšilem jednat o nové smlouvě. Do té doby není jisté, zda se na podzim mohou diváci těšit na oblíbený pořad.

Větší honorář?

Při podobných schůzkách v minulosti si Šíp díky skvělým číslům sledovanosti řekl o větší honorář. A podle informací Blesku i tentokrát vytasí stejné téma. Podle posledních informací bral za jeden díl Všechnopárty až 100 000 korun, měsíčně si tak přišel na zhruba 400 000 Kč. Sumu, která před časem utekla do novin, přitom bavič sám nepřímo potvrdil. „Má odměna je na základě smluvní dohody. Navíc je tato dohoda čistě interní záležitostí mezi oběma smluvními subjekty. Ujišťuji vás, že moje odměny nijak nevybočují z obvyklých relací. U mého jména nikdy nečtete nejlépe placený moderátor. Nemám žádného manažera a věřte, že tenhle druh vyjednávání mi je vždy velice nepříjemný,“ řekl tehdy Šíp.

ČT s ním počítá

Česká televize chce v natáčení se Šípem pokračovat. „Všechnopárty je osobitou talk-show, která patří mezi divácky nejoblíbenější původní formáty České televize, proto počítáme s jejím vysíláním i v následující sezoně, tedy od září,“ řekla Blesku mluvčí veřejnoprávní televize Alžběta Plívová. Jak a hlavně na jakých finančních podmínkách se s Šípem domluví, je otázkou.