„Alena Šeredová po dohodě končí,“ potvrdila Blesku mluvčí TV Nova Michaela Fričová. Aleniny sporadické příspěvky k hodnocení soutěžících budou chybět jen jejím skalním fanouškům.

Alena Šeredová byla od počátku vysílání sestřihů z castingových kol nejslabším článkem týmu. Během hodnocení soutěžících ze sebe nevymáčkla téměř ani slovo a dokonce neplnila ani ozdobnou funkci, s níž televize počítala. Sexbombu s přehledem zastínila Adela Banášová.

Fotogalerie
5 fotografií

Semifinále bez Šeredové

Stížnosti diváků zaznamenala i TV Nova a rozhodla se vyjít vstříc jejich přání. „Alena Šeredová požádala tvůrce pořadu Talentmanie o ukončení své účasti v této talentové show. Po společné dohodě tak Alena Šeredová končí v roli porotkyně Talentmanie a v pořadu se nadále nebude vyskytovat. Důvodem byla její časová vytíženost a komplikované cestování na živé přenosy do Bratislavy,“ uvedla oficiální důvod mluvčí Novy Michaela Fričová.

Alena Šeredová tak už nebude ani v nedělním prvním přenosu ze soutěže, který se bude vysílat z Bratislavy. Její místo ale prázdné nezůstane. „V jakém složení nastoupí porota k prvnímu semifinálovému přenosu, bude úvodním překvapením celého večera,“ dodala Fričová.