"Je mnoho lidí, kteří by chtěli bojovat za návrat Petra Ševčíka do soutěže. Je nám to líto a jsme znechuceni, že byl tak talentovaný člověk vyhozen jak pes do deště," napsala do redakce Blesk.cz naše čtenářka.

Shodují se s ní i čtenáři na jiných internetových diskuzích. Nesouhlasí s rozhodnutím poroty a podporují Petra Ševčíka dokonce tak silně, že chtějí sepisovat petici! Jedna z přispěvatelek hovoří za všechny: "JÁ CHCI PETRA ŠEVČÍKA ZPĚT v semifinále Česko Slovenské SuperStar!"

Marta Jandová, která měla Ševčíkův pěvecký výstup ohodnotit, se s ním vůbec nemazlila: "Já ti od začátku fandila, zpíváš úžasně, ale problém je v tom, že zpíváš úžasně jen tehdy, když si seš absolutně jistej," začala Marta svou kritiku a pokračovala: "Ukázal jsi, že nejsi na Superstar absolutně připravenej. Tvoje psychika to neutáhla. Otrávenýho zpěváka nechce nikdo vidět. Udělal jsi takový divadlo a tak jsi mě otrávil... Je mi to líto, ale dneska tady končíš."

Petr Ševčík se kvůli tomu na porotu trochu zlobí. "Mrzí mě, jak rychle zhodnotili mou psychiku. Tak rychle člověka soudit, je nesmyslné. Kdo v divadle nebyl, nedokáže si představit, jak to bylo fyzicky a psychicky náročné," řekl Bles.cz mladý zpěvák z Brna, který se těší oblibě fanoušků SuperStar.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku

Verdikt Marty Jandové část veřejnosti přijala, ale drtivá většina diváků je v šoku. Internetové diskuze jsou plné zuřivých komentářů. "Ševčík měl postoupit! Měli jste raději vyhodit Bena Cristovaa!" To jsou názory mnoha lidí. Měl Ševčík opravdu postoupit? Hlasujte v anketě nad článkem!