V rozhovoru pro deník Aha! Pavlásek odtajnil něco ze svého denního programu. Kromě tréninků na StarDance a vystoupení Na stojáka také chystá dotisk své knihy Z deníku ajťáka a natáčí seriál Na vodě, kde hraje manžela Ivy Pazderkové (35). „Skloubit to dohromady je občas náročné,“ přiznává ostatně sám herec.

Nabídku na účast ve StarDance však odmítl již přede dvěma lety. Také kvůli nedostatku času. „Letos jsem si to chtěl zkusit, abych se naučil tancovat jako John Travolta v Pulp Fiction. Ale paradoxně mám času ještě míň než před těmi dvěma lety,“ svěřil se Lukáš.

Dokonce i samotný tanec komikovi prý nevychází tak, jak si původně představoval. „Myslel jsem, že to půjde líp. Měl jsem plán, že v prvním kole předvedeme špičkový, „dokonalý“, perfektní tanec. Bohužel plán vůbec nevyšel, ale snažím se ho dohnat!“ řekl a dodal, že stále doufá, že se mu perfektní tanec ještě třeba povede předvést.

„Ale alespoň jsem vyvinul vlastní taneční styl a chtěl bych vidět všechny ty taneční mistry, kdyby měli zatančit třeba paso doble jako já, na tom by si vylámali zuby, tam by se ukázalo, kdo světový tanec obohatil o nové prvky,“ zavtipkoval Pavlásek, jak je mu ostatně vlastní.

Nenávistné komentáře na internetu prý vůbec neřeší. „Ani nechápu, že někomu stojí za to se tak rozčilovat nad obyčejným televizním pořadem, vždyť nejde o život ani o nic závažného, co by někomu ubližovalo,“ diví se Lukáš. Hodit divácké reakce za hlavu mu ostatně pomáhá i fakt, že je nyní čerstvě zamilovaný. S kráskou Denisou, která mu ve StarDance jako správná přítelkyně drží palce, se seznámili v létě na festivalu ve Slavonicích. „Jako bychom se znali odjakživa,“ pochlubil se Pavlásek a dodal: „Jsem šťastný.“

O svatbě či založení rodiny prý pár zatím neuvažuje, ale společných plánů mají hodně. „S Denisou máme takový sešit, kam jsme si sepsali všechny plány, které musíme stihnout, než zemřeme. Třeba na jaké jít výstavy, jaké knihy přečíst, jaké země procestovat. Takových věcí tam máme asi tisíc. Dokud máme co dělat, tak nám to vydrží a budeme živí a spokojení,“ rozpovídal se o budoucnosti ve vztahu pro Aha! Lukáš.

Fotogalerie
15 fotografií