V sobotu večer proběhlo další kolo taneční soutěže StarDance. Tancoval se waltz, samba, slowfox a paso doble. A kdo by to byl čekal, v dalším kole se už neobjeví moderátor Leoš Mareš. Tomu totiž přišlo od diváků nejméně hlasů.

Těžko říct, čím moderátor diváky nepřesvědčil. Po celou dobu soutěže se totiž choval velmi lidsky, skromně a pokorně a hlavně šlo vidět, že mu na dobrém umístění opravdu záleží. Proto také se svou partnerkou tanečnicí trénoval jako ďábel. 

Narazil však na něco, co ani tím nejtvrdším tréninkem nelze zdolat. Fanouškovskou základnu komika Lukáše Pavláska. Je to neuvěřitelné, ale tento citem pro rytmus nepolíbený Tydýt opět postoupil. 

Mareše přišla podpořit jeho přítelkyně Monika Koblížková, která mu nejenom nadšeně fandila, když tančil. Také s Marešem ronila slzy, když Tereza Kostková a Marek Eben oznámili verdikt.

Ačkoliv moderátora přemohly emoce a on se rozbrečel, čímž šokoval nejenom přítomné hosty v sále, ale také diváky, zmohl se na poslední vtip. „Ostatní páry tančily lépe než my. A Lukáš Pavlásek byl vtipnější,“  tím zakončil svoji soutěžní účast v pořadu.

Fotogalerie
15 fotografií