Soutěžícím druhé řady Česko Slovenské SuperStar se začíná měnit od základu život a některým už stoupá sláva trochu do hlavy. „Neustálá pozornost se jim tak zalíbila, že už se někteří chovají, jako kdyby měli vítězství v kapse,“ prozradil Blesku zdroj ze zákulisí pěvecké soutěže. „Už začínají kadeřníky i stylisty komandovat, jak je mají česat a oblékat,“ dodal zdroj.

„Máme přísný režim a nemůžeme dlouho spát,“ kritizovala organizátory SuperStar Simona Fecková. To, že v 7 hodin ráno vstává většina jejich spolužaček denně do školy, zřejmě zapomněla. Vše začalo, když dvanáctka zpěváků postoupila do finálových kol. „Tak jako graduje show, také aktivity soutěžících nabírají na obrátkách – v jejich časovém harmonogramu je zařazeno více hodin korepetice, náročnější choreografie,“ vysvětlila Blesku koordinátorka projektu Lucie Juráčková s tím, že kromě více práce mají za sebou i více příjemnějších povinností.

Fotogalerie
9 fotografií

Stěhování do většího a mnohem luxusnějšího hotelu šlo ruku v ruce se změnou vizáže. Jako pravé hvězdy také absolvovali s týmem profesionálů focení na podpis karty v ateliéru celosvětově uznávaného fotografa Adolfa Ziky. A třešničkou na dortu pro soutěžící bylo nazpívání společné písně s názvem Nevzdávám, která premiérově zazněla v nedělním prvním finálovém kole.