Přes den makala a večer si vyšla s přáteli. Tak nejvytíženější moderátorka Slovenska Adela Banášová prožila den svých 30. narozenin. Kdo by si myslel, že své kulatiny pořádně oslaví a nebude chybět ani bujará párty, mýlil by se.

Adela od rána do pozdního odpoledne usilovně pracovala. Po práci se zastavila u rodičů a večer si s přítelem Petrem Modrovským a jejich společnými kamarády vyšli na večeři. Když se s přítelem vraceli domů, tak je jen pár metrů od bytu podle serveru pluska.sk zastavila policie.

Ta si je už dopředu vytipovala, kvůli příteli moderátorky Petru Modrovskému, kterému byl po nedávné jízdě v opilosti sebrán řidičský průkaz. Policisté byli ale tentokrát bez práce, protože Adelu s Petrem odvezl domů jejich osobní šofér.


12. října 2010 Bratislava-Staré Město, 11.09 hod. Po 3hodinovém vysílání Adela odchází z rádia.

654266:gallery:true:true

Adelin "tanečník" také nezapomněl ani na originální dárek. "Adelce jsem koupil fén. Ten, co měla, nefungoval, chvíli šel a pak se vypnul. Vždy šla ven s napůl vyfoukanou hlavou," zavtipkoval přítel Banášové. Jeden dárek ještě na moderátorku ale čeká. Modrovský jí chce dopřát alespoň celé dva dny volna. "Vezmu ji někam, kde nebude ani telefonní signál," uzavřel tajnůstkářsky.


16.43 hod.: V ateliérech blondýnka končila až krátce před pátou a zamířila si to do Liščího údolí ke svým rodičům.

654263:gallery:true:true


23.06 hod..: Moderátorka s přáteli opouští podnik až pozdě v noci.

654365:gallery:true:true