Petr Ševčík přišel v sobotu na řadu úplně jako poslední. Kolo romantických songů zakončil písní od kapely Keane This Is The Last Time. Jeho výkon ovšem vyrazil dech všem přítomným v sále.

Zatímco si ho všichni pamatujeme z minulé SuperStar jako poněkud nesmělého, nervózního a zmateného mladíka, který kvůli oční vadě a silným dioptriím nedohlédl na čtecí zařízení a nenávratně tím zkazil svůj výstup už při rozstřelu v divadle, letos je všechno jinak.

Když Ševčík dozpíval, Paľo Habera jen zíral. „Chodúr může být rád, že jsi minulý rok nepostoupil. Bylo to absolutně bezchybné, pěvecky dokonalé,“ pěl chválu Habera. „Nahrát a hned vydat. Na shledanou,“ pokračoval a Ševčíka tím úplně odrovnal.

„Na mě to bylo skoro tak dobrý, že bych si vás namazala na chleba,“ přidala se Gábina Osvaldová. Načež přišel Leoš Mareš se židlí a na pódiu si sednul. To aby mohl následně vstát a zatleskat Petrovi vestoje. K tomu samému vyzval i publikum.

Tleskalo nové Česko Slovenské SuperStar? Na odpověď na tuhle otázku si budeme muset ještě chvíli počkat. Zatím můžete tipovat v naší anketě, jestli má Petr Ševčík na vítězství, nebo ne.

Ptáte se, co za Petrovým úspěchem a takovou změnou stojí? Už není tak nervózní, působí sebevědoměji. Obrovský podíl na tom má laserová operace očí, kterou se Petr rozhodl asi před rokem podstoupit. Do té doby měl sedm a půl a osm dioptrií. To byl také jeden z důvodů, proč předloni v divadle zazmatkoval, pokazil, co se dalo, a musel odejít.

 

Fotogalerie
1 fotografie