„Já špatně vidím a nedohlédnu na text, proto jsem skoro nezpíval,“ přiznal porotě v divadle, kde se vybírali semifinalisté. Porota se poté shodla, že je Ševčík sice skvělý zpěvák, ale tlak soutěže by nezvládl fyzicky ani psychicky.

Celý příběh Ševčíka sledovala i jedna soukromá oční klinika v Brně-Židenicích, která v úterý Blesk kontaktovala s tím, že by mu chtěla pomoci. „Rozhodli jsme se, že bychom panu Ševčíkovi chtěli darovat laserovou operaci očí,“ řekla Blesku zaměstnankyně oční kliniky Petra Kremláčková s tím, že operace běžně stojí 49 tisíc korun. „Všichni, i pan ředitel, jsme mu moc fandili. Byli bychom rádi, kdyby se vrátil do SuperStar. Vím, že se to asi nestane, ale chceme pro něj alespoň něco udělat,“ dodala Kremláčková.

A co na tuto nabídku říká sám Petr Ševčík? „To si snad děláte legraci, já vám nevěřím, že to myslíte vážně,“ byla první reakce zpěváka, když ho Blesk kontaktoval. „Jsem opravdu nadšený, už jsem o té operaci dříve přemýšlel. Projednám ještě vše s rodiči, protože je to velký krok,“ dodal Petr Ševčík.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz