"S těma vlasama vám snad ustřihli i hudební sluch? Jinak si to neumím vysvětlit," přidala se ke kritice porotkyně Gábina Osvaldová. Toho, že něco není v pořádku, si všimla i zpěvačka Helena Zeťová. "Byl jsi opravdu falešnej," řekla upřímně.

Je pravda, že si Ševčík vybral poněkud náročnější píseň. Ten, kdo zná film Moulin Rouge a pasáž, kdy zpívá herec Ewan McGregor "Come What May", musí uznat, že si Petr vzal velké sousto. Píseň má velmi zrádné vysoké tóny, které někdy můžou zabíhat až do falzů.

Fotogalerie
20 fotografií

"Byl to tvůj nejslabší výkon v soutěži zatím," shrnul výkon Habera. Při takových slovech tuhnul úsměv už i Petru Ševčíkovi. A to byl tak nadšený z toho, jak shodil dlouhé vlasy. Prý se cítí mnohem sebejistější.

Když přišlo na přetřes zkrácení vlasů, Mareš pohotově vytáhl sepnutý chomáč vlasů ze saka. "Za kolik dnes vydražíme Ševčíkovy vlasy?" ptal se diváků Mareš. "Vyvolávací cena je 704 tisíc, kdo dá víc?" vtipkoval moderátor. Nakonec vlasy skončily v rukou Ševčíkovy maminky. Té je za pusu předal samotný Mareš.